Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Haier HW60 10636

Haier HW60 10636 отзиваАко мечтаете да закупите машина за сума до $ 400, трябва да обърнете внимание на пералня Haier HW60 10636. Техническите спецификации и дизайн на съвременния й клиент едва ли ще ви изненадат, но създава впечатление за добро качество на шайба. Вярни ли са нашите впечатления? Питаме собственици, които имат тази машина поне два месеца.

положителен

Александър, Екатеринбург

Преди година възникна въпросът за закупуване на машина на съмнителната марка Haier или избор на нещо друго. Приятелят ми, продавач на домакински уреди, разсея съмненията ми и съм му много благодарен. Машината се изтрива просто божествено и толкова тихо, че все още периодично бягам до нея, за да проверя дали изтрива или просто увисва. Нейните заслуги са една стотинка десетина.

  1. Шест килограмов барабан е подходящ дори за миене на одеяла, поне за миене на обувки.
  2. Размерите на кутиите са нормални. Поне го сложих под плота без никакви проблеми Ш х Г х В - 59,5 х 45 х 85 см.

Също така, за монтаж под плота, производителят предостави подвижен капак.

  1. Изглежда хубаво, вписва се в моята "високотехнологична" кухня като ръкавица.
  2. Има мини програма, която ще освежи вашето спално бельо за 15 минути.
  3. Тавата за прах е много удобна, продуктът се измива напълно.
  4. Люкът се затваря плътно, никъде нищо не тече, чорапите в маншета не се забиват.

За съжаление пиша твърде много писма, не мога да спра. За добро мога да говоря много за пишещата си машина, защото ми харесва. Достойна придобивка.

Виктор, Саранск

Третият месец имам тази машина, много съм щастлив, преди това беше Indesit. Няма да кажа, че старата машина е била лоша, но в сравнение с това е гадно. Качеството на измиването е разбираемо. Препоръчвам да закупите!

Алексей, Златоуст

Хареса ми как люкът се отваря при тази машина. Почти веднага след измиване почти няма нужда да чакате. Отварянето и затварянето на люка е гладко без закуски. Барабанът е обемно и просторно, можете да миете големи неща. Жената е щастлива!

Евгений, МоскваHaier HW60 10636 прахоуловител

Шумът от шайбата е малко, дори можете да кажете, че е тих. Дисплеят е информативен, показва напредъка на програмата за пране и много повече. Управлението е просто и се извършва с една дръжка. Пералнята е евтина и надеждна, мога да кажа това с увереност след година и половина работа.

Катрин, Санкт Петербург

Закараха хайерска шайба до къщичката. Барабанът работи добре, докато машината не разкъсва бельо. Много мръсни дрехи и обувки не са придирчиви. Дори хвърлих там маратонки с буци пръст и трева. Изми всичко и тогава мръсотията излезе заедно с тревата през дренажния маркуч. Измиване щастливо, пет точки!

Анна, Тюмен

Изтрива се перфектно и е прилично. За тези пари можете да вземете шайбата на Bosch, но аз не я взех и я направих много добре. Много оплаквания към нея напоследък. Харесва ми как е подредена тавата с прах, всички отделения са разположени ясно и прахът се измива своевременно, а не едновременно с препарат за изплакване. Лесно е да се контролира машината, така че моята малка дъщеря измисли това и сега пуска миене вместо мама. Препоръчвам да закупите!

Сергей, Иркутск

Машината беше закупена от мен по съвет на управителя. Изтрива се перфектно, има малки оплаквания, но дори не трябва да ги споменавате. Има много програми, така че е лесно да изберете това, от което се нуждаете. Вземете, няма да съжалявате!

Олег, Москва

Външно красива, но сглобката е крива. Цената е ниска. Рано е да се преценява надеждността, половин година работа не е краен срок. Маншетът на покрива е слабо прибран, така че покривът се затваря малко плътно. Поправих дефекта сам за около 10 минути, но самият факт на неговото присъствие не говори в полза на машината. Като цяло съм доволен от придобиването, тъй като качеството на измиването е на ниво, а цената е ниска, а аз говоря за малки недостатъци от вредността.

Изстисква нещата изключително добре.

Антонина, Симферопол

Много прилична пералня, въпреки факта, че компанията е някак неразбираема.След измиване в тази машина, дори бельото се влошава по-бавно и по принцип не се препоръчва да го пъхате в шайбата. Използвах дълго време пералня Indesit IWSB 5085, което понякога дори разкъсва нещата. С тази шайба проблемите ми свършват!

Валентин, Казан

Добре е новата машина да не избяга, а да стои вкоренена на място. Радвам се също, че не е твърде шумно. Как се изтрива, също ми харесва, може би съм доволен. Да, по принцип не бих го придобил. Имаше голяма разпродажба и ми я продадоха с 33% отстъпка. Грехота беше да не вземам и имаше достатъчно пари, освен че отзивите на продавачите бяха хвалебствени, затова се отказах.

отрицателен

Вера, Хабаровск

Програмите са подбрани оптимално, заради това взех шайбата. Прочетох описанието на програмите, хареса ми, няма режими, които изискват измиване за 5-6 часа. Хареса ми и външния й вид. Тогава напразно отидох да направя покупка, дори личният ми хороскоп ми забрани да правя големи покупки, но все още тъпчах. Машината се повреди след три месеца, сега бомбардирам твърденията на продавач, който упорито ме игнорира.

Александра, Каменка

Не машина, а вибрационен масажор. Имаше идея да седне на плячката си по време на цикъла на въртене, тъй като тя се тресе и вдига много шум. Продавачът каза, че това не е шумен модел, изглежда, че е излъгал, трябва да се придружим с него, за да поговорим. Сериозно, недостойната шайба, не го приемайте!

Контролен панел Haier HW60 10636

Оксана, Липецк

Страшен модел, ако го приемете много съжалявам. Като цяло техниката на непроверени фирми е по-добре да не се взема. Мама и аз взехме едни и същи коли на Хаер и летяхме и двете. Пералната й машина се счупи след месец, аз имам след шест месеца. Хора, бъдете бдителни!

Станислав, Махачкала

Децата от чакал направиха тази пералня. Е, как можеш да изневериш.

  • Първо, много е шумно и това не е обикновен шум, а някакъв метален клак.
  • Второ, пералнята върши много лоша работа с прането на дрехи. Остава дори обикновената мръсотия.
  • Трето, машината не измива добре праха от тавата, което означава, че изтрива почти без прах. Много лош модел, голям минус за производителя.

Експертите пишат, че метален клат може да бъде причина за счупени лагери. Как така, машината е напълно нова?

Елена, Naberezhnye Chelny

Този съпруг ми даде тази пишеща машина и напразно го направи. Щом се разопаковах, забелязах, че пералнята мирише. Мислех, че гумата смърди, защото новата. Но 4 месеца вече са минали, смрадът остава, а понякога дори мият дрехи. Реших, че ще предам колата на продавача, нека сам да се справи с производителя!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини