Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Electrolux EWT 1066 EDW

Отзиви за Electrolux EWT 1066 EDWДнес в редица онлайн магазини можете да закупите пералня Electrolux EWT 1066 EDW с добра отстъпка. Това е добър модел с вертикално зареждане от известен производител, който веднага заинтересува потенциалните купувачи и това не е чудно, защото някои продавачи правят отстъпка от почти 1/3 от предишната цена на шайбата. Заслужава ли си или не да купувате тази пералня? Обмислете отзивите от собствениците.

Положителни мнения

Катрин, Москва

Съпругът ми и аз купихме тази машина преди 2 месеца. Изтрива се нормално, контролния панел е мизерно, но всичко, което ви трябва, показва, че ми подхожда. Завъртането е добро, можете да забавите началото на измиването с няколко часа, по мое мнение, максимум 20 часа. Има готин механизъм за плавно отваряне на вратата и куп програми за миене, въпреки че използвам само няколко. Препоръчвам да купя.

Сергей, Владивосток

За две седмици употреба не разкрих никакви недостатъци. Удобно е да зареждате пране: първо, поради факта, че капакът на шахтата се отваря широко и изобщо не пречи на зареждането, и второ, тъй като самият шахтен отвор е отгоре, не е необходимо да клякате или да се огъвате.

Четох, че ако натоварването е отгоре, тогава машината трябва да издава по-малко шум.

В паспорта на машината е написано, че тя е направена във Франция. Не знам дали да вярвам на тези думи или не, но ако шайбата е наистина френска, това е двойно готино. Филтърът за боклук е разположен на достатъчна височина от пода, така че когато го развиете, можете да замените всеки контейнер, а капка вода няма да падне върху пода. Оценявам машината на пет точки по петобална скала.

Валентин, МурманскElectrolux EWT 1066 EDW отворен барабан

Нашата пишеща машина вече е на почти три години и може би повече, някак си не мисля за възрастта на оборудването, тя работи и добре, ако не бяхте питали, не бих се замислил за това. Тази пералня има две очевидни предимства: най-високото качество на пране и спазването на бельото. След три измивания, старата машина остави макари върху нещата, наскоро не съм измила нищо в нея. Електролюксът не си позволява такъв позор, спалното бельо е непокътнато дори след 15 измивания - проверява се!

Отрицателни мнения

Алена, Саратов

Първата седмица машината работеше добре, но след това започнаха проблеми в софтуера. Отначало възникваха понякога, така че не обърнах много внимание, но сега гаранционната година свърши и сега е невъзможно машинно пране. Режимите „Дънки“, „Спорт“, „Одеяла / карета“, „Нощ“ просто не се включват. По-точно, те се включват, но след 3-5 минути измиване машината спира и можете да я рестартирате само след рестартиране. Изглежда, че трябва да се обадите на съветника.

Евгений, Москва

Много шум от тази шайба. старпералня lg и тогава не си позволих това, дрънкане, разбира се, но не толкова. Също така често възникват проблеми с дозатора. Можете безопасно да добавите прах и препарат за изплакване в едно отделение, така или иначе, машината ще ги вземе едновременно, така че изобщо няма смисъл от средствата за изплакване. С нагрятата вода също нещо се обърква. Ако настроите отоплението на 60 градуса, тогава машината ще се загрява до 40, като цяло не е ясно защо. Колата не струва парите!

Алексей, Санкт Петербург

Тази пералня има два съществени недостатъка, които покриват всички плюсове. Първо, влагата се натрупва някъде вътре в кутията и е нереалистично да се изсушава шайбата; ние я имаме непрекъснато с отворен люк на покрива и капаци на барабана. Сега машината вече започна да мирише на влага и мирисът на мухъл се смесва с тази миризма. Необходимо е по някакъв начин да се реши този проблем, в противен случай машината ще бъде опасна за здравето.

Дъщеря ми е алергична, ако започне да диша със спори на плесен, просто изхвърлям машината без да мисля и това е всичко.

Второ, шайбата безбожно си тананика. Може би това е най-шумната пералня, която съм виждал.Освен това, веднъж по време на измиването, клапите на барабана се отвориха, добре, и барабанът заседна. Трябваше да се накланя, за да завъртя барабана в такова положение, че да затворя клапите обратно. Изводът е: пералнята на този модел е само брадва. Нека тази брадва да се сглоби във Франция, но все пак това е брадва!

Денис, НовокузнецкElectrolux EWT 1066 EDW контролен панел

„Ударих бабата“ с тази пералня, успях да я използвам само две седмици. Машината беше добре обработена, но нова, но въпреки внимателното боравене, пластмасовата панта на люка се спука и люкът спря да се затваря. Такива щети не попадат под гаранцията; капитанът обвинява цялата вина върху нас, казвайки, че сме затворили люка твърде рязко. Трябваше да поправя за парите, отпаднаха 50 кинта за ремонт. Излишно е да казвам, че съпругата ми и аз се страхуваме да дишаме над тази шапка и цялото оценено европейско качество.

Светлана, Иркутск

Ако имах възможността да слушам в магазина как работи пералнята, никога нямаше да си купя тази „дрънкалка“ в живота си. Това е просто кошмар, съвременната кола не трябва да работи така, дори и да е евтина. В тази кола той свисти, бръмчи и трака всичко: двигателя, задвижващия механизъм, корпуса и дори капака дрънка, защото не се затваря достатъчно плътно. Човек създава впечатление, че тя не е купила солидна машина, произведена в Европа, а някакъв китайски „геймър“. Обаче напразно натискам китайската технология, тя вече ще е по-добра от европейската.

Джулия, Тоглиати

Уви, закупуването на пералня беше неуспешно. Трябваше да се избере модел с предно зареждане, но, както винаги, гоня нещо необичайно. Машината се измива добре само в самото начало, тогава започнаха проблеми с приема на прах. С всичко това колата беше много шумна.

Сега пералнята се е провалила трайно, дори не стартира. В същото време, в самото начало след инсталирането на програмата за пране, машината ще завърти барабана няколко пъти и ще успокои, до рестартирането. Техникът от сервизния център не й даде никакво мнение, взе го със себе си за „разпит“ и сега вече трета седмица седях без пералня.

В близко бъдеще ще се опитам да занеса тази пералня в магазина, а в замяна да взема някои евтини челници.

Галина, Архангелск

Има много големи проблеми с въртенето на пералнята. Дори след стартиране на програмата „въртене“ два пъти, прането остава мокро. Дори не разбирам защо това се случва, защото барабанът се върти и върти бързо. Така се оказва, че можете да разчитате само на измиване и изплакване, докато машината е много шумна. Само вчера се появи още един проблем: пералната машина в средата на измиването се изключи спонтанно. Ако това се случи отново, трябва да се свържете с капитана.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини