Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Electrolux EWT 1064 ERW

мнения за Electrolux EWT 1064 ERWГоляма част от съвременните потребители на автоматични перални умишлено отказват да купуват перални машини от руския, китайския или украинския монтаж поради предполагаемо ниското им качество. Вместо това те гонят европейски уреди като например Electrolux EWT1064ERW перална машина с най-високо зареждане. Тази машина, честно казано, не е евтина, средната й цена е около 670 долара и отива в Полша. Наистина ли тази пералня е толкова добра? Ще се справим с опитни потребители.

Мнения на мъжете

Олег, Набережные Челни

Закупих тази пералня като подарък на жена си. Търсех специално „европеец“ с вертикално натоварване, предният край просто нямаше да се впише в нашата баня. Инсталирах го сам, строго според науката: засилих пода, пуснахме комуникации, изравнихме случая дориантивибрационни стойки поставете под краката. Оказа се някак зле. Машината работи отлично, измиването е добро, да не се оплаквам, но шумът е направо чудовищен. Стените на банята са тънки, така че машината се чува в целия апартамент.

При монтажа на джамбарите от моя страна са изключени, това вече е тествано от мен и моите приятели майстори. Изглежда, че е в пералнята.

Много съм разочарован, защото не обичам излишния шум, особено когато заспя достатъчно през деня след нощната смяна, а съпругата ми хареса машината, казва, че е просторна, изтрива и извива добре.

Дмитрий, Белгород

Машината ме привлече с ниска цена, външен вид, вертикално зареждане, наличие на нормален дисплей, както и мениджър на времето. Машината беше сглобена стабилно, никъде нищо не виси, пластмасата не се огъва, всичко изглежда надеждно и дори е сглобено в Европа. Удобният капак на шахтата не се задръства, а капаците на барабана са направени "по човешки начин". Твърди се, че натоварването на барабана е 6 кг, но изглежда, че всъщност е малко по-малко, стигнах до това експериментално.

Измиването беше неочаквано шумно. Когато се върти със скорост 1000, машината просто излита, във всеки случай изглежда така, защото пералнята стои вкоренена на място, но шумът е просто ужасен. Тавата за средства е нормална, дори бих казала удобна, когато купувах, мислех, че всичко ще бъде по-лошо. Контролният панел е красив и функционален, извежда се цялата информация за хода на измиването. Като цяло нормална машина!

Иван, ПсковElectrolux EWT 1064 ERW контролен панел

Преди година купих тази пералня за промоция като подарък на майка ми. Държеше го в гараж два месеца в пакет, за да направи изненада за мама. Колко се радваше, че беше на настоящето. Те смятаха, че тя ще има проблеми с развитието на нови технологии, но не, тя научи след три дни. Специално се сдобих с модел с горен люк, за да не се наложи майка ми с нейния радикулит отново да се огъва. Машината работи безупречно, качеството на измиване е в най-доброто!

Павел, Смоленск

Със старата машина на Канди трябваше да се мъча. Имаше 8 повреди в шест години експлоатация, специално прецених, че хвърлиха много пари за ремонти, сега това е в миналото. Няма такива проблеми с Electrolux EWT1064ERW. От година и половина колата работи като часовник. Той е перфектно балансиран, дори когато зареждате много пране в барабана и включвате високоскоростното въртене, тялото почти не се клати, а само вибрира.

Преди да купя, прочетох отзиви за тази машина, оказва се, че хората са недоволни от малкото зареждане на барабана. От своя страна бих казал, че зареждането е оптимално, тъй като дори големи предмети, като килими, одеяла, якета, възглавници и други, могат да бъдат измити при желание. Оценката ми е пет!

Александър, Москва

След три месеца работа с машината се появи странна свирка, явно двигателят свистеше. Засега това не е твърде досадно, но мисля, че подобна свирка е предвестник на провал. Аз самият няма да го взема; ще се обадя на господаря. Останалата машина е прекрасна, особено изплакването върви добре. Дори не твърде висококачественият прах се изплаква перфектно.

Плюсът е, че клапите на барабана се отварят плавно, без задръстване.

Мнения на жените

Валерия, Москва

Electrolux EWT1064ERW е любимият ми асистент, който по повод се появи в къщата ни през юни 2016 г. Машината ни направи щастлива, че влезе точно между мивката и стената, така че не се наложи да започнем преустройство на банята. Съпругът ми също дълго време не се занимаваше с връзката, така че един час след доставката на пералнята вече заредих в барабана пробна партида спално бельо, състояща се от стари кърпи.Electrolux EWT 1064 ERW изглед отпред

Първото измиване веднага показа, че машината се справя чудесно със задълженията си. Старите мръсни кърпи се измиха добре, а някои дори започнаха да изглеждат като нови. Първия месец трябваше да свикна с необичайното натоварване на бельо и перилни препарати, но след това всичко стана на мястото си. Момичета, не можете да си представите колко съм доволен от тази машина. Струва ми се, че е 100 пъти по-добър от всеки друг. Никога повече няма да използвам перални машини, които имат люк отпред, само сега разбирам, че това е неудобно.

Надежда, Оренбург

Пералнята Electrolux EWT 1064 ERW е надеждна, лесна за работа, изтрива добре и изглежда нормално, приляга на всеки интериор. Не харесвам много състава на програмите за миене, повечето са някои дълги, неразумно дълги. Машината работи шумно, но този шум е някак специфичен, не ме дразни. При нормални условия не бих купил кола, твърде скъпа е, но успях да я купя с 40% отстъпка, така че в крайна сметка се оказа добре.

Елена, Москва

Страшна пералня с двигател от КАМАЗ. С такъв звук трошачка за зърно работи с дядо ми в селото. Не знам с какви ръце поляците я събираха там, но ще се отърва от тази шайба в близко бъдеще, но не ви съветвам да я купувате.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини