Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Electrolux EWT 0862 TDW

мнения за Electrolux EWT 0862 TDWВ различни хипермаркети на страната често можете да намерите пералня Electrolux EWT 0862 TDW с вертикален товар. Потребителското търсене на този модел постепенно се увеличава, въпреки че повечето потребители предпочитат перални машини с предно зареждане. Какви са предимствата и недостатъците на пералнята на този модел и струва ли си въобще да му обърнете внимание? Безпристрастно отговори на тези въпроси, само потребителите ще могат, ние ще ги зададем.

Положителни мнения

Сергей, Чебоксари

Роднини и приятели понякога питат защо съм купил пералня с най-голямо зареждане и не съм се притеснявал много. Първо, в банята имам достатъчно място за всяка машина, и второ, знаех предварително по какви критерии ще търся пералня, видът на товара няма значение.

При избора на пералня реших да обърна специално внимание на наличието на режим на бързо измиване и функция на двойно изплакване. Това, разбира се, в допълнение към основните критерии:

 • цена;
 • изграждане на качество и материали;
 • изтегляне.

Също така на старата машина имаше функция със забавено стартиране, с която вече бях свикнал, така че трябваше да е и на новата шайба. Не трябваше да търся дълго време във всички отношения, Electrolux се появи. В него особено ми харесаха две неща. Първо, в бързия режим се изтрива перфектно, спалното бельо винаги е чисто и свежо.

В тази ситуация останалите режими остават почти непоискани.

Второ, има едно отлично „нещо“, наречено „Prewash“. При това предварително измиване съпругът донесе куп безнадеждни петна от нещата, които тя вече беше подготвила за изписване. За да допълня, ще кажа, че машината работи много тихо, много по-тихо от всички предишни перални машини, които трябваше да се използват преди. Все още не мога да преценя надеждността, тъй като ние активно използваме машината само от 8 месеца. Досега нямаше намеци за повреди, надявам се, че в бъдеще машината няма да се провали. Съпругата ми и аз оценяваме тази шайба за пет точки, тя ги заслужава.

Елена, МоскваElectrolux EWT 0862 TDW с открит люк

За три месеца работа с пералнята на този модел останах с най-положителни впечатления. Много е удобно да се използва, тъй като люкът и контролният панел са отгоре, не е нужно да се огъвате в три обрекла, за да хвърлите прането в барабана и да изберете програма за пране. Можете да презаредите мръсно пране по всяко време, ако по време на процеса на пране се установи, че не сте сложили всичко.

Също така е обнадеждаващо, че машината заема много по-малко място, благодарение на което печелившо препланирахме пространството в банята. Сега в допълнение към машината, до мивката, имаме още едно малко какво ли не, което ми трябваше за всякакви предмети от бита. Машината е доста удобна, можете да натъпчете до 6 кг пране в нея, в допълнение, изтрива много добре, така че съм доволен от покупката, нека видим какво ще стане по-нататък.

Иля, Севастопол

След покупката веднага тествах машината върху работните си дънки. Измиването се оказа валидно. Без предварително накисване и втвърдяване пералната машина се справи със задачата си, изми се почти перфектно. Ако се сравнява с пералня LG F12B8WD8, който едва не върнах обратно в магазина, това е просто приказка.

Качеството на пране за пералня е основното, независимо кой го казва, но тази пералня може да се похвали с още много „чипове“.

 1. Приличен товар от 6 кг.
 2. Удобно местоположение на вратата за зареждане и приемника за прах.
 3. Изчистване на контролния панел.
 4. Възможността за "нощно" измиване.
 5. Четиринадесет програми за измиване.

Като цяло ме привлече фактът, че тази машина е проста и няма куп сложна електроника, която се стреми да се покрие в най-неподходящия момент. Мисля, че колкото по-проста е техниката, толкова по-надеждна е, но може би греша. Ще посъветвам тази машина на приятелите си, защото след година и половина употреба, никога не ме пускаше.

Оксана, Владивосток

Преди да си купя пералня с най-голямо зареждане, прочетох отзивите на клиентите. След като проучих куп мнения, реших да взема шайба на този конкретен модел. Вече седми месец изтривам и няма проблеми. За парите ви машината е красива. Нещата след него са безупречно чисти, защото добре измива и изплаква в много вода. Поне тя изплаква целия прах, така че машината е добра, можете да я вземете.

Отрицателни мнения

Катрин, Новосибирск

Основната грижа на тази машина е небрежното измиване. Е, в смисъл, изтрива повече или по-малко чисто, но разваля нещата. Опитах се да се измия в торба, като шпулите върху нещата се формират по-малко, но качеството на измиването намалява. Не знам още как да реша този проблем. Също така не харесвам мизерния контролен панел, впечатлението е, че машината е изобретена в зората на 90-те. Ясно е, че е евтин модел, но производителят може да работи поне малко върху дизайна. Общото впечатление от пишещата машина е отрицателно, жалко е, че не обърнах внимание на други шайби.

Виктор, Хабаровск

Използвам тази пералня почти половин година и няма ограничение за дразненето ми. Изглежда, че в него няма плюсове, но има много минуси. Фактът, че е направено тромаво, обясних за себе си на ниска цена, добре, да, това са дреболии. Но тогава, с какво да се примирим, в никакъв случай не е невъзможно.

 1. Прахът, независимо колко качествен е, винаги частично остава в приемника за прах.
 2. Капакът на шахтата се затваря много слабо и наистина е слаб, дори този вид да се счупи.

При отваряне и затваряне капакът на шахтата се ухапва.

 1. Качеството на въртене е просто отвратително, прането остава мокро.
 2. Не е ясно на какъв етап е програмата за измиване, дори да са направили примитивно отброяване.
 3. Няколко пъти задръства барабан. Първия път дори трябваше да се обадя на господаря, вторият път вече сам се справих.

Благодарение на тази пишеща машина бях разочарован във всички шайби за най-зареждане. Сега по някакъв начин ще се отърва от това и ще си купя хоризонтална лента, което също ви съветвам!Electrolux EWT 0862 TDW контролен панел

Татяна, Ижевск

Качеството на измиване е ниско, изплакването и извиването са мизерни, външен вид, но вие сами виждате. По време на измиването някакво почукване не е ясно, изглежда, че машината ще бъде покрита с „меден басейн“. Понякога той блъска и замръзва точно в средата на програмата за пране. Оценявам машината за една точка от пет!

Така че потребителите казаха думата си, тогава изборът е ваш. Ако изведнъж решите да купите тази пералня, не забравяйте да оставите своя преглед, защото именно такива отзиви помагат на съмняващите се да направят правилния избор. Приятно пазаруване!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини