Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Electrolux EWT 0862 IDW

Отзиви за Electrolux EWT 0862 IDWНяма да съгрешим срещу истината, ако кажем, че пералните машини с най-високо зареждане не са толкова популярни сред потребителите, колкото шайбите за предно зареждане. Независимо от това, вертикалните шкафчета имат свои клиенти и това доказва вниманието на потребителите към пералнята Electrolux EWT 0862 IDW. Каква машина е това, какви са нейните предимства и недостатъци? Надяваме се, че на тези въпроси потребителите ще отговорят.

Положителни мнения

Наталия

Обожавам перални машини с зареждаща се врата отгоре, поради което купих Electrolux на този модел. Честно казано, преди всичко ме привлече цената - 360 долара за този тип автоматична машина е евтина. Пералнята е проста, дори няма дисплей, но изтрива безупречно и най-важното е, че не трака по време на цикъла на въртене и не е нужно да се огъвате, за да пускате пране в барабана.

Имам малка баня, отзад назад, ако поставите машината за предно зареждане, люкът няма да се отвори, защото рафтът пречи на предната част. Така че пералнята с най-голямо зареждане е най-добрият вариант за мен!

Елена

Изненадан съм от хората, които пишат отрицателни отзиви за тази прекрасна пералня. Имах преди Пишеща машина Haier, сега няма къде да се сложат стигми от ругатни. Аз се измъчвах с нея в продължение на шест месеца, дори болезнено да си спомня, но тази машина е просто находка за мен.

 1. Тя е много, много тиха. Хаер изтрещя и скочи, а този стоеше, почти не помръдващ, дори когато започна да се върти.
 2. Можете лесно да подадете сигнал за прането, ако сте забравили да хвърлите нещо в прането.
 3. Машината не къса бельо.
 4. Тя почиства дори трудни петна от различни бельо.
 5. Лесен за управление, няма нищо излишно.

победител

Най-често използваме режима „Бързо измиване“, тъй като семейството има малко дете и е по-добре да измиете натрупаните памперси и жилетки по него, тъй като все още няма упорита мръсотия върху такова бельо. Забавеният старт работи нормално, аз го използвам често. Малко досадно е липсата на екран, но това е банален навик ми, запазен от времето на старата пишеща машина. Тази машина има много ефективен режим “Предварително промиване”. Дори безнадеждни (както твърди съпругът) петна отминават без проблеми, необходимо е само по-добро лекарство. Печатна машина с пет точки.

ЖанаElectrolux EWT 0862 барабан IDW

Използвам машината три месеца, няма оплаквания. Шайбата има удобен дозатор, люкът се отваря и затваря без задръстване, по време на миене почти не вдига шум и не вибрира. Има незначителни несъответстващи времена за изпълнение на програми за пране. В действителност е малко по-дълго, отколкото твърди производителят, но това не ме притеснява. Измива нещата почти перфектно, а изплакването е безупречно!

Варвара

Преди две години съпругът ми и аз търсехме бюджетна автоматична пералня, така че да има вертикално натоварване. В същото време е желателно оборудването да се справи със задачата си и да бъде възможно най-надеждно. Трябва да кажа, че обиколихме доста търговски обекти в търсене на подходяща опция, в крайна сметка купихме тази машина.

Тя е безспорно надеждна. За две години само няколко пъти имаше неразбираеми неизправности по време на измиване. В този случай проблемът беше решен, като изключите машината от мрежата и след това отново я включите. През това време не променихме нито един детайл, дори пластмасата на калъфа не избледня. Явно машината е сглобена от качествени материали и това въпреки ниската цена. Машината изтрива, извива и изплаква добре, капацитетът на барабана е 6 кг, капаците на барабана не задръстват, няма много шум. Заключение - машината е добра!

Отрицателни мнения

Александър

Много съм недоволен от тази машина, защото е ненадеждна. Измиването продължи само осем месеца и спря миенето. Той се обади на капитана в гаранция, той каза, че е необходимо да смените резервоара с барабана, тъй като там някаква връзка „лети”. Измина месец, а ремонтът не е напреднал нито сантиметър.Обадих се на друг майстор и той каза, че за да се отстрани подобна неизправност, е необходимо да се платят почти 200 долара. Сега е ясно защо не бързат да поправят моята шайба, ще напиша жалба.

Катрин

Тази пералня е ужасна. Основното оплакване за качеството на изплакване, колко пъти забелязах, че почистващият препарат остава върху дрехите, въпреки че машината Bosch на майка ми изплаква всичко перфектно. Забелязах също, че след пране в тази машина, върху дрехите остават големи макари, което означава, че тъканта се влошава. Необходимо е да се измие в специална торба, но това влошава качеството на измиване. Мога да сложа максимум 3 точки на пишеща машина.

През годината на експлоатация машината се счупи два пъти, така че не е необходимо да се говори за надеждност.

Electrolux EWT 0862 IDW контролен панел

Джулия

Много шумен модел, изтрива страшно и най-важното скача като заек. Ключалката на капака се отчупи, сега мисля, че трябва да се извика съветникът, който да замени капака. Продължителността на програмите в паспорта е посочена приблизително, в началото трябваше да чакам до полунощ, докато машината се изчисти. И все пак, каквото и да каже някой, ако машината е евтина, тогава няма да е добре по никакъв начин, недостатъци със сигурност ще се появят.

Сергей

Никога не съм бил фен на пералните машини с най-голямо зареждане. Но тогава брат ми и аз започнахме ремонт в банята и решихме, че най-доброто нещо ще бъде да стоиш в ъгъла е перална машина с горно зареждане. Купихме този модел, защото се оказа един от най-евтините. След две седмици на работа помпата се счупи.

В сервизния център ни "удължиха", така че беше решено да променим частта сами. Когато се качихме вътре, бяхме ужасени: тръбите са крехки, жиците са тънки, а детайлите приличат на играчки. Разбира се, пералня не е дизелов локомотив, но беше възможно откровено да не се спести от материали. По принцип успешно сменихме помпата, но ми мирише на сърцето, машината няма да работи една година! Реших да зачертая няколко реда тук, за да ви предпазя от закупуването на тази машина. Повярвайте ми, в това няма нищо добро, има някои проблеми.

   

2 коментара на читателите

 1. Граватар Наталия Наталия:

  В какъв режим машината изтрива най-малко във времето?

 2. Граватар Александър Александър:

  При високи скорости, блъскащият звук на триене на гума.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини