Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Electrolux EWS 1277 FDW

мнения за Electrolux EWS 1277 FDWКаква е тайната на пералнята Electrolux EWS 1277 FDW? Изглежда, че цената не е толкова привлекателна и техническите характеристики далеч не са изключителни, но по някакъв начин той закачи потребителите, защото в мрежата има стотици отзиви за нея, а може би дори хиляди. Нека се опитаме да разберем какви са плюсовете и минусите на тази пералня и в същото време ще изучаваме мненията на хората, които използват тази машина от известно време, поне три месеца.

Положителни мнения

Елена, Саранск

Основният плюс за мен е, че машината работи почти три години и никога не ме е провалила. Изтриванията обикновено нищо не са изключителни и аз не изисквам. Удобно регулиране на времето за пране. Машината е с ниско ниво на шум, просторна, има впечатляващ набор от програми, но веднага ще кажа, че ще трябва да свикнете с пералнята, тъй като има своеобразен контрол. Много се радвам, че не избрах друга пералня.

Светлана, Москва

Хубава кола, направена, изглежда, в Италия. Отначало се разтърси поради факта, че съпругът го постави неравномерно, след това го коригира и дори антивибрационни стойки поставен под краката, сега работи доста тихо. Много ми харесва и функцията, която ви позволява да запомните последната програма, след като я настроите и след това машината настройва всичко както трябва, натиснете два бутона и изтрийте. Между другото, поръсвам прах по-малко от нормата, всичко е толкова добре измито.

Сергей, Иваново

Купих машината Electrolux преди година и половина и реших да не я инсталирам сам, се доверих на майстора. Както се оказа по-късно, напълно напразно. Монтажът е направен в края на май и буквално до средата на септември, машината галопира през банята като Yesaul. Не можах да разбера нищо, като скъпа хубава кола на нормална компания, добре, тя не трябва да се държи така.

Поех да прочета инструкциите и буквално веднага забелязах, че пералнята е неравна. Грабвайки нивото на сградата от гаража, донесе го у дома и го постави на капака на машината, като се увери, че тялото е прилично наклонено надясно, благодарение на неравномерния под. Извивайки краката, изравних машината и ето, ето, тя спря да скача и започна да работи много по-тихо. И така беше. Сега за самата машина.

 1. Измиването е доста тихо, особено ако е инсталирано правилно.
 2. Барабанът държи цяла куп бельо.

За малките неща тази тема е безполезна, защото преди да сортирате неща, които сортирате и 6,5 кг бяло или цвят обикновено не се въвежда. Но когато започнете да миете якета, разбирате, че голям товар на барабана е огромен плюс.

 1. Има много полезни програми за измиване на голямо разнообразие от предмети.
 2. Има много информативен дисплей, който показва коя програма се изпълнява и колко остава да я завърши.
 3. Има много готино нещо, наречено супер бързо измиване. Когато го включите, машината разтяга куп бельо за по-малко от 20 минути, аз лично ми харесва.

Е, какво друго мога да кажа, машината и аз, и жена ми харесваме, не мога да кажа нищо за някакви недостатъци, освен че пералнята излива вода доста шумно, въпреки че това изобщо не се притеснява. Свикнали с пишещата машина, ще продължим да я използваме.

Еля, МурманскElectrolux EWS 1277 FDW контролен панел

Получихме много красиво италианско момиче преди шест месеца на разпродажба. Това изглежда е най-успешната ми покупка през последните пет години. Първо, тя има много просторен барабан, дори се слагат рогозки и аз дълго време късам връхните си дрехи. Второ, тя не замръзва по време на напрежения, които не са рядкост в нашия район. Трето, тя стиска прането много добре, много по-добре от старата ми машина. По принцип шайбата изглежда надеждна, мисля, че можете да й се доверите.

Лариса, Серпухов

Работи правилно в продължение на една година, докато бебето ни не пръска сок по гнездото по време на измиване. Нямах време да го изтрия, така че нещо се затвори вътре и колата спря да работи. Майсторът ремонтира всичко за 1000 рубли, мислех, че ще „докарам“ къде за много пари.Нямаше повече проблеми с пишещата машина, много харесвам подбора на програми в нея, всичко просто необходимо, без боклук. Не се изискват грижи за измиване, само веднъж на два месеца почиствам филтъра за прах, не правя нищо повече. Всичко работи супер!

Юлия, Москва

От предимствата, които мога да донеса: външен вид, наличието на сензорно управление, избора на време за измиване, отлично балансиране при въртене при 1200 об / мин. Сред недостатъците: тясна врата за зареждане, деликатна електроника.

Струва си да добавя, че аз лично все още не съм имал проблеми с електрониката. Хората обаче пишат, че това е честа неизправност и ме притеснява. Все пак колата е скъпа и не бих искал да я изпратя на сметище след година. Докато машината работи в продължение на пет месеца, всичко е наред, безопасно ще го поставя четири точки!

Евгений, Кострома

Е, преценете сами, машина, произведена в Италия, с инверторен двигател. А това означава, че в него както двигателят, така и задвижващият механизъм са много надеждни, няма колани, които се разтягат и отлитат безкрайно. Балансите са правилно разпределени, което прави машината стабилна.

Що се отнася до шума, ще кажа това: тук няма чудеса, колата е шумна както всички останали, но без излишъци.

Контролният панел е много обмислен, има нормален дисплей, на който всичко е видимо и разбираемо. Всички програми са подписани на руски език. Цената според мен е малко висока, но за добра машина защо да не плащам. Работя с машината от година. Техника за тестване!

Отрицателни мнения

Генадий, Самара

Два месеца бях щастлив като дете, накрая си купих нормална пералня. Бях щастлив, радостен и като че ли се вървеше, машината се счупи в края на третия месец. Обади се на капитана от сервизния център, той пристигна, ровеше 10 минути и тъжно ме уведоми, че контролния модул е ​​покрит, трябва да го сменя. Поръчката на резервна част и нейната подмяна отне две седмици, но след това машината работеше не повече от месец, модулът отново изгоря.

Просто "капец", на една и съща рейка два пъти. Сега те „пеят“ в услугата, че това не е гаранционен случай, че причината за повредата е повредена мрежа за захранване и че трябва да напиша жалба до организацията за електрозахранване. Не знам кой е виновен, но ще напиша искане, нека съдът да разследва. Машината, според мен, е лоша, не бива да я купувате.

Карина, МоскваТавичка за прах Electrolux EWS 1277 FDW

Трябва да направя резервация веднага, че в моето домакинство няма такава пералня, но веднъж се замислих да я купя. Сестра ми има такава машина и тъй като известно време „живеех“ с нея, трябваше да изуча техниката. За много кратко време разбрах, че няма да купя тази пералня и затова.

 • Пералнята много добре изплаква прането, просто е много зле. Специално гледах през люка как го прави. Усеща се, че се събират шест чаши вода и в това става изплакване.
 • Има супер бързо измиване, което изглежда хубаво, но останалите програми са много дълги. Така че изтривате или за 15 минути, или поне час и половина, няма междинни режими и е жалко!
 • Често бъги контрол на допир.
 • Отдавна след измиване.
 • Лошо взима прах от тавата, след всяко второ измиване трябва да изплакнете тавата.

Според мен основните недостатъци са: слабото електронно пълнене и незадоволителното качество на изплакване.

Марина, Новосибирск

Не очаквах толкова скъпа пералня да има такива значителни недостатъци. Който пише или казва, машината върши лоша работа с измиването. Пробвах и само наполовина зареждам барабана, а прахът е много висококачествен за наливане и вдигане на различни програми, смисълът е нула, не се изтрива нормално. Освен това машината е шумна и понякога замръзва след измиване.

Така донесохме най-ярките мнения на хората за пералнята на тази марка. Изглежда, че има повече положителни мнения от отрицателни, но потребителите намекват за някои от недостатъците на техниката, на които определено трябва да обърнете внимание. Имайте добър избор!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини