Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Electrolux EWS 1052 NDU

мнения за Electrolux EWS 1052 NDUМного хора мечтаят за пералня на марката Electrolux и е предубедено, като се има предвид, че ще трябва да плати подредена сума. Electrolux EWS 1052 NDU е наистина евтин модел, който веднага привлича вниманието на потенциалните купувачи. Съдейки по техническите характеристики, тогава това е „домашен помощник“ какво е необходимо, но какво ще кажат потребителите за това?

положителен

Иван, Москва

Получих машина миналата година за 330 долара. В сравнение с други подобни модели, той се оказа най-евтиният в магазина. Трябваше да преодолея сериозни съмнения, но все пак си купих пишеща машина и ми се струва, че не загубих. Накратко, това е толкова солиден работник, в който разработчиците интегрираха само най-необходимото. За някои възможностите му може да изглеждат остарели, но не ми трябва много, изтрива всичко наред.

Максимално зареждане с барабани с пет килограма, въртене със скорост 1000 максимум в минута, 14 режима на измиване, включително най-нормалното „ръчно пране“, а също и „супер бързо измиване“. Има нормална защита от деца, която не веднъж е спасила машината от моята тъмбоя. Това е всичко. Както можете да видите, няма нищо излишно, докато всичко, което е необходимо, е там. Доволен от машината, за парите тя е добра.

Катрин, Магнитогорск

Отначало не исках да взема машината, украинското събрание не вдъхваше доверие. Тогава го купих все едно и мога да кажа, че като цяло шайбата е много лична. Защо мисля така. Е, първо, отзивите за нея в интернет бяха нормални. Второ, тя разшири старите каишки и одеяла Машина Samsung (Продадох го миналата година), просто не можах да го взема.

Разбрах, че ако пишещата машина има малък товар на барабана, тя не може да мие големи неща.

На трето място, машината е надеждна, поне досега нито една хватка от моя страна и това е постижение, защото обичам да греша в технологиите. И четвърто, цената, която вече беше много атрактивна, но като се вземат предвид личната отстъпка от 15%, получих машината почти за нищо. Не съжалявам, че предпочетох тази конкретна пералня, ако не изисквате твърде много от машината, тогава този модел ще бъде идеален за много хора.

Алена, Верхняя ПишмаElectrolux EWS 1052 NDU контролен панел

През септември ще настъпи година, когато купих тази машина, впечатленията са най-ентусиазирани. Продавачът каза, че предимството на тази шайба е резервоарът, който е изработен от неръждаема стомана, казват, други машини имат пластмасови резервоари. Това вероятно е добре, неръждаемата стомана издържа по-дълго. Хареса ми факта, че машината изтрива добре с малко количество прах и въртенето също е прилично. При миене има малко шум, докато въртите малко повече, но все пак не са критични. Машината е евтина и функционална, не съжалявах за това, което купих.

Наталия, Москва

Банята ми е просто мъничка, затова беше необходима тясна машина. С парите в момента на покупката, шайбата също беше лоша, затова купих серията Electrolux EWS. Просто готина машина и не слушайте, ако някой твърди обратното за вас. Оплаках се, че трябва да си купя евтина пералня, но всъщност спестих и направих правилното нещо.

С тази машина всичко ми подхожда, освен изтеглянето, което би могло да е малко повече. Качеството на измиване е много високо, дори невероятно. Машината се изтрива старателно, дори може да изглежда твърде дълго, но не можете бързо да премахнете сериозни петна от дрехите. Лично аз най-често използвам програми за Cotton, Handwash, Jeans, Refresh и Superfast, явно това са най-добрите програми.

Ако искате старателно да изплакнете измитото пране, можете да активирате допълнителната функция за изплакване.

Много е добре машината да е осигурила функция за половин товар, също е търсена от мен и често помага, когато трябва да опънете малко количество пране. Оказва се добре да спестите.Не знам вече какво да кажа, не видях никакви недостатъци в пишещата машина, давам й пет точки.

Константин, Красногорски

Използвам машината от 2 години, няма оплаквания за измиване. Малко шум. След като смених нагревателния елемент под гаранция, нямаше повече проблеми. Най-добрата кола от тези, които имах във фермата. Препоръчвам го!

отрицателен

Анжелика, Санкт Петербург

След като нашата напълно тясна машина Indesit, която беше вградена в кухнята, се счупи, трябваше да потърся замяна за нея. Сега съжалявам, че обърнах повече внимание при избора на размера на калъфа, а не на техническите характеристики. Основните критерии за покупката, взех предвид размера на кутията и цената (исках да купя по-евтино). Не погледнах веднага Indesita, но по някаква причина ми хареса Electrolux. Сега има купчина боклуци, които са работили само шест месеца преди електронното пълнене да изгори, опитвам се да "надраскам" гаранционния ремонт. Много лоша машина!

Юлия, Екатеринбург

От предимствата на тази шайба мога да посоча само цената и дори сега автомобилите се оказаха по-добри и по-евтини. Възможно е да си припомните недостатъци, без да мислите за дузина. Нека изброим.Electrolux EWS 1052 NDU приемник за прах

 1. Нещата не се разтягат, остава прахът.
 2. Когато се върти, той вдига много шум и отскача.
 3. Електрониката „е неизправност“, страхувам се, че не е „изсумтяла“ преди време.
 4. Понякога по време на цикъла на въртене се чува метален клак. Какво е, все още не е разбрал.
 5. Две или три измивания, всичко е наред и тогава се случва нещо, машината не вдига праха от приемника за прах. Освен това, често прахът остава напълно сух.
 6. Отключването на люка след измиване вече е много дълго, понякога за 10 минути люкът не се отваря, така че чакате, като глупак близо до затворен люк, да вземете прането и да го окачите да изсъхне.
 7. Много шумна и много дълга доставка на вода, на други машини водата се излива по-бързо.
 8. Времето до края на програмата за измиване се показва неправилно.
 9. Контролът на пяната не работи. След като погрешно изсипах прах за миене на ръце в тавата, по време на миене излезе пяна и машината, сякаш нищо не се беше случило, продължи да мие.
 10. При настройка на забавянето за стартиране машината напълно замръзва. Едва след рестартиране „домашният асистент“ успява да бъде реанимиран.

Евгений, Хабаровск

Дяволът ме дръпна да купя този украински боклук. Е, ако не сте научили как да правите шайби в Русия, тогава какво да вземете с неподходящи. Месец по-късно машината се счупи, но добре, тя просто се счупи - запали се. За щастие жена ми беше вкъщи, успях да изключа машината и след това да я напълня с вода, така че имотът ни да бъде изгорен. Много съжалявам, че опрях на скъпа шайба, няма да спестявам повече от оборудване.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини