Всичко за пералните машини

Отзиви за шайби на Candy VITA G374TM-7

Отзиви за Candy VITA G374TM-7Не са толкова много потребителите, които се интересуват от перални машини с вертикално зареждане, и дори компанията на Канди. Но трябва да се отбележи, че през последните години броят им непрекъснато расте. Така че, ние трябва да разгледаме тези автомобили и да разберем какво мислят собствениците за тях. Една от най-популярните в този пазарен сегмент е пералнята Candy VITA G374TM 7. Той е много обещаващ модел от гледна точка на техническите характеристики, с натоварване, което е доста голямо за вертикалните пръти - седем килограма. Нека попитаме за това по-подробно.

положителен

Катрин, Красноярск

Тази машина не е евтина и доста солидна. Люкът за зареждане е разположен отгоре, което е удобно за мен, тъй като никъде нямаше да изградя машината. Измиването заема малко място и това също е добре, защото банята е доста претъпкана. По време на измиването имаше малко шум, но по време на цикъла на въртене стените вече трепереха. Трябваше да купя антивибрационни стойкитова наистина помогна за намаляване на шума.

Най-вече бях доволен от големия и просторен барабан. Може да се използва за пране на якета, килими, възглавници и одеяла без проблеми. По принцип всичко, с което етикетите са позволени да се мият, изтрих, като в същото време отделих минимум усилия. От всички машини с най-високо зареждане Kandy е почти най-евтиният и съм доволен от качеството и производителността от много.

Оксана, Сочи

Вече си помислих, че ще трябва да се сбогувам с мечтата си, по някакъв начин да избутам пералнята в банята. Имам доста тесен апартамент, така че не можете да поставите пералня в коридора или в кухнята, а аз наистина не исках да „вкарвам“ този вид оборудване в хола. Изведнъж теч или нещо подобно, не, пералня в хола не е опция. Банята остана. Имаше свободен ъгъл, но там беше невъзможно да се постави машина за предно зареждане.

Бяха разгледани различни модели, дори компактни - нищо не пасва.

Бонбони VITA G374TM-7Въпреки че не исках, трябваше да обърна внимание на модели с вертикално натоварване. За парите беше само Канди и го купи, тъй като просто се побираше по размер. Оказва се, че напразно не исках вертикалния, „машинен огън“. Изтрива се перфектно, дори „не се е провалил“ за една година, не разваля прането, товарът е седем кг, а цената е само 420 долара. Е, ако бях знаела и преди, нямаше да страдам толкова много от търсения.

Юлия, Владивосток

Много успешен модел, може би тази машина е по-добра от всичките ми предишни. Заема малко място, не е шумно, има паркинг за кола и удобно управление с докосване. Цялата необходима информация се показва на екрана. Минусът, изглежда, е само един - нищо не може да бъде поставено отгоре на люка. Машината работи без повреди вече десети месец.

Ирина, Псков

Отлична пералня, дълго време се опитвах да си купя или да не я купя. Исках да прочета ревюта в мрежата, но по това време имаше много малко от тях. Купих на собствена опасност и риск, защото дори продавачите не можеха да кажат нищо точно за тази машина. Сега, след година и половина работа, мога да кажа с увереност: машината е много прилична.

  1. Той е напълно надежден в експлоатация, за 1,5 години никога не се е счупил, не е увиснал и не е засядал бельо.
  2. Почиства много добре белите и цветните елементи. Трябваше да мия якета, смесени предмети, памук и т.н., винаги отличен резултат. В същото време използвам прахове за пране Tide и Ariel.
  3. Много просторен, много неща. Имам нужда от простор по-скоро за миене на големи неща, отколкото голямо количество дребно бельо, но ако имате голямо семейство, тогава тази техника ще бъде спасение.
  4. Заема малко място. Оказва се, че тази машина е висока, докато е тясна и плитка. Освен това преди пералната машина с предно зареждане е необходима предна седалка, за да оставите люка отворен. Можете просто да вкарате вертикалния такъв в килера, както го направих, и да му се насладите.

Имам канализационни и щрансови тръби в килера си, така че нямаше проблеми със свързването.

отрицателен

Александър, Иркутск

След закупуване на машината веднага разкри значителни недостатъци. Първо, шумно е до лудост и дори се опитва да язди. В наивността си мислех, че пералните машини с вертикален товар са по-малко шумни, всъщност това твърдение се оказа мит. Второ, машината не вдига праха от тавата. Изсипвам праха според инструкциите, но миенето все още става без средство. За две седмици на работа разбрах, че машината е зле, ще се обадя на майстора, може би е неизправност.

Candy VITA G374TM-7 контролен панел

Татяна, Москва

Машината е пълна с „глупости“. Само едно измиване мина добре, след второто пускане контролния панел изгоря и нещо от електрониката. Майсторите я заведоха на служба и вече два месеца „без отговор, без поздрави“. Сега пиша жалба до сервизния център. В края на краищата тя знаеше, че компанията на Канди не е направила надеждно оборудване, но все пак го е купувала и гони на ниска цена. Ще се опитам да разменя тази машина като някаква друга и ще продължа да бъда по-внимателна.

   

2 коментара на читателите

  1. Граватар Игор Игор:

    Всички глупости. Работи 2 години като часовник. Измийте всеки друг ден. Много по-добре от хваленото AGE. Свит след 3 години.

  2. Граватар Владимир Владимир:

    След 11 месеца работа и двата главини се разпаднаха, а топките паднаха от лагерите. Добре е гаранцията да бъде поправена. Колко минава с нови, не знам.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини