Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Candy GVW 264 DC-07

мнения за Candy GVW 264 DC-07Не е често да намерите бюджетна пералня с голям набор от програми в магазина и дори с функция за сушене. В това отношение производителите на Kandy се опитаха да отчетат всичко, но наистина ли е така? Колко добре работят декларираните режими и какво е качеството на сглобяване на такава машина, научаваме за това от коментарите на потребителите.

положителен

Орлов Алексей

Жена ми много харесва тази пералня, но ми хареса функция за сушене, В началото те бяха ужасно притеснени, страхуваха се да не бъдат разочаровани. Тази машина ми хареса за цената, затова се спряхме на нея. За същата цена може да се разчита на оборудването на LG, но без сушене. От друга страна, сушенето в Канди според отзивите е по-добро от това на корейците. Като цяло тази машина сега стои при нас, сякаш се вкоренява на място и не пропуска никъде.

Машината работи тихо и това е плюс. Понякога се съмняваше дали тя изобщо работи, трябваше да наблюдава процеса. Изсъхва перфектно, остава само да го гладиш. Недостатъците бяха разрешени след две седмици на работа. При сушене имаше остра миризма, затова върху сушилнята бяха сложени само дънки и чорапи. Също така, праховият рецептор в началото е слабо развит. Сега всичко работи добре. Добре направена кола.

Гомозов Юри

Това е нормална пералня Candy Работи както е посочено от производителя. Веднага инсталирани антивибрационни стойки, въпреки че беше възможно и без тях. Измива и изсушава добре, плюс това е евтино. Няма оплаквания за този модел.

Колесников ДанилОтзиви за Candy GVW 264 DC-07

Пералнята Candy GVW 264 DC - 07 е отлична техника, която ни спаси от сушенето на пране в банята. Повече от половината пране дори не може да се глади, а веднага се слага в килер. Има много програми за кратко време, които изтриват, както и сухи, фини. Хареса ми външния вид и тихата работа. Всичко е оправдано за тези пари, няма да намерите такава, подобни машини със сушене ще струват не по-малко от 37 хиляди рубли, докато тази е само 22. Малък минус дълбочината на корпуса с всички издатини е 48 см, но това не е критично.

Серов Александър

За сто процента ние сме доволни от тази пералня, въпреки че тя има и недостатъци. Машината беше сглобена внимателно, без оплаквания. Балансите са прилични, така че са стабилни. Хареса ми присъствието на три бързи режима наведнъж. Рядко включваме сушене, главно когато трябва да изсушите нещо до сутринта. За удобство функцията за сушене може да бъде активирана независимо от програмата за пране, тоест отделно.

От минусите отбелязвам, че водата често остава в тавата, не се оттича напълно. В допълнение, звукът от края на измиването е почти нечут, бих искал да е малко по-силен. Не харесвах и качеството на пластмасата; острите ръбове на отливката обикновено бяха подадени с нож. Първоначално планирах да купя LG, но цената, размерите и набор от функции ме накараха да купя Kandy и изобщо не съжалявам, а напротив, препоръчвам го.

Семушина Наталия

Прекрасна шайба, която се появи при нас не толкова отдавна и преминава през всевъзможни тестове. На първо място, струва си да се каже, че по цена явно превъзхожда конкурентите. Освен това има малки размери, което е рядкост и при модели със сушене. С ограниченото пространство това е много важно. При нас той се вписва добре в кухнята под плота. Много съм доволен от сушенето, дори памукът изсъхва добре и не се набръчква. Времето за сушене може да се регулира, в зависимост от количеството бельо. Харесвам кратките режими за 14, 30 и 45 минути.

Нивото на шума е в нормални граници, дори по време на цикъла на въртене, дори когато пералнята работи безшумно.

Раиса Дю

Съвсем случайно купих пералня, която не само изтрива, но и изсушава. Бюджетът беше ограничен до 25 хиляди рубли, така че не мислех особено за звънците и свирките, а когато тази машина попадна, защо да не я вземем. Основният критерий беше тесният размер и компанията Candy, тъй като старият асистент беше на тази компания, сега тя живее в страната.

Опитвам се да го стартирам по-често, за да открия проблеми преди да изтече гаранционният срок, засега добре, минаха само 3 месеца, но вече съм доволен. Възможно е да изсушите не повече от 4 кг спално бельо, въпреки че, по мое мнение, той изсъхва още повече, прекарвайки почти 4 часа, след което нещата могат да се гладят веднага в гардероба. Накратко, сушенето се оказа полезно, но ако спестите електроенергия, просто не можете да я включите, при 1200 об. / Мин. Прането става почти сухо. И дори след първото изсъхване на бельото имаше неприятна миризма. Смятам за най-оптималния режим на измиване с продължителност 59 минути. Засега съм много, много доволен от машината.

VerunchikVyd

Когато пералнята, която служи много години, се развали, решихме да купим пералня с функция за сушене. Спряхме се на това, като намерихме много информация за него в Интернет. Машината работи без повреди 4 месеца. Най-много ми хареса режимът на бързо измиване със сушене за 59 минути. Дънки и тениска след такава програма са чисти и сухи.

отрицателен

Камалендинова АлфияCandy GVW 264 DC-07

Преди това беше машина със сушилня, но само марката LG, която работи три години, се развали. Свикнахме бързо с добрите неща и затова решихме да не се отказваме от сушенето. Ще споделя първите си впечатления. Сградата е отвратителна, ето няколко причини:

  • ставата върху тялото с неравномерен клирънс;
  • индикаторната лампа за максималната температура на пране не работи;
  • съдът за прах се издърпва със сила, докато не го издърпате - издърпвате го;
  • вратата на барабана също се отваря плътно;
  • прахът от тавата не се измива добре, така че трябва да го поставите директно в барабана, но след това не използвайте предварително измиване, можете, разбира се, да излеете вода в тавата ръчно по време на процеса на измиване, за да измиете праха.

Иначе всичко е наред, не по-лошо от това на конкурентите. Още по-добре е, работи тихо, изтрива ефективно, изсушава добре и отделно. Машината е взискателна към количеството спално бельо, тъй като има автоматично претегляне, така че при същия режим времето за пране може да бъде различно. Що се отнася до сушенето, по-добре е да не изсушавате повече от три кг и това може да не изсъхне, но дори и при тези условия определено не е необходимо да окачвате дрехи около апартамента и това е повече плюс, отколкото минус.

Наталия

Много исках да си купя машина със сушилня на дълбочина не по-голяма от 45 см, но изборът не беше голям, нито Candy, нито LG. Последните трябваше да бъдат поръчани, така че те поеха Канди на собствена опасност и риск. Дизайнът, честно казано, е отвратителен, всичко изглежда натрапчиво.

Монтажът на машината беше организиран в съответствие с всички правила, но дори и при 800 оборота в минута започва да скача, при 1200 изглежда напукан, така че сега не го включвам на максимум.

Най-лошото е, че машината може да спре по време на измиване и на дисплея ще се появи грешка. Проблемът се решава чрез ръчно източване на водата и стартиране на нова програма. Успях да върна парите за стоките; вече няма да купувам оборудването на тази компания.

Пономарев Константин

След 5 месеца експлоатация пералнята се развали, очевидно сглобката на Киров се оказа толкова голяма. Проблемът беше, че вратата не се отвори. Капитанът на сервизния център отказа гаранционен ремонт, тъй като дръжката се счупи. Резултатът беше триседмичен ремонт за 5000 рубли, нямаше друг начин, защото съдилищата са още по-дълги, а ние имаме малко дете. В живота не мога да купя оборудване, произведено в Русия, или случаят е стар LG, който се оре вече 10 години и продължава да работи в стар апартамент.

Шувалова Екатерина

Използвам пишещата машина само седмица и вече съм недоволен от нея. Не мога да го върна, защото няма неизправности, всичко както казват е нормално. Но нещото е това. След второто изсъхване машината започва да прави дива свирка, а свирката се появява само когато машината изсъхне. При такъв шум е невъзможно да останете в стаята почти два часа, така че изсушаването е ужасно и няма да го използвам.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини