Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Candy GC4 1072D-07

мнения за Candy GC4 1072D-07Марката Candy здраво държи пазарната ниша за нискотарифно перално оборудване. Немислимо е, но перални машини от тази марка могат да бъдат закупени на цена около 280 долара, докато подобни модели от конкурентите ще струват повече от 320 долара. Вземете например евтината пералня Candy GC4 1072D-07, от която хората в момента се интересуват най-много. Колко висококачествено е, струва ли си да дадете предпочитание или е по-добре да видите друго оборудване? На тези въпроси ще отговарят потребителите.

Мнения на мъжете

Вадим, Ханти-Мансийск

Самият той извади пералнята от магазина, така че веднага обърна внимание на факта, че тялото й е малко по-леко от другите модели. Подозираше, че тя ще се вози и със сигурност, „все едно той гледа във водата“. Измиването е много скачащо и доста шумно. Почти веднага я лиших от скачаща сила, като модифицирах краката и ги завинтвах към пода, докато по време на работа имаше повече шум. Е, поне спрях да скачам.

За тази машина противотежестите не са разпределени равномерно вътре в кутията, поради това балансът е отвратителен. Така машината се разклаща отстрани и ако намалите въртенето до максимум, тогава тя скача.

Затова купих евтина машина. Сестра ми пералня Electrolux EWS 1277 FDWдали е доволна от машината или не, не попитах, но един ден отидох да я посетя, когато машината току-що започна да се върти. Бях много изненадан колко тиха може да бъде пералнята. В сравнение с Electrolux, моята е само турбина на реактивен самолет. Пералнята ми също има предимства и всъщност направих покупка заради тях.

  1. Голям и просторен барабан с реално зареждане от 7 кг сухо пране.
  2. 15 различни програми за пране, включително две добри програми: бързо измиване и супер бързо измиване.
  3. Различни звънци и свирки под формата на автоматично претегляне на бельо, забавено стартиране и други неща.
  4. И разбира се, ниската цена. Получих машината за 235 долара, като взех предвид отстъпката.

Не искам да си спомням за минусите още веднъж, но не мога да кажа за тях. Първо, все същия шум и вибрации, от които стените се движат с люлка. Второ, нестабилността на тялото. Машината по време на въртене може да се срине настрани. Трето, незадоволително въртене (дори при 1000 оборота в минута) и посредствено качество на измиване. И четвърто, ниското качество на самата машина, тук монтажа е лош и детайлите не са много. Преди да купите пералня, трябва да помислите внимателно и да прочетете отзиви.

Candy GC4 1072D-07 контролен панел

Алексей, Москва

Много съм доволен от пералнята. Успях да го купя за стотинка, а тя изтрива, както и коли за 1000 долара. В нея е поставено много спално бельо и на мястото, което пасва идеално, не ми трябва нищо друго. Пет точки.

Александър, Ростов на Дон

Не знам защо машината е толкова евтина, защото наистина е готина. Тя има голям барабан, докато е сравнително компактен. Не е много удобно, че не можете да изберете температура, в противен случай всичко е наред.

Сергей, Омск

Не разбирам съвсем защо машината бие токов удар. Веднага след покупката това не се наблюдава за нея. Може би има някои проблеми с окабеляването. От втората година използваме пералнята, нямаше повреди, нямаше и оплаквания. Няколко пъти го почиствах със специален инструмент за мръсотия и мухъл. След тази процедура барабанът миришеше приятно на лимон. Жена ми използва машината по-често и е доволна от всичко, аз също съм доволен.

Мнения на жените

Ирина, Серпухов

Машина за вашите пари, не повече, нито по-малко. Тя работи с мен вече четвърти месец, през това време тя скочи няколко пъти по 30 см встрани. Изтрива се поносимо, но последният път, когато покривката се е счупила. Евтините прахове не са подходящи за тази машина, тя просто не ги разтваря, трябва да използвате скъпи. Пералнята се изплаква не лошо, но я потиска отвратително, почти всеки път, когато трябва да поставите второ въртене. Ще гледам по-нататък, може би ще забележа нещо друго.

Дългите програми също са досадни.Машината няма оптимални програми във времето, има или къси, или дълги.

Татяна, Иваново

Използвах тази пералня точно две седмици, след което я върнах на продавача и се прекръстих. Това е най-ненадеждната техника, с която се сблъсках. На третия ден след второто измиване дръжката на капака на шахтата се отчупи на машината. Специалист от службата пристигна бързо и замени капака на шахтата, но проблемите не свършиха дотук.

Седмица по-късно колата се „затвори“ напълно. Без значение какви бутони натиснах, машината отказа да се включи. Господарят каза, че ще трябва да смени контролния модул и след няколко скандала върнах машината обратно. Не се заблуждавайте от евтиността, купувайте нормални коли.

Людмила, ОренбургCandy GC4 1072D-07 прахоуловител

Никога не съм мислил, че добра пералня може да се купи толкова евтино. Това е просто злато, а не машина. Старият ми Indesit затвори, когато се опитах да измия сакото си в него, а Канди мие без проблеми. Приспособих се също да мия килими, одеяла, възглавници и черги в него, накратко всичко, което използвах за химическо чистене, харчейки много пари. Сега „химическото чистене“ е на мое място и аз често започвах да купувам сладки за моите внуци. Страхотно е, че взех точно такава машина!

Яна, Санкт Петербург

Това е вторият ми път, когато купувам перални машини Kandy. Първата машина е работила 7 години у дома и все още работи в страната. Новата е още по-добра, тъй като има барабан с повишен капацитет, до 7 кг, това понякога помага много. Ето последния път, когато трябваше да се измие огромно одеяло, машината свърши чудесна работа. Обичам колите на Kandy - бюджетни и весели!

Олеся, Новосибирск

Преди не мислех колко е страхотно, когато машината има толкова голям и широк отвор за товарене. Преценете сами: лесно да слагате големи неща, лесно да избършете вътре. Също така, след като извадих сутиен кост от резервоара, така че ако не беше широк люк, фокусът ми едва ли би успял. В програмите на пишещата машина разработчиците малко се „объркаха“ с изчисляването на времето до края на измиването, но това не ме притеснява, защото бързо свиквате. Всичко е супер за евтина кола!

Марина, Казан

Да, това е просто перфектната пералня, ако някой не харесва нещо, нека отиде в Германия и да купи там пералня. И каква прекрасна машина струва само стотинки, докато има голям барабан за 7 кг пране, въртящо се въртене, широк люк и най-важното - работи стабилно и не е буен. Между другото, тя също изглежда привлекателна!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини