Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Candy GC4 1051D-07

мнения за Candy GC4 1051D-07През последните години реалните доходи в страните от ОНД значително намаляха. В тази връзка закупуването на скъпи модели перални машини също падна. Сега потенциалните купувачи все повече обръщат внимание на бюджетните шайби, една от тях е пералнята Candy GC4 1051D-07. Нека се опитаме да научим повече за него от отзивите на собствениците.

Положителни мнения

Лариса, Москва

По отношение на работата машината е много, много надеждна, макар и евтина. По време на монтажа са разрешени малки плитки и тромавост, например не е възможно моята машина да отвори люка, когато съдът за прах е отворен (докосва се). От друга страна, добре, ако само беше измита, и машината се справя с това с 5+. Външността на шайбата е приятна, барабанът е просторен, но какво друго е необходимо?

Игор, Славгород

Мислех, че машината ще е лоша, защото я купих за парите, останали от ремонта. Но вече трета година „домашният асистент“ и поне къна работят. Всичко, от което се нуждае, се изтрива нормално, изплакването и въртенето са отвъд похвала, контролите отново са прости. Струва ми се, че дори баба ми лесно би усвоила машината.

Оказва се, че сред евтиното оборудване се натъкват готини проби.

Файна, Санкт Петербург

Ето колко интересно се оказва, най-обикновената перална машина на марката Bosch, добре Bosch WLG 2416 MOEСтрува около 370 долара. Но най-обикновената пералня от компанията Kandy струва около 210 долара. При всичко това характеристиките на Bosch и Kandy са едни и същи (ако вземем споменатите модели). Моят приятел и аз купихме едновременно перални машини, тя взе Бош, а аз Канди. Мислех, че няма да преплащам 160 долара, добре, тогава каквото и да се случи.

Изминаха осем месеца, пералнята ми работи добре. Машината Bosch, която беше безпощадно експлоатирана от приятел, счупи двигателя. Може би, разбира се, случайност или фабричен дефект, но все пак показателен.

Катрин, КостромаCandy GC4 1051D-07 прахоуловител

Машината се управлява в частна къща, стои на приземния етаж, където има котелно и перално помещение. Единственият недостатък е силният шум по време на работа, но това по горната причина не ме притеснява. С добър прах качеството на измиване е просто божествено, завъртането и изплакването също са безупречни. Би било възможно звукът на края на програмата да стане по-силен, в противен случай всичко е наред. Вярвам, че е голям успех такава евтина машина да работи толкова чудесно.

Олег, град Грозни

Много доволен от покупката. Машината няма недостатъци, изпълнява добре функцията си, а цената е просто смешна. Шайбата беше сглобена малко небрежно, тя веднага хваща окото, но засега за шест месеца без повреди. Ако поне година и половина също работи, тя ще победи парите си, ще бъде възможно да си купите нова.

Адалина, Москва

Канди беше много внимателна към новата пералня. Наистина, трябва да признаете, че машината е твърде евтина, тук нещо не е наред. Като истински педант, стартирах специален тефтер, в който си правех различни бележки за пералнята. През годината се натрупа много информация, която ми позволи да подчертая неговите предимства и недостатъци. Ще започна с плюсовете.

  1. Машината е доста надеждна. Разбира се, тя едва ли ще работи 10 години, но ще има достатъчно сили за 3-5 години, а може и повече.
  2. Той перфектно изпира както дребни вещи, така и големи размери. Някои от пишещата машина замръзват по време на въртенето на мерни неща; Канди няма такъв проблем.
  3. Е, машината е просто „грозна“ евтина, дори странна.
  4. Машината има 16 програми за всички поводи.
  5. Шайбата има много приятни "чипове", които значително повишават качеството на измиване и в същото време улесняват процеса. Говорим за пране с автоматично претегляне, ускорено измиване, допълнително изплакване и забавяне на старта на програмата.

Сега за минусите, те също присъстват, как би могло да бъде иначе.

  • Първо, шайбата е била отвратително сглобена: пукнатини, изпъкналости, огъване на пластмаса, пластмасови издатини вътре в приемника за прах.Това са само няколко примера.
  • Второ, качеството на пластмасата оставя много да се желае. По време на измиване с гореща вода машината започва да мирише осезаемо с феноли.
  • Трето, шайбата вдига много шум по време на работа, според мен е рекордно шумна.
  • Четвърто, има малки проблеми с въртящия се цикъл, по-точно с неговото качество. В някои случаи прането остава много мокро, почти мокро. Това са заключенията, които направих!

Анастасия, Москва

Ще бъда честен, не ми хареса тази пералня веднага. Исках да се обърна и да си тръгна, защото нямах пари за по-скъпо оборудване. Продавачът, истински майстор на занаята си, се оказа, че ме убеди да остана и да направя покупка. И знаете ли, всичко се оказа без измама, машината наистина си върши работата перфектно.

Трябва да мия често, не по-малко от пет пъти седмично, така че пералнята ми мина през огън и вода с мен. За една година работа, а не намек за проблеми, много се радвам!

Отрицателни мнения

Юри, Белгород

Би било възможно да не купувам тази машина, съжалявам, че не знаех, че е такава крива. Когато започнахме да перем, бяхме изправени пред факта, че пералнята не загрява вода над 75 градуса, тоест режимите, свързани с кипене на пране, които понякога използвахме преди това, първоначално бяха недостъпни. Не можете сами да изберете температурата, а изберете опциите, предлагани от машината. Съдът за прах трябва да се издърпва кокетно, защото някъде се яде. Значи се тропате някак неловко и откъсвате нещо излишно.

Проблемът, който се появи преди месец, жена ми „уби на място“. Тя извади първия път измит, нов комплект спално бельо от барабана и той беше покрит с ръждиви петна. Тя се разстрои до сълзи и се чувствам некомфортно. Не е ясно как ръждата попадна в резервоара, необходимо е да се обадите на капитана. Купих, по дяволите, евтина кола, спестих семейния си бюджет, обидно е до сълзи! В отговор на производителя поне ще напиша отрицателни отзиви.

Лидия, ИжевскCandy GC4 1051D-07 контролен панел

Те купиха наведнъж хладилник, телевизор в кухнята, миялна машина, микровълнова печка, електрическа печка и чайник в един голям магазин за хардуер. Като цяло те актуализираха почти всички уреди в кухнята. Продавачите си счупиха глави, докато тичаха след нас, а техният старши мениджър ни направи лично предложение за закупуване на такова количество оборудване - перална машина Kandy с 50% отстъпка. Съпругът ми хареса предложението и не плати на никого допълнително 80 долара и взе пишещата машина.

Е, какво да кажа, би било по-добре, ако той загуби тези 80 долара в казино, ще има по-малко „хемороиди“. Измиването беше ужасно, въпреки че когато ни беше „подмамени“, не изглеждаше такова. Веднага не успях да извадя контейнера за прах. Изтръпна, дръпна - безполезно. Тогава се оказа, че контейнерът за прах е възпрепятстван да се измъкне от голям пластмасов резник, който трябва да бъде нарязан с нож. Машината се изтрива твърде лошо, като цяло аз издадох присъдата веднага - машината отива в къщичката!

Докато отварят контейнера за прах и вратата на люка, те се допират един до друг.

Оксана, Хабаровск

Не е добра пералня, мие се зле, изтръгва още по-лошо, гърми много силно. Трябва да включа телесно по-силно, така че той да издуха шайбата. Накратко, нека този, който сам е направил машината и я използва, виж, съвестта се събужда!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини