Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Candy Aqua 2D 1040-07

мнения за Candy Aqua 2D 1040-07Ако няма къде да сложите пералня в пълен размер, може би трябва да обърнете внимание на миниатюрния модел на Candy Aqua 2D 1040-07 с предно зареждане. Тази машина не е евтина и нейните характеристики едва ли ще ви впечатлят, но е малка и лесно влиза в мивката под мивката в банята или в кухнята. Много потребители вече са разгледали тази шайба, ще попитаме тяхното мнение, но първо ще се запознаем по-добре с тази машина.

Характеристики на машината

Най-важното предимство на всяка миниатюрна пералня е нейният размер. В нашия случай общите размери на пералнята Candy Aqua W x D x H - 51 x 43 x 70 см. Обикновено машините с такива размери в мивката и в повечето предмети на открито мебели „летят със свирка“. Тук имате още едно готово решение, което помага да спестите жизнено пространство. Друг плюс е 4 кг товар. Може да попитате: какъв е плюсът, 4 кг за съвременна машина е много малък?

За машина с обикновен размер това не е достатъчно, но за миниатюрна е много.

най-много компактни перални машини, които сега са на пазара, имат товар 2,5 - 3 кг, има "домашни помощници" с товар от 3,5 кг. Малките шайби с барабан с 4 кг пране са рядкост. Въпреки малкия размер, тази машина има напълно стандартен люк, ширината на който е 30 cm. В такъв люк ще бъде удобно да натъпквате дори големи неща. Освен това машината може да се похвали с добри технически характеристики.Люк Candy Aqua 2D 1040-07

 1. Висока скорост на въртене. В този случай барабанът се ускорява до максимум 1000 об / мин. Не е трудно да се предположи, че при тази скорост центробежната сила ще изтласка почти цялата влага от тъканта, оставяйки измитите дрехи почти сухи.
 2. Посочване на етапите на програмата. Устройството има дисплей, на който се показва цялата информация, която потребителят има нужда.
 3. Простота на управление. На контролния панел няма допълнителни бутони, всичко е само най-необходимото. Дори ако изобщо не сте „приятелски настроени“ с технологиите, пак можете бързо да разберете тази машина.
 4. Високи класове на пране, въртене и енергийна ефективност. Например, една машина консумира само 0,76 kWh електроенергия, което е много малко за този вид оборудване.
 5. Впечатляващо количество и състав на програмите. Комплектът на машината има интересни и полезни програми за пране, като: Минипрограма (трае 14 минути), Студено измиване, Антиалергия, Ръчно пране и много други.

Има много допълнителни функции, същността на които е да се подобри качеството на грижата за пране, спестявайки сила и време на потребителя. Сред тях се откроява функцията Extra Rinse. Когато тази функция е активирана, машината започва да изплаква втори път, осигурявайки отстраняване на слабо разтворени остатъци от прах от прането. Както можете да видите, пишещата машина има всичко необходимо, изглежда и изглежда добре на повърхността. Ще разберем какво мислят собствениците за това.

Мнения на хора

esm1964

Използвам пералнята малко повече от година и я купих заради малките размери. Аз правя следните изводи:

 • Не заема много място, но резервоарът е твърде малък - насипните неща не могат да бъдат измити;
 • отличен набор от програми, включително бързо измиване;
 • качество на перални костюми;
 • върху резервоара са инсталирани слаби суспензии, което причинява силни вибрации по време на цикъла на въртене, резервоарът докосва тялото;
 • вратата не се отваря добре, нещо се задръства.

Варенцов Сергей

Ако има нужда да поставите машината в ограничено пространство, например в банята, тогава тази пералня може да стане това, което търсите. Той е доста малък, но изтрива 4 кг пране. Цената е разумна. В него има недостатък по отношение на бравата на вратата. Той е леко пристрастен, в резултат на което вратата се хваща при отваряне и затваряне.

Шама Ксения

Както много хора купуват тази пералня заради малкия размер.Разбира се, в допълнение към това, има още плюсове. Тя не вдига шум и не скача из стаята; има много режими на миене. Но няма да мълча за минусите. След кратка операция, след около 40 измивания, тя започна лошо да изтръгва нещата. От барабана започна да се вади мокро бельо, което можете да стиснете с ръце. Трябва да сложа отделно въртене с продължителност 7 минути, което е изключително неудобно.

Не харесвам дръжката на вратата в пишещата машина, която трябва да се дърпа с всички сили, за да отворите люка. Сто процента съм сигурен, че след три години, след подобни тестове, вратата като цяло ще се отвори. Трябва да се примирим с тази техника, защото другата в малка баня не пасва, уви ...

ConstantinCandy Aqua 2D 1040-07 контролен панел

След като прочетох отзиви за тази кола, реших и да я купя. И реших, че съм прав! Миенето беше малко и стоеше идеално в банята на нашето общежитие. Доволен съм. Машината не вдига шум, вибрациите са минимални, при условие че поставям антивибрационни крака по съвет на продавача. Опитах да мия във всички режими, резултатът е добър. Жалбата беше само до доставчиците на магазина, които я докараха разопакована в мръсна форма. Освен това на предния панел имаше малка драскотина, не критична, но неприятна. Препоръчвам да закупите!

Ксения

Трябваше ни малка пералня, но нямаше какво да избираме. От трите намерени коли се спряхме на тази. Като цяло страхотна техника! В момента на покупката бяхме двама в семейството и чакахме третия. По принцип има достатъчно коли, всичко подхожда. Машината се справя със спалното бельо, дори можете да перете някои зимни неща. Има 15 програми и това е достатъчно, извадете и изперете добре дрехите. В същото време максималното въртене е само 1000 оборота.

Най-често стартирайте програмата за 15, 30 и 60 минути. Кратките режими са чудесни за освежаване на малко количество пране, особено през лятото. За 15 минути можете да перете деликатно бельо поотделно, не е жалко да стартирате колата поради няколко неща. Функция срещу алергии може да бъде полезна, ако имате малки деца.

Не ми харесва факта, че режимите, в които водата се загрява над 50 градуса, са твърде дълги, около 3 часа.

А максималната температура е само 75 градуса, няма режим, близък до кипене при 90 градуса. Изминаха четири месеца след покупката, като цяло няма оплаквания, има толкова много плюсове за такава машина. Нуждаете се от машина под мивката, можете спокойно да си купите.

Светлана Камашева

Избрах тази пералня и я купих специално за даване. Като прочетох доста положителна информация за нея в Интернет, потвърждавам, че всичко е вярно. Има много програми, дори повече, отколкото в голяма пишеща машина в къщата ми. Изтрива добре, дори в кратки режими и при температура от 20 градуса. Работи тихо, времето до края на програмата се показва. Максималното въртене дава почти сухо бельо. Не съжалявам за покупката.

Татяна С.

Отлична машина с чудо режим, продължаващ само 14 минути. За да премахнете няколко неща за няколко минути, вече не е проблем, машината Kandy ще се справи перфектно, изсушете я и веднага можете да я гладите.

Анджела

Харесва ми тази пералня. Преди да купувам по форумите прочетох, че в този модел има минус - врата, която се затваря, когато отворите вратата. Наистина има такова „не може“, аз самият се опитах да го отворя в магазина, трябва да положа много усилия. Но в MVideo попаднахме на кола с нормална врата, която се отваря без проблеми. Разбира се, трябваше да пътувам в търсене на правилното нещо, но какво не можете да направите поради малкия размер.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини