Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Bosch WLN2426EOE

Bosch отзиви WLN2426EOEВ средната ценова категория под марката Bosch се произвежда много прилична техника за пране. И как би могло да бъде иначе, ако цената му започне от 500 долара. Ето например пералня Bosch WLN2426EOE. Той е позициониран от производителя като надеждно, висококачествено оборудване с отлични технически характеристики, но наистина ли е така? Може би си струва да прочетете отзивите на хората и да научите повече за тях.

положителен

Наталия, Уфа

Не спестих пари за тази пералня, защото наистина е готино. Между другото, отдавна мечтаех за подобно нещо, но не можах да го получа, или се напрягах с пари, или не се натъкнах на нормално оборудване. И накрая, преди една година се сбъдна една мечта, от този момент нататък миенето се превърна в истинско удоволствие, а резултатът е просто отличен, спалното бельо е чисто. Тази пералня има всичко необходимо, но те не са започнали да я пълнят с всевъзможни „звънци и свирки“ извън всякаква мярка.

 • Голям цифров дисплей плюс сензорни контроли.
 • Тясно тяло, с барабан от 7 кг пране.
 • Завъртането е регулируемо, можете да поставите 1200 об / мин.

Рядко използвам такова високоскоростно въртене, защото нещата го развалят.

 • Консумацията на енергия е рекордна, консумацията на вода също е ниска.
 • Има 15 програми за пране, включително най-нормалните: тънко бельо, блузи, супер бързо измиване, пухени якета, дънки.
 • Вградена нормална защита срещу деца, прегряване и преливник. Има и защита срещу течове, но тя ще работи, ако има теч някъде вътре в кутията. Ако маркучът изтича, защитата няма да помогне.

Най-нормалното нещо в тази машина е просторен барабан. Сега изтривам неща, които преди това измивах или почиствах. В обемния барабан можете лесно да перете постелки, големи одеяла, килими, покривки, връхни дрехи. В този случай трябва да се уверите, че барабанът не е претоварен. Невероятно доволен съм от тази пералня, съветвам я на всички мои приятели!

Дмитрий, ОдинцовоBosch WLN2426EOE прахоуловител

Подходих към избора на пералня много отговорно. Разгледах силните и слабите страни на различните модели, проучих LG, Electrolux, Samsung. Исках да купя пералня Samsung WW6MJ30632W, но в последния момент промени решението си и, изглежда, не напразно. Успях да грабна запасите на Bosch WLN2426EOE.

Тази машина изтрива най-готиното, барабанът е проектиран така, че да няма вреда за прането, но мръсотията ще се измие без милост. Харесва ми функцията за определяне на крайното време за измиване, помага на онези, които са твърде мързеливи, да чакат, докато машината се изтрие. Има много програми за миене, а сглобяването е отлично. Поставих пет точки без колебание.

Алла, Санкт Петербург

Покупката е направена преди няколко месеца. Много ми хареса измиването. Преди това имах Samsung да се клати завинаги, така че се разболях от него с него. Bosch е просто приказка, тук имате просторен барабан и миенето е отлично, а шумът е малко. Няма никакво разтърсване, което особено се радвам.

Олеся, Мурманск

Колко страхотно, тази машина има тясно тяло, а натоварването е 7 кг. Сглобява се надеждно, външният вид е безупречен, цената е приемлива. Съпругът ми и аз сме много доволни, че в нашата къща се появи такъв „асистент“, наистина се надяваме, че тя ще работи дълго време.

Иван, Толяти

Готина шайба, не очаквах друга от Bosch. Получих го с отстъпка от 20%, експертът ме посъветва да не съжалявам нито минута, въпреки че трябваше да откажа нова микровълнова печка заради нея. Големият барабан е само еволюционен скок за автоматичните машини, тъй като големият капацитет значително разширява възможностите на технологиите. Според мен сега изобщо не си струва да купувате машина, ако зареждането с барабан е по-малко от 6 кг.

Александър, Волгоград

Придобити преди шест месеца, засега всички са доволни, няма оплаквания. Най-много ми харесва как машината изтрива и как спестява прах, вода и електричество. Оценявам модела за пет точки.

Людмила, Серпухов

Великолепна пералня, моите изкушения нямат граници. Използвам машината вече трети месец и изглежда, че всичко в нея е перфектно.Спалното бельо се изтрива много добре, но спортните обувки трябва да се поставят в чанта по-правилно, в противен случай то трака силно в барабана. Сложих пет звезди без колебание!

отрицателенСелектор на програма Bosch WLN2426EOE

Оксана, Ростов на Дон

Тази шайба много ме дразни. 550 долара отпаднаха за нея, но тя беше събрана „от брадвата“. Разбрах, че съм вреден купувач, но има ограничение за всичко. Първо, ако поставите измиване в гореща вода, например на 60 градуса, започва да се образува конденз, който се оттича под тялото и винаги има локва. Просто мразя излишната влажност, добре е, че можете да се качите на парцал под машината. Второ, при високи скорости машината започва да скача много. Въпросът е, за какво е дала парите. Не препоръчвам този модел.

Светлана, Хабаровск

Може би техниката би била хубава, ако я сглобите в Германия, а не в Русия. Веднага е очевидно, че детайлите са нормални, но монтажа е ужасен. Моята пишеща машина имаше лошо поставен маншет за люка; недостатъкът е малък, но не е единственият. Както по-късно се оказа, вътре в кутията при сглобяването на шайбата, те забравиха да поставят скобата на една от тръбите. Това предизвика теч и трябваше да се свърже с капитана. Не губете пари, тази машина не си заслужава!

По време на въртенето се чува ясно изразена стоманена дрънкалка. Изглежда звукът не е силен, но все пак досаден.

Надежда, Москва

Страшна техника, прави се лошо, освен това е лошо сглобена, не ми хареса. Използвам го втора седмица, мисля да го върна в магазина. Хвърлих толкова пари на вятъра за новомодния „боклук“ под марката Bosch. Силно не съветвам!

Елизабет, Санкт Петербург

Моят стар LG се справи много по-добре и имаше почти същите функции. Барабанът съдържаше само 5,5 кг, докато Бош имаше 7 кг, но поради такава дреболия няма да понасям тази чудовищна машина. Ще откъсне ръцете на тези, които събираха тази шайба. Две точки!

   

4 коментара на читателя

 1. Граватар Наталия Наталия:

  Разстроен поради много лошо качество на измиване. В такава машина се мие лошо, просто се изплаква грозно! Дори и с допълнителната функция за изплакване! Не препоръчвам тази марка! И сега какво да правя след 2 месеца употреба?

 2. Граватар Татяна Татяна:

  Купена преди седмица и шокирана от нея! Изобщо не я чувам да я мие. Това е просто чудо. Доволен съм от всичко. Режимът на бързо измиване се отмива добре. Все още не съм пробвал всички функции. Измива се върху тънко бельо. Измих перфектно пердетата си. Уважение към такава пишеща машина! Благодаря ви много!

 3. Gravatar Anonymous аноним:

  Купих това чудо, преди това използвах LG, бях напълно разгневен. Съветвам Bosch на тези, които ценят и ценят парите си.

 4. Граватар Олга Олга:

  Купихме преди седмица, при включване и изключване на цикъла, много силен метален звук, сякаш парче желязо бие срещу парче желязо. Кажете ми, някой има ли това? Услугата казва, че именно такива брави заключват вратата. Честно казано, не мога да повярвам, че това може да се случи. Дори не знам какво да правя.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини