Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Bosch WLK2026EOE

Bosch отзиви WLK2026EOEВ списъка на висококачествени шайби, произведени под марката Bosch, пералнята Bosch WLK2026EOE определено ще бъде в челната десетка. Този модел е доказан и въпреки относителната си „младост“ се купува. Специалистите също й дават висока оценка, но ние не сме свикнали да вярваме на подобна информация, тъй като нейният основен източник е най-често производителят и рекламните компании, наети от него. За да получим обективна информация за тази шайба, се обръщаме към отзивите на клиентите, вижте какво пишат.

Мнения на мъжете

Андрей, Челябинск

Потърсих в магазина пералня за марка на Siemens, но продавачът ме убеди да взема Bosch WLK2026EOE. Измиването е съвсем нормално, сглобено ефективно, без оплаквания. Програмите за миене също са напълно удовлетворени, но цената му е откровено завишена. Ако надградите техническите спецификации, цената на този модел не трябва да бъде по-висока от 360 долара, но аз дадох 420 с отстъпка. По принцип не съжалявам, парите вече са платени, пералнята работи, всичко е наред!

Юри, Тюмен

Машина simpotnenkaya права украса на разрушената ми баня. Свързах го сам, не беше възможно перфектно да го подравня, така че при въртене шайбата дрънка и се опитва да „избяга“. Измиването е нормално, дори бих казал добро, особено с висококачествена пудра. Имах преди пералня Candy GVW 264 DC-07, тя съгреши, като не изплакна праха. Понякога нещата бяха изцяло покрити с малки зърна и белезникаво покритие. Харесвам много нов Bosch.

  1. Електронно управление, което в никакъв случай не е объркано, а е много просто.
  2. Барабан, който включва куп спално бельо, цели 6 кг.
  3. Управлява се от високоскоростно въртене до 1000 оборота.

Когато включите въртенето при 1000 оборота в момента, прането просто се разпространява по стените на барабана, мисля, че това не е много добре за тъканта.

  1. Отлични програми за измиване, особено бързо измиване и измиване с много вода.
  2. Рентабилност, защото тази машина консумира малко вода и електроенергия.

Напълно съм доволен от измиването, в сравнение с Канди това е просто стандарт. Струва ми скъпо, но няма значение, основното е добрата техника.

Артем, КазанBosch WLK2026EOE прахоуловител

Прекрасна шайба по всякакъв начин. Изтрива се добре, извива се с лека свирка, но изглежда, че трябва да е така. От него почти няма шум, не ме притеснява. Не се нуждае от много прах, слагам половината от препоръчаното от производителите на прах. Няма какво повече да кажа, машината е отлична, препоръчвам да я вземете!

Сергей, Санкт Петербург

И не мога да предам колко съм разочарован. Bosch WLK2026EOE е много по-лош от стария ми немски Bosch, който взех през 1997 година. „Старата жена“, въпреки че вече изглежда непретенциозно, все още изтрива правилно, но новата е в сервиза. Не приемайте Bosch от руското събрание, вие също ще бъдете разочаровани!

Иван, Сочи

Година и половина използваме тази машина, засега всичко е наред. Почистих го няколко пъти от мухъл, защото къщата ни беше мокра и пералнята не изсъхна вътре, въпреки факта, че жена ми винаги държеше люка отворен. Оборудването работи безупречно, усеща се немското качество, въпреки че сглобката е руска. Щастлив съм да закупя, а жена ми е във възторг!

Григорий, Курск

Пералнята е просто клас! Много тихи, стабилни, повечето програми за миене са идеални. За една година не се счупи. Удоволствие е да го използвате. Поставих пет точки!

Мнения на жените

Лидия, Краснознаменск

С технологиите всъщност не го правя. Съпругът мие първия месец на нова машина, тъй като се страхувах да се приближа до нея. Тогава свикнах, вероятно напразно се страхувах, защото контролите са прости, никога не съм допускал грешка при избора на програма. Изтривам всичко, освен бельото в пишеща машина, защото в шайба се разваля. Обичам да мия връхни дрехи, големи меки играчки и килими - резултатът е просто невероятен. Препоръчвам ви пералня за покупка!

Ина, Москва

Миенето беше средно, вероятно дори не много добро, защото обикаля банята. Вбесява шум по време на цикъла на въртене и музика в края на измиването, която се възпроизвежда постоянно с малък интервал. Ако не го изключите, това е неудобно. Пране на дрехи с добър прах е поносимо, но пералнята все още не си струва парите, можете да си купите оборудване и охладител. Не е щастливо!

Малко е досадно, че във венеца на люка се натрупва вода, забравям да я избърша и тя започва да смърди.

Татяна, Новосибирск

Не ми омръзна да похваля тази пералня, защото е просто супер! Изтрива се ефикасно и внимателно. Форумът говореше за това с момичетата, затова те се скараха, казват, тя е скъпа и монтажа е лош. Не мога да кажа нищо за монтажа, не разбирам това, но аз също съм домакиня и мога да оценя адекватно работата на машината. Повтарям, машината е прекрасна, по-добра и нищо не е нужно!

Наталия, АбаканСелектор на програма Bosch WLK2026EOE

Пералнята е закупена от нас през 2016 г., използваме я 4-5 пъти седмично. Без оплаквания, работи добре. Доколкото чух, Bosch винаги правеше добри автомобили, изглежда, че е истина. Много харесвам бързо измиване, доста често включвам тази програма. Поставих безопасно пет точки на машината!

Елена, Пенза

Преди да купя Bosch, не мислех, че белотата на спалното бельо зависи от машината. Мислех, че всичко е въпрос на прах, но жестоко грешах. С появата на Bosch WLK2026EOE в къщата, белите неща стават снежнобяли. Цветното бельо също е станало по-добре измито. Много съм благодарен на немските инженери за разработването на такава пералня, дай им Бог!

Алексеевна, Иркутск

Придобити шайба не съм доволен. Тя има един много сериозен недостатък - почти не вдига праха от тавата. Какво е, липса на модел или фабричен дефект, не мога да кажа, но не може да продължи така, ще изпратя машината за ремонт. Без прах качеството на измиване е подходящо!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини