Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Bosch WLK20266OE

Bosch отзиви WLK20266OEВсички знаят, че Bosch може да направи добри перални машини. Въпреки това много хора са съгласни, че качеството на шайбите, направени в Русия, е по-ниско от това на европейските колеги и трябва да се предпочита с повишено внимание. Представяме на вашето внимание пералня Bosch WLK20266OE. Този модел е сглобен в Русия, той има посредствени технически спецификации и ниска цена. Нека да видим какви отзиви са оставили потребителите за нея, може би можем да разберем повече.

Мнения на мъжете

Сергей, Санкт Петербург

Брат ми е специалист по ремонт на перални машини. Когато се канех да си взема нов „домашен помощник“, го взех със себе си като експерт. Отначало погледнаха сред бюджетните коли, защото се напрягах с пари, но не исках да изпадам в дългове, дори и малки. Хареса ми Бонбони GC4 1072D-07, но брат ми ме разубеди да купувам, което показва, че този модел е много нестабилен, работи зле и се чупи бързо.

След като преминах още десетина варианта, разбрах, че не мога да намеря добра кола сред евтините. Те започнаха да наблюдават всичко и се натъкнаха на Bosch WLK20266OE. Брат условно я хареса. Вярно, той направи няколко коментара по отношение на късите маркучи и трудно издърпващата се тава за прах, но в противен случай всичко е наред. В същия ден взех назаем малко пари, защото точно за тази машина ми липсваше и накрая успях да купя това „чудо на технологията“. Изтриваме седмия месец. Какво харесвам в машината.

  1. Доста просторен барабан с тегло 6 кг. След старата пералня е значително по-просторна.
  2. Сигурност на високо ниво. Има защита срещу течове и защита срещу намесата на деца и контрол на дисбаланса и контрол на нивото на пяна.
  3. До 15 програми за пране за всички поводи. Все още нямах време да се справя с всички, използваме само шест.
  4. Изстисква и изплаква просто добре, съпругата и майката са изключително щастливи.

Скоростта на завъртане може да се регулира. Въпреки че има максимум 1000 об / мин, но включваме 800, това е достатъчно за добър резултат.

Като цяло смятам, че покупката беше успешна. Много благодаря на брат ми, не се отказа в трудни моменти. Тази машина е наистина добра, съветвам всички!Bosch WLK20266OE

Станислав, Псков

Съпругата ми и аз взехме колата на нощна разпродажба в голям магазин за домакински уреди с 50% отстъпка. Имаше такова раздвижване, че нямаше какво да мислим за доставката. Никой не започна да ни го показва, продавачите бяха много заети, затова сами го взехме от склада, дори не разопаковахме кутията. Натоварили колата в микробуса си и се запътили към дома.

Като купувачи направихме всички възможни грешки, дори успяхме да загубим документите за шайбата с чека, но за щастие още не ни трябват. Машината беше в перфектно състояние и вече втора година работи без най-малък проблем. Много се радваме, че успяхме да вземем толкова добра единица само за стотинки.

Николай, Ростов на Дон

Срок на годност - 2 години, готино е, ако някой ще се скара на машината, не слушайте. Изтрива се безупречно, няма разклащане по време на измиване и също няма особен шум. Пет точки, без да се говори много.

Мнения на жените

Елена, Иркутск

В сравнение с Канди или Аристон, тази пералня е просто великолепна. Консумацията на прах е значително по-малка, не отчитам колко по-малко не го правя, но има спестяване. Подобно на някои програми, като например предварителна промивка, тя ви позволява да миете много мръсни неща, които машината няма да вземе с обикновена програма. Радвам се да си купя и да го препоръчам на всички!

Юлия, Серпухов

Аз съм майка на две бебета. Те са в такава възраст, че нещата мръсни в кошницата никога не намаляват, трябва да миете всеки ден. За щастие на моето място работи Bosch WLK20266OE, което никога не ме е подвеждало. В частна къща децата се катерят навсякъде и петна по дрехи също са много разнообразни, но машината в отделение със скъп прах върши отлична работа.За мен няма по-добър „домашен помощник“ от Bosch, това е моето мнение.

Дария, Екатеринбург

Предполагам ще ми се стори нещо обичайно, но много харесвам техниката на Bosch. Съпругът също много уважава тази марка, дори разполага с електроинструмент Бошевски в гаража. Закупихме пералня Bosch WLK20266OE преди три месеца, засега няма проблеми. Веднъж почти загубих чорапа на съпруга си. Беше заседнал между барабана и маншета на люка; не е паднал добре в резервоара, независимо как го измъкнахме оттам. Машината е добра, докато нямам оплаквания!

Марина, Москва

Машината е окаяна, от Bosch очаквах нещо повече за парите. Състезателите продават автомобили със сушилни за 460 долара, а Bosch успя да постави прекомерно оборудване с монтаж в средата на 2000-те. Машината работи добре, но цената е значително надценена, за 300 долара би било да я продадете!

Яна, Иваново

Купих кола наскоро. Не ми харесва, че след всяка програма за измиване трябва да слагате отделяне / изтичане отделно, иначе прането е мокро. Оценете пералнята на солидна три!

Отзиви на Bosch WLK20266OE

Роза, Архангелск

Обичам тази шайба, просто е яко. Използвах Indesit, не спрях да псувам, страдах една година и накрая съпругът ми ми даде този чар. Bosch е много по-надежден, без повреди, без повреди и без други трикове, дори свикнах. Сега в нашата къща най-накрая се появи добра пералня.

Ирина, Омск

Това не е първата машина на Bosch, която използвам, така че говоря с умение. Измиването е много добро, в него няма нищо излишно. Всички програми са тествани много пъти и се справят много добре с измиването. Случаят е малко по-неясен в сравнение със стария Bosch, но това не пречи на пишещата машина, тя работи безупречно.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини