Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Bosch WLK20264OE

Bosch отзиви WLK20264OEФеновете на качествени перални машини Bosch имат допълнителна причина да се радват. Пералнята Bosch WLK20264OE, която вече успя да получи високи оценки от експерти, набира популярност сред хората. Нека разгледаме по-подробно този модел, опитайте се да го проучим от гледна точка на потребителите, за който ще съберем и препишем техните рецензии.

положителен

Алена, Москва

Искам да говоря за новия си Bosch WLK20264OE. Това беше шанс, който помогна да го купя, или по-скоро моята собствена сестра, която, докато вкарва нещо в главата си, толкова омагьосва всички. Преди около година тя смяташе, че имаме лоша пералня. Няколко дни тя капеше върху мозъка на съпруга ми, за да може той да даде пари за ново оборудване. Той се отказа бързо, защото знае, че спорът с Маринка е безполезен. И така, отидохме с нея да изберем нов „домашен асистент“ за мен.

Много ми хареса шайбата LG F10B8MDно Marinka, както винаги, беше стабилна в своя избор и сега имам Bosch WLK20264OE в моята баня. Трябва да отдадем почит, машината е много добра, има редица очевидни предимства.

  1. Капацитетен шест килограмов барабан, в който дори връхните дрехи са добре измити.
  2. Отличен удобен контролен панел с дръжка, който ви позволява да изберете една от 16 програми за пране.

Ако трябва да изплакнете нещата малко, аз избирам супер бързо измиване, но ако трябва да се измиете старателно, ще се наложи интензивно измиване.

  1. Атрактивен външен вид.
  2. Много голям набор от всевъзможни функции, включително забавяне на стартирането с 24 часа.

Освен всичко друго, Bosch перфектно изтръгва нещата, дори съм изненадан. Изваждаш ризите от барабана и те са малко мокри. Закачам го на сушилнята и след 1,5-2 часа вече са напълно изсъхнали. Този път се радвам, че сестра ми настоя за нея, защото се сдобихме с наистина прекрасна пералня.

Людмила, Новосибирск

Машината е шик, изтрива се отлично, но цената й е леко завишена. Обичам интензивния режим на пране. В комбинация с Amveevsky прах, той премахва дори стара мръсотия от неща, които подготвих „за отписване“. Давам оценка 5.Тава Bosch WLK20264OE

Ирина, Саратов

О, и аз се измъчвах с пералнята Indesit. Повече от година ми правеше мозъка ми, докато не се разруши напълно. Продавачът в магазина посъветва да купи заместващ Bosch WLK20264OE. Вторият месец вече мина, тъй като започнах да използвам нормална пералня. Каква благословия, нищо не дрънка и не тече никъде. Имам чувството, че не е възможно да се намери по-добра технология за парите. Много се радвам да купя!

Иван, Кемерово

Срокът на използване на машината е точно една година. Досегашните впечатления са добри, почти няма оплаквания. Входният маркуч е малко къс и може да не спести от консумативи. Свързва се лесно, изтрива перфектно, мечтата на всяка домакиня или домакин, в зависимост от това кой в ​​семейството изтрива.

Владимир, Красноярск

Заема много по-малко място в сравнение с пълноценния LG, който беше в нашата кухня. Бош е по-плитка в дълбочина, поради което успя да бъде избутана във ваната. Пространството в кухнята беше празно, а там поставихме миялна машина - мечтата на жена ми се сбъдна. Сега имаме машина за миене на Bosch и съдомиялна машина на Bosch. Машината изтрива много добре, но прави нещата по-добре от стария LG. Без съзнание давам най-високата оценка на Bosch WLK20264OE!

По време на въртене с най-високи скорости машината почти не трепва - невероятно.

Яна, Краснодар

Преди шест месеца получих тази машина като подарък от съпруга си. Все още го изучавам; има толкова много всякакви интересни програми и функции в него. Обичах да перем якета и спортни обувки, не мислех, че маратонките могат да станат толкова чисти, струва ми се, че бяха по-мръсни нови. Пералнята се грижи за нещата, с правилния избор на програмата нищо не разваля, а напротив, почиства я добре. Сложих пет с плюс!

Олег, Нижни Новгород

Добра машина, нищо повече за всичко да работи. Лесна за управление, баба ми я изтрива без никакви проблеми.Преди две години взех машината и себе си, и баба. Ще изразя нашето общо мнение - шайбата е нормална, всичко най-добро за производителя.

отрицателен

Светлана, МоскваОтзиви на Bosch WLK20264OE

Да, тя е само външно красива и затова моделът е неуспешен. Когато се върти, земетресението е истинско. Сглобяването е просто ужасно, не знам кой го е събрал. Русия беше писана, но изглежда, че те бяха узбекски гост-работници, които направиха ремонт на нашата дача миналата година. Купувачите, внимавайте да не купувате слепо рекламирани стоки!

Лариса, Хабаровск

В продължение на година и половина се случиха 3 сериозни повреди, като последният път прекомерно смениха двигателя за своя сметка. Кажете си дали тази машина е добра или не. Просто ужасно, не очаквах такова гнусно нещо от известен производител. Тук имате Германия!

Евгений, Челябинск

Шест месеца пералнята работеше добре, дори бях доволна. Сега с нея се случва нещо странно - случаят бие с токов удар. Прочетох го в мрежата, оказва се, че всичко е много сериозно, машината лесно може да бъде убита от токов удар. Ето ти. Хвърлете го утре, не съветвам никой да го купува!

   

1 коментар на читателя

  1. Граватар Дима Дима:

    Току що купена. Ще го донесат утре, ще видим.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини