Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Bosch WLG20265OE

Bosch отзиви WLG20265OEПералните машини Bosch са много добре известни в света с високото си качество. Това не е най-скъпата техника за пране, но определено е най-любимата, във всеки случай производителят би искал да мисли така. Днес решихме да обърнем внимание на пералнята Bosch WLG20265OE, още повече, че тя събира все повече и повече отзиви от купувачите. Нека изучим по-подробно мненията на хората и по този начин да съберем по-обективна информация за тази машина.

положителен

Мария, Москва

Много съм благодарен на производителя на пералня Bosch, моето „бебе“ работи добросъвестно, мие се чисто и нежно. Има пълна защита срещу течове, които спасиха къщата ни от наводнения. Оказа се, че веднага изтичах до магазина за хранителни стоки и оставих машината да се мие. Докато тичах, налягането във водоснабдителната система беше "шибануло", тръба на съсед се счупи два фута отдолу и маркучът ми за миене се повреди.

Добре е, че защитата от течове блокира работата на машината и поддържа налягането, така че би било лошо. Радвам се, че тя е супер надеждна и супер безопасна. Препоръчвам го за покупка!

Николай, Казан

Използвам шайбата на Bosch WLG20265OE вече пети месец, впечатленията ми са най-благоприятни. Машината изтрива, както е необходимо, сякаш производителят прави оборудване специално за мен. Като цяло Bosch има много предимства.

  1. Стои вкоренено на място, дори когато включвам въртенето с максимална скорост.
  2. Има дисплей, на който се показва цялата необходима информация, включително отброяването до края на програмата за пране.
  3. Има най-бързите програми, които могат да бъдат изтрити за 30 минути и дори за 15 минути.

Често използвам програмата за предварително промиване, много необходима програма, когато имате планина мръсно пране.

  1. Калъфът е сглобен надеждно, а дори и външно машината изглежда привлекателна.

Моето мнение е, че можете спокойно да вземете пералнята, Bosch няма да ви изпусне. Освен това цената на тази машина е много разумна.

Катрин, Курчатов

За четири дни употреба не открих нищо лошо в машината. Успях да си измия сакото, резултатът е невероятен. Засега ще се въздържа от категорични оценки, но мисля, че всичко ще е наред. Цената е леко завишена!

Наталия, Велики НовгородBosch WLG20265OE прахоуловител

Всеки път нося от детската градина планина с мръсни дрехи, че дъщеря ми, че синът ми не се различава много от прасетата. Трябва да перем много, много мръсни дрехи, но новата ми машина на Bosch се справя със задачата си до пет. Харесва ми и начина, по който изплаква бельото си, просто супер. Освен това изпира добре маслените дрехи на съпруга си, но аз включвам предварително накисване. Препоръчвам да закупите!

София, Барнаул

Тази пералня ми беше подарена като подарък за моя сватбен ден от майка ми. Използвам го вече трета година и няма никакви оплаквания. Това, което нашият апарат не е виждал през годините на обслужване, и мръсни покривки, и мазни якета, и чорапи преди седмица. Машината изтрива прекрасно, дори не се колебайте. Малко шумно, особено когато се активира въртене, но тя не ходи с проходилка и освен това не бяга. Тази шайба е добър подарък, дори ако сами направите този подарък.

Александър, Псков

Изтривам един месец и половина, полетът е нормален. Без оплаквания относно монтажа или процеса на измиване, програмите се избират добросъвестно. Препоръчвам да го вземете!

Олга, Челябинск

Засега тествам тази машина. На пръв поглед всичко е наред, пране на дрехи нормално. Доволен съм, препоръчайте го на всички!

Евгений, Москва

Дълго време на моето място миеше машина Indesit IWSD 51051но за съжаление тя бързо „се покри с меден леген“. Преди два месеца успях да купя Bosch WLG20265OE, в сравнение с Indesit това е просто "сладкар". В същото време машината ми струваше малко повече от Indesit, но не съжалявам, че трябваше да преплатя. Пет точки Bosch!

отрицателен

аноним

Точно вчера купих пералня в търговския център Елдорадо и проведох пробно измиване. Всичко беше наред, но сутринта в банята намерих локва. Оказа се, че водата тече от барабана, който оставих отворен за вентилация. След като съпругът затвори крана, водата спря. Не машина, а някакъв ужас!

СветланаСелектор Bosch WLG20265OE

Машината изглежда доста добра в сравнение с други. Но има значителни недостатъци. Вдига много шум и бръчки бельо и дрехи. Възможно е да зареждате максимум 5 кг машина само при режимите на памук и детски дрехи, в други случаи не повече от 2-2,5 кг пране могат да се поставят в барабан. Не съм експерт, но по пътя това е погрешно. При претоварване машината започва да скача. Според мен барабанът за такъв товар е малък, същият като при машини с товар от 3,5 кг.

Също така не ми харесва, че по време на цикъла на въртене венеца е силно деформиран, мисля, че няма да продължи дълго. Под венеца има много вода, която трябва да се избърше с парцал. Единственият плюс е допълнителното зареждане на спално бельо след старта на програмата и това може да стане без източване на водата.

Иля

Отвратителна техника! Изпира ужасно, спалното бельо и нещата след него са много набръчкани. По време на въртенето прилича на галопиращ заек. Ето такъв руски Bosch. Преди новата пералня имаше германски Bosch, който работеше 12 години, сега вече няма да взема тази марка.

Шишинов Андрей

Продавачът и производителят съзнателно заблуждават потребителите с тази техника. Машината сякаш не прави нищо и изтрива нормално, но недостатъкът покрива всичко. Не препоръчвам такава машина. Факт е, че инструкциите посочват пълна защита срещу течове. Всъщност шайбата дори няма палет, накратко, изобщо няма защита. В случай на изтичане на вода, ще трябва да изключите крана, защото водата бързо ще се излее на пода.

Андреев Дмитрий

Вместо това купиха автомобили на Bosch Electrolux и мога да кажа, че Bosch е много по-лош и не отговаря на декларираното качество. Основният дефект в дизайна. Приемникът за прах не се измива, прахът е запушен в дупката, в резултат на това цялата вода започва да тече през горната част и това е около 15 литра, които са на пода. Трябва да почистите и изплакнете дупката под тавата и след това да рестартирате прането без прах или да го поставите в барабана. Недоволен съм от подобна работа.

аноним

Тази пералня не изплаква прането, прахът остава върху нещата, поне 4 пъти започнете да изплаквате. За продавачите на технологии този факт е барабан, това не е брак, всичко работи и те няма да сменят оборудването. Много е странно, че прахът не се изплаква. Те дори опитаха течен гел и сложиха по-малка доза, но нищо не се променя. Производителят уверява, че машината отговаря на характеристиките, загрява водата, включва се, пуска миенето и фактът, че прахът не се изплаква, не е важен. Съветвам ви да заобиколите страната на пералните машини Bosch, особено с неразделим барабан.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини