Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Bosch WLG20165OE

Bosch отзиви WLG20165OEBosch произвежда доста шайби, които са много близки помежду си по технически спецификации. С каква цел се прави това, не ни е много ясно, обаче купувачите са активни по отношение на пералнята Bosch WLG20165OE и това е достатъчно, за да се заинтересуваме от нея и да публикуваме редица отзиви от хора, посветени на тази машина.

положителен

Андрей, Чехов

Използвах пералня Zanussi Aquacycle 900 в продължение на много години, много харесвах тази пералня, но нейният век е към своя край. Контролерът се провали, което не можах да намеря, отписа в гаража. В замяна купих Bosch WLG20165OE, използвам осмия месец. Впечатленията са следните.

  • Цената е ниска, така че дори с малката ми заплата машината беше на разположение.
  • Случаят е много тежък и изглежда, че натоварването се разпределя правилно, тъй като въртящата се машина почти не се тресе по време на въртене.
  • Зануси често имаше дисбаланс и прането се закачаше, а Бош никога не е имал такова нещо от 8 месеца.
  • Стъклото на вратата на люка е твърде дълбоко вдлъбнато навътре, от което малки неща като чорапи и женски бикини често се задържат върху еластична лента. Сега се опитвам да правя малки неща просто така, че да не се хвърлям в барабана, вкарвам първо чанта за измиване на обувкии после го сложих на барабана.

Веднъж върху гумена лента висеше капсула с измиващ гел, от която трябваше да се пере цялото пране. Сега жена ми и аз, когато се мием, се опитваме да избутаме капсулата по-дълбоко в прането.

  • Барабанът държи бельо значително повече, въпреки че разликата със стария Зануси е само 1 кг.
  • По време на измиването от Bosch WLG20165OE има по-малко шум.

Много ми харесва измиването. Опитвам се да не забелязвам малки технически недостатъци и те не ме притесняват - адаптирах се. Дадох малко пари, така че покупката ме зарадва. Ще го използвам допълнително и ще ви посъветвам!

Владимир, Санкт Петербург

Приятелят ми, експерт по всички видове техники, ме посъветва да взема тази шайба. Той беше прав, машината е великолепна. Изтрива се перфектно, не се проваля в технически план, съпругата е толкова ентусиазирана от това. Бихме направили повече толкова добро оборудване, в противен случай не можем да си купим нормален хладилник. Препоръчва се!

Константин, Северодвинск

Дълго време използвах пералнята Hotpoint-Ariston, може би това е най-готината машина. Bosch е малко по-нисък от моя вкус, особено като част от програмите за миене, но така или иначе ми харесва. Стиска с пет точки. Доста съм доволен!

Олеся, Нижневартовск

При закупуването на автомобил целта беше да се вземе прост и надежден модел без излишъци. Трябва да преплащате за камбаните и свирките, но при ежедневна употреба те са малко полезни. Като цяло изборът ни падна върху Bosch WLG20165OE, въпреки че си мислех, че марката ще трябва да плаща допълнително, но се обърках. Сега миенето се превърна в удоволствие, много се радвам.

Иван, МоскваПрограмен превключвател Bosch WLG20165OE

Много красива машина, освен компактна и горният капак е свален. Лесно го бутнах под плота в банята и го включих, влязох като ръкавица. Има толкова две бързо измиване за 15 и 30 минути. Марка потвърдена. Като цяло се доверявам на тази машина, оставете я да работи дълго време.

Юри, Тула

Любовна машина. И как Бош не може да го хареса. Доколкото си спомням, тази компания правеше нормални модели. Пет точки!

Оксана, град Абакан

Покупката е направена през май миналата година дистанционно. Доставиха машината бързо и без проблеми. Бракът не е намерен. Съпругът се свърза. Измиването е тихо и ефективно, няма оплаквания за измиване. Поставих най-високата оценка на магазина и пишещата машина!

Матвей, Сизран

Харесва ми всичко за тази машина, с изключение на финалната скърцане. Такава муха в мехлема. Разработчиците на копелето, поне някаква неотложна мелодия ще бъде пришита или поне звукът намаля. Ако не намерите вина, пералнята е нормална!

Людмила, Пятигорск

По едно време се закачих на пералните машини на LG, имах три от тях, стояха в стаите на жителите.Тогава някак започнаха да се чупят един след друг, а в замяна взех три Bosch WLG20165OE. Как работи часовникът, пералните машини, благодаря много на производителя, той наистина спестява парите и нервите ни. Препоръчвам го на всички!

В туристическия сезон жителите се натъкват на различни. Някой обикновено се отнася към технологията, а някой се присмива, както може. Bosch издържа и това е важно.

Rinat, Elektrostal

Без кола в ергенския ми живот по никакъв начин. Bosch помага недвусмислено. Изтрива се много добре, не можете да го измиете с ръцете си, особено спалното бельо. Направено да продължи. Щастлив съм!

Майкъл, Бийск

От два дни имаме машина, най-добри впечатления. Изтрива се нежно и ефективно, прането на изхода почти не се набръчква, ако не го изсушите, тогава гладенето е удоволствие. Съдът за прах лесно се издърпва за измиване, въпреки че още не съм го измил, просто се опитах да го извадя. Веднага виждате, че шайбата е направена за европейци, въпреки че я събират в Русия, ето парадокса.

Катрин, ЯрославълИзглед отпред Bosch WLG20165OE

Много икономична машина, бях много изненадан. В същото време не открих никакви недостатъци в него, но гледах честно, можете да ми повярвате. Малки недостатъци, които не влияят на функционалността, разбира се, съществуват, но като цяло страхотна техника. Пет точки!

Федор, Норилск

Прочетох преди да купя мненията на хората. Дъвчат нещо сополи, дъвчат, тук няма какво да мариноваме, отлична машина. Бърз поглед към нея е достатъчен, за да разбере. А за тези, които се съмняват, безплатни съвети: отидете на 30 градуса студ на реката с корито, пералня и планина мръсно бельо, работете усилено, както трябва, и всички съмнения ще се разпръснат сами.

отрицателен

Игор, Курск

Никога досега не съм използвал Boshes, това е първият ми опит. Няма да кажа, че наистина харесвах машината. Първо, програмите за измиване са криви, няма какво да избирате. Ако измиете на 60 градуса в продължение на два часа, тогава повечето ми неща ще отидат в кошчето. Разбира се, има и кратки програми, но те са малко полезни. Второ, това вбесява, че не можете сами да зададете времето за изпълнение на програмата за пране. Недоволен!

Олга, Миас

Не трябваше да се срещам с най-лошите коли. Още при първото измиване водата се излива изпод затворен люк. Никога повече няма да купувам продукти на марката Bosch.

Все още не мога да разбера как не забелязах скъсания маншет на люка при покупка на кола. Отсега нататък човек трябва да бъде по-внимателен.

Светлана, Налчик

Купих пералня на тази марка преди шест месеца. Двигателят изгоря. Много съм разочарован. Тази машина е бюджетен начин, но такъв откровен брак не е допустим. Ще сложа една точка!

Кирил, Тамбов

Лошо качество на изграждане, счупено за два месеца. Мисля, че цялата работа е в руското събрание. Боши е бил немски, така че не са си позволявали това, те са работили 20 години. Сега Bosch се промени много, започна да произвежда третокласно оборудване.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини