Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Bosch WLG 24260 OE

мнения за Bosch WLG 24260 OEПо-голямата част от хората предпочитат да вземат най-обикновените перални машини. Оборудването, натъпкано с електроника, е много по-малко търсено, защото освен всичко друго е и невероятно скъпо. Пералнята Bosch WLG 24260 OE има достъпна цена и съвсем обикновени технически спецификации, точно от това, от което се нуждае един обикновен купувач. Може би трябва да попитате хората какво мислят за тази пишеща машина, може би точно такава пералня е полезна във вашето домакинство?

Мнения на мъжете

Дмитрий, Нижни Новгород

В продължение на 14 години чистият немски Bosch работи за мен. Преди шест месеца той беше принуден да го изпрати на сметище и взе заместител на Bosch WLG 24260 OE. Радвах се, че е възможно да спестите пари и взех нормалната пералня, която изпълнява функциите си както трябва. Машината беше сглобена не лошо, не по-лошо от старото ми. В него има достатъчно плюсове.

  • Тънко тяло и подвижен горен капак.
  • Капацитетен барабан на 5 кг.
  • Дигитален дисплей, който показва много ценна информация за пране.
  • Куп програми и почти безшумна работа.

Предимствата могат да се изброят дълго време, но няма да се увличам, това не е самата цел. Пиша това ревю не за да се хваля с новопридобитата машина, а да споделя с вас информация за нормалната технология. Купете това, което другите са проверили, тогава ще бъде много по-трудно да направите грешка.

Иван, Москва

Преди година търсех евтина шайба. Интересувах се или от Bosch, или от Electrolux. Погледнах и дори исках да купя Electrolux EWS 1052 NDUно някак си не пораснаха заедно. И тогава случайно попаднах на Bosch WLG 24260 OE с 15% отстъпка. Прилепнах към такава щедра оферта, обхванах всичко, разгледах спецификациите и направих покупка.

Казвам ви, машината е просто великолепна. Изтрива, изплаква и извива според нуждите. Усещането, че попаднах на златна мина! Пет точки без колебание!

Машината освен всичко друго е доста икономична, изразходва само 40 литра вода на цикъл на измиване. Електричеството също спестява много.

Сергей, КраснодарBosch WLG 24260 OE прахоуловител

Купих пералня преди около година и половина. Разбрах го с брака. Помпата не работи. Трябваше да заведа пишещата машина обратно в магазина, но в същия ден продавачът ми достави за своя сметка още една, абсолютно същата. Работи добре, без никакви оплаквания, накратко съветвам!

Евгений, Омск

Тази шайба беше закупена през есента на 2015 г. През това време не се появяват повреди, нито най-малките оплаквания от страна на съпруга. Особено харесваме забавения старт и програмата за нощно измиване. Перането се мие с пет точки, не го мачка и не се разкъсва, изважда се добре. Препоръчвам го!

Юрий, Верхняя Пишма

Bosch WLG 24260 OE искаше да закупи отдавна, но само преди година беше възможно да се издължат правилната сума пари. Не мога да кажа, че машината е идеална, вероятно бюджетното оборудване никога не е перфектно, но съм много доволен. Качеството е добро!

Максим, Москва

Веднага много ми хареса пералнята. Спестих много, когато го купих, и измих нещата за първи път просто перфектно. Тогава започнаха проблемите. По време на второто пускане по време на цикъла на въртене се появи метален клат, който бележи разрушаването на лагерите, сега ремонтът се дължи за сметка на компанията, тъй като машината е в гаранция. Не се знае колко дълго ще продължи това, но мога да си измия ръцете в леген. Така че си купих кола на главата си!

Антон, Уфа

Нямам оплаквания от работата на машината, напротив, някои похвали. Работи много тихо, крайният сигнал напротив е много силен, няма да пропуснете парка. Повтарянето на крайната мелодия получава малко, докато не я изключите, тя ще бъде повторена безкрайно много пъти. Защо така неразбираемо. Иначе всичко е наред, препоръчвам!

Мнения на жените

Джулиана, Москва

Скоро три години, откакто купихме тази машина. Той се вписва идеално в банята, дори дизайнът се вписва добре. Тя изпълнява чудесно функцията си, особено ми харесва как шайбата се изплаква.Сега любимият ми Samsung е разбил родителите им, те искат да вземат нов, ще ги посъветвам Bosch WLG 24260 OE, въпреки че е малко вероятно да слушат - наклонен!

Петкилограмен барабан изглежда малък, но лесно мия якетата си в него, докато машината никога не виси.

Алина, Магнитогорск

Селектор за програма Bosch WLG 24260 OEХаресвам колите на Bosch, те са някои по-красиви в дизайна. Когато дойде време да взема колата сам, не се съмнявах, че ще избера Bosch, но точно какъв модел. Тези, които харесах в началото, струваха поне 800 долара, добре, но не мога да си позволя. Специалистът по продажбите в магазина ме посъветва с Bosch WLG 24260 OE, първоначално си помислих, след това го купих в края на краищата. Много се радвам на покупката, машината е златна!

Татяна, Самара

Щом купих тази шайба, веднага започнах да разбирам програми. Буквално онзи ден разбрах, че набор от програми за миене не е твърде добър. Режимите са различни, но повечето от тях са много дълги. Бързото измиване не се отчита, тъй като в този режим е невъзможно да се почисти нормално нещо, а само да се освежи. Трябва да прекарате много време в измиване, дори ако машината се изтрие, но все още не можете да напуснете къщата. Ще пробвам друго нощно измиване със забавяне на пускането, може би ще се наглася.

Валентина, Смоленск

Наистина обичам моя Bosch, защото той е просто перфектният „домашен помощник“. Имам две малки деца на времето, не знам как бих се справила, ако не беше добра пералня. Нито веднъж на година и половина не ме пускаше и, струва ми се, няма да ме подведе. Пет точки пишеща машина!

Дария, Казан

Най-добрата пералня за парите. Невъзможно е да станете по-евтини и по-хладни. Преди Bosch имах 4 автоматични перални. Колко съм страдал с тях просто не може да се изрази. Всичко се счупи, и двигатели, и UBL, и помпи, и контролни модули, майсторът беше измъчван да се обади. С Bosch WLG 24260 OE забравих за тези проблеми. Прекрасна машина!

   

Коментар на 1 читател

  1. Граватар Мира смирна:

    Много исках да има пералня BOSCH, но, за съжаление, не се побираше на височина. Трябваше да поръчам кола от друг производител.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини