Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Bosch WLG 2426 WOE

Отзиви на Bosch WLG 2426 WOEДоста голям брой хора смятат, че пералните машини на Bosch са „всички на едно лице“ и те до голяма степен са прави, тъй като има цяла линия от модели, които много си приличат както по външен вид, така и по характеристики. Ако обаче погледнете по-отблизо шайбите, ще стане ясно, че има разлики между тях и те са доста значителни. Представяме ви пералня Bosch WLG 2426 WOE, какви са нейните предимства и недостатъци, какви са отзивите на клиентите. Ще се опитаме да разберем в рамките на тази публикация.

положителен

Алексей, Москва

Тази машина е много повече плюсове, отколкото минуси. Сред минусите мога да подчертая неразбираемото изпълнение на някои програми. По-специално, в програмите за бельо Bio-Phase и Thin, шайбата се държи странно, не изтича напълно водата, от която застоя в машината. Вече трябваше да изтичам водата през филтъра за боклук два пъти. По принцип това са дреболии, иначе машината е нормална.

  1. Той има различни програми за измиване, включително много полезни такива като накисване.
  2. Създателите помислиха за неговата безопасност, защото има: защита срещу дисбаланс, разпенване, защита срещу течове, защита срещу преливане и други.
  3. Има дисплей, на който се показва информация за хода на програмата за пране.
  4. Има капацитет от 5 кг барабан, който по време на въртене може да се върти със скорост 1200 об / мин.
  5. Външният вид на машината е представим, а монтажа е на най-високо ниво. Всички части са монтирани, маншетът е поставен плътно, не се издува никъде и не пречи на отварянето и затварянето на люка.

Контролният панел е много ясен, всичко е подписано на него, така че можете да управлявате машината без инструкции.

За шест месеца станах много привързан към пишещата машина. Със сигурност не съм експерт, който да дава съвети, но мисля, че можете да го купите за такива пари, мисля, че няма да разочарова мнозина.

Катерина, Севастопол

Да, тази машина няма недостатъци, това е Bosch. Изтрива се перфектно, дори по-добре от много шайби. Комплект програми, създадени умело, точно под мен. Много се радвам и ще съветвам всички за този модел.

Дмитрий, СаратовBosch WLG 2426 WOE прахоуловител

Много стабилна машина, тя се изтрива, за да не се карате. Използвам го с удоволствие от година и три месеца, без оплаквания. Функция, наречена Soak, помага, когато трябва да миете много мръсно пране. Използвам го, когато мия работна униформа. Оценявам пералнята за пет точки.

Наталия, Владивосток

Избрахме машината Bosch Sportline WLG 2426 WOE със съпруга ми преди около година. Цената е разумна. Не можете да опишете колко съм доволен. Имах преди пералня LG E10B8SD0, така че тя вдигаше шум повече и се миеше много по-зле. Сега разбирам защо трябва да давам предпочитание на Bosch, това е просто „небето и земята“.

Руслан, Санкт Петербург

Машината е шумна и това въпреки факта, че отделих много усилия, за да укрепя пода и го поставих идеално на ниво. Очевидно твърде лекото тяло и недостатъчно противотежести, те не могат да се справят с центробежната сила, оттук и шума и вибрациите. Завъртането е нормално, няма оплаквания за измиване. И външният вид, и програмата, всичко в тази машина ми харесва, с изключение на шума. Затова няма да вкарам пет, но честно спечелих четири точки.

Риба, Москва

Измиването е най-доброто и евтино. Изтрива се много добре, изглежда красиво, приемникът за прах е удобен. Между другото, тя „яде“ доста малко прах. Радвам се, че има нормална защита от деца. Пастелното бельо е свежо и чисто след него. Препоръчвам да закупите!

Елена, Иваново

От трите автомобила това е най-доброто. Нито Electrolux, нито Beko и Bosch не могат да се сравняват. Единственият малък недостатък на тази шайба е не толкова капацитетният барабан с тегло само 5 кг, но в действителност това е достатъчно в повечето случаи. Сложих пишещата машина пет!

Борис, Новосибирск

Отдавна е мечта за такава пералня. Bosch е надежден, практичен, красив и изпълнява функцията си на солидна петица.Работи малко шумно, но ние оборудвахме прането в мазето, така че това не ни притеснява. Много доволен от покупката.

Александър, Ростов на Дон

Пералнята е най-атрактивната, изтрива добре, не скача по време на работа, има ясни контроли. Вярно, докато върти малко свирки, но не е твърде досадно. Сложих пет с минус.

Опасявам се, че свирката означава бърза повреда, добре е гаранцията да не е приключила.

отрицателен

Людмила, Кемерово

Тя има недостатъци и предимства. Много програми за миене са неефективни, дори се изненадах, защото машината на Bosch трябва да бъде стандартът на върхови постижения. Режимът на накисване трябва постоянно да се включва без него. При въртенето проблемът като цяло е солидна тройка и това въпреки факта, че машината може да се върти със скорост 1200 оборота в минута. Недоволни от покупката!

Светлана, ВолгоградBosch WLG 2426 WOE контролен панел

Машината често се удавя по време на изплакване, в допълнение, започна да лоши праха слабо. Измиването е нормално на моменти, а на моменти отвратително. Накратко, машината в пещта, трябва да потърсите нова.

Иван, Барнаул

Разочарован съм в шайбата. За два месеца употреба не можах да свикна. Измиването е лошо. Вече смених праха, дори се опитах да измия с течен продукт, нищо не помага. Изглежда, че трябва да вземете пералнята. Слагам една точка!

Дария, Кострома

Бош стана много нахален. Машинно откровени потребителски стоки, много минуси с минимум предимства. През годината имаше две повреди, след като насипният клапан се провали, втори път тахометърът. Ужас, не очаквах от Bosch, не го препоръчвам на никого!

Иля, Москва

Първо трябва да мислим, а след това да купуваме. Той взе колата преди шест месеца, но беше много изненадан, че Bosch прави перални с толкова лошо качество. Има усещане, че я вдигат с брадва и тя изтрива мръсотията. Силно не препоръчвам!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини