Всичко за пералните машини

Отзиви за перална машина Bosch WLG 24060 OE

Bosch WLG 24060 OE мненияНа пералнята Bosch WLG 24060 OE продавачите вече „правят легенди“. Какви невероятни свойства сами по себе си не приписват на следващото дете на легендарната марка и всичко е изцяло хвалебствено. Въпросът възниква сам: кой ще каже цялата истина за тази кола? Няма да получите истината от продавачите и производителят ще мълчи за много неща. Остават само собствениците, те се надяват да не излъжат и ще обяснят добросъвестно дали тази машина си струва да се купи или не.

положителен

Алена, Москва

Когато купих тази машина, много се страхувах от руския монтаж. Четох, че доста оплаквания от пералните машини Bosch са от руски произход. Но страховете ми бяха напразни - колата с най-високо качество. Може би, разбира се, Bosch, който в Германия беше още по-добър за качество, но и за това няма оплаквания. Изтрива се добре, не вдига шум, не вибрира, след година и половина няма повреди или дори повреди.

Наскоро кръстник дойде на гости, той е майстор в ремонта на перални машини. Прегледах внимателно „Домашния асистент“ и останах доволен, така че сега съм двойно спокоен, имам добра машина. В същото време платих за него доста.

Александра, Оренбург

Купих същите перални машини на Bosch със съсед, с разлика от няколко дни. Всъщност тя погледна моя модел и веднага купи точно същия. Сега се учим да го използваме заедно. Почти веднага се убедих, че ако направите всичко според инструкциите, машината изтрива, изплаква и изстисква перфектно. Както можете да видите, дори немската технология спазва педантичността.

Също така трябва стриктно да следите зареждането на барабана. Отбелязва се, че машината в идеалния случай се изтрива при зареждане с максимум 4 кг.

Особено искам да предупредя новосъздадените собственици на машината, че прахът трябва да се изсипва стриктно в размер. Ако се излее малко по-малко, не се измива добре и малко повече, прахът частично ще остане в отделението. Изводът е, че ако преди измиване прочетете инструкциите и ги следвате, няма да има проблеми с машината.

Михаил, СаратовBosch WLG 24060 OE контролен панел

Реагирах много педантично на новата пишеща машина на Bosch. Първо попаднах на продавача в магазина с въпросите си, разбрах всичко за пишещата машина, което беше възможно и след това го купих. По добър начин бях изненадан от качеството на сглобяването и материалите. Отваряш люка, всички гумени ленти се побират, няма мирис на гума или пластмаса, нито едно допълнително щракване, относно металните изгаряния по вътрешните стени на барабана, аз по принцип мълча. Може би никога не ми се е налагало да се занимавам с толкова висококачествени домакински уреди, но това е бюджетен модел.

Обича факта, че има високоскоростен въртене. Разбира се, тествах го веднага и с удоволствие отбелязах, че след въртене при 1200 оборота прането беше почти сухо. Не е лошо, че стартирането на програмата за пране може да се забави за 24 часа, докато точното време на закъснението се определя от потребителя ръчно. "Допълнителното изплакване" помага много, мисля, че не можете да направите без тази функция, ако семейството ви има алергии или малки деца. Не намерих очевидни недостатъци в пишещата машина, така че ще дам най-високата оценка!

Мария, Москва

В апартамента ми почти цялото оборудване от Bosch, дори чайник и саксия. Доскоро имаше пералня Bosch, но след като работи 16 години, тя се счупи напълно. Е, и съвсем естествено, не мислех много, когато продавачът в магазина ми предложи шайба Bosch на този модел.

По принцип отдавна съм склонен към идеята, че ако закупите оборудване на Bosch, тогава е невъзможно да загубите. Явно мога да се смятам за техен фен, така че не мога да преценя машина с отворено съзнание. Но сериозно тази техника ме впечатли, всичко, което липсваше в старата ми пишеща машина, е тук.

  1. Можете да забавите старта.
  2. Машината е защитена срещу течове.
  3. Има разнообразен софтуерен пакет, до 15 броя.
  4. Има електронен контрол.
  5. Има допълнително изплакване.

Лично за мен зареждането на барабана също има значение за мен. Разбира се, бихте могли да вземете модел с товар от 8 кг, но за мен една жена, пет килограма е достатъчно, особено след като старата машина е имала товар от 4 кг. Е, това е всичко, което бих искал да кажа, горещо препоръчвам тази пералня, тя е евтина и висококачествена.

Наталия, Красноярск

Когато купувах пералня, не се притеснявах особено. Чух, че колите на Bosch са много добри, видях евтин модел, добре, купих го. Някои, преди да направите покупка, прочетете отзивите на клиентите, сравнете цените, попитайте мненията на специалисти, след което те така или иначе „падат“. Нямам време да "дъвча сополи", имам три деца, трябва да се мия, затова си купих бързо пишеща машина, използвам я вече девет месеца - всичко е наред.

Допълнителното изплакване помага. Комбинирам го с бързо измиване, така че се оказва, че подобрявам качеството на измиването, без да губя време. Можете да включите дълга програма, но след това измиването може да отнеме ден, а аз имам малко време, защото все още трябва да "шумолите около къщата", а също и градина. Bosch е добра машина и изглежда красиво, ако би имал по-голям товар, би било супер!

Валентина, Барнаул

Няма да се уморя да изброявам предимствата на тази машина. Първо, тя е много красива. Второ, ниско ниво на шум, дори в процеса на притискане на шум и вибрации доста малко. Трето, горната класа изпира дрехи, това се отнася не само за дребни неща, но и за пастелни дрехи и дори връхни дрехи.

Наскоро тествах програмата Jeans, миех панталоните и панталоните на децата си, бях много доволен от резултата.

Четвърто, лесно се управлява. Научих се с един замах, само за няколко минути. В този случай автомобилът все още е изпълнен с куп изненади, така че го разбирам и до днес. Наскоро разбрах какво е Размита логическа функция, сега ще бъда умен с приятелите си. Не се шегувам, машината е много добра, без угризение на съвестта ще я посъветвам на всички роднини и приятели, основното е евтино.

отрицателен

Ирина, КазанBosch WLG 24060 OE прахоуловител

Е, много шумна машина, само реактивен самолет. И добре, това просто бръмче, затова и тя чука толкова гаден метал по метал. В началото звукът беше особено силен, но сега бавно отшумява, съпругът й се шегува, че ако работи още един месец, тогава като цяло ще е прекрасно.

Има и друг проблем, машината изобщо не взема праха от приемника за прах. Проверен многократно, прахът остава почти непокътнат в тавата и измиването става без почистващ препарат. Според мен това не е добро, машината не трябва да се държи така. Тук имате отличното немско качество. Две точки максимум за това качество.

Рустам, Дербент

Машина миналия век, много нещастна навън. Подбор от програми също намеква за стари технологии, дори хваленият Fuzzy Logic не спасява ситуацията, тук е като тоалетна в wigwam, изглежда интересно, но защо не е ясно. Купих тази машина по две причини: първата причина беше алчност, съжалих парите по-прилично за модела, втората причина беше глупостта, бях водена от добре позната немска марка, без да се притеснявам да науча повече за тази шайба. Не повтаряйте грешките ми!

Когато включите изплакването / въртенето отделно, машината често замръзва.

Генадий, Санкт Петербург

Ако се опитате да характеризирате накратко тази машина на марката Bosch, тогава можем да кажем, че това е ергенски модел. Е, може би това ще се случи за малко от трима семейство. Откъде идват подобни заключения. Е, първо, зареждайки барабана, тук е само пет килограма. По съвременни стандарти дори бюджетните модели имат повече изтегляния. Това означава, че за голямо измиване в семейство от 4-5 души ще трябва да стартират машината няколко пъти и това, както казват германците, „не е черва“.

Давай напред. Качеството на измиването оставя много да се желае, бях убеден в това от моя собствен опит. Дори при леко замърсяване, машината е трудно да се контролира; аз вече мълча за петна от моторно масло по гащеризона си.Неотдавнашната разбивка на селектора за програмиране засенчи впечатлението ми за тази пералня. Сега останах без пишеща машина, седя тук и чакам господаря. Моят съвет: помислете хиляда пъти, преди да направите сериозна покупка!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини