Всичко за пералните машини

Отзиви за пералнята Bosch WLG 20261 OE

WLG 20261 OE мненияАко търсите тясна, икономична и надеждна пералня, със сигурност ще се натъкнете на пералня Bosch WLG 20261 OE в магазина. Съдейки по обема на продажбите, това оборудване се хареса на клиентите, но това остава да видим. Нека разгледаме отзивите на хората на тази пералня, може би мненията на потребителите ще ви помогнат да научите повече.

Мнения на мъжете

Владимир, Новокузнецк

Това е първата пералня в нашето семейство. Съпругата ми и аз го купихме преди две години веднага след сватбата. Напоследък много миещи машини на Bosch наливат кал, особено в мрежата на форуми, поддържани от конкурентите на Bosch. Това е несправедливо. Реших да отстоявам тази техника, защото я познавам добре и я обичам. От моя гледна точка, Bosch WLG 20261 OE няма съществени недостатъци, но предимствата на тази машина са „над покрива“.

  1. Невероятно добре изтрива.
  2. Тесен калъф с максимална дълбочина 40 cm.
  3. Подвижен горен капак, който в комбинация с тесен корпус ви позволява да поставите машината под плота.
  4. Интелигентно цифрово управление. Не се плашете от това, защото управлението на шайбата е много просто, можете да научите след няколко минути.
  5. Машината е доста удобна, има барабан за 5 кг пране.
  6. Консумира много малко електроенергия. Мислех, че се оказва два пъти по-икономичен от обикновено.

В този модел можете да включите въртенето със скорост 1000 об / мин, нещата след такава центрофуга са почти сухи.

Сега ще говоря за малките недостатъци, които има тази машина. Мисля, че всяка пералня греши с нещо подобно, говорим за програми за миене. Някои режими са откровено безполезни, не е ясно защо инженерите са ги внедрили, да трупат или какво? В защита на Bosch WLG 20261 OE, мога да кажа, че тя има такива програми поне, във всеки случай това няма да попречи на успеха при използването на тази прекрасна машина. Това вероятно е всичко. Оценявам модела за пет точки и ви желая късмет и приятно пазаруване!

Роман, Челябинск

Нормална и дори много евтина пералня. За да го купя, бях решена от специалист по продажбите в голям магазин на веригата, където купих продукт, получавайки 10% отстъпка. За шест месеца работа машината „не изхвърли“ нищо изключително, което означава, че имам причина да го препоръчам на всички.

Иван, Перм

Bosch WLG 20261 OE редовно изтрива в къщата ми за година и три месеца. Натоварването на барабан е твърде ниско, не мога да си мия сака и одеяла По пътя немците доставят в Русия остарели компоненти за шайби, тъй като поставят такива малки барабани, сглобени в Русия, на модели. Иначе нямам оплаквания към пишещата си машина!

Евгений, Владивосток

Много хубава пералня с тесно тяло. Влязох в малка баня, която зарадва мен и приятелката ми. Изтрива се нормално, засега няма какво повече да кажем, тъй като го използваме по-малко от месец.

Михаил, Екатеринбург

Поради курса на долара цените на пералните машини са неадекватни, добре е, че Bosch е на наше място и предлага оборудване на нормална цена. Bosch WLG 20261 OE с отстъпка ни струва 330 долара. Тихо е, изтрива перфектно и най-важното надеждно, така че можете да поверите най-деликатните неща. Много съм доволен от покупката!

Юри, Архангелск

Тракторната машина, така че не се поколебах и я нарекох. Страшно шумно. Вибрацията понякога е такава, че стените дрънкат, а фиалите, стоящи на рафтовете в банята, започват да звънят значително. Ако включите най-мощното въртене, тогава в апартамента ми започва истинско земетресение. Пишат много за факта, че тази машина се изтрива перфектно, но в действителност само събаря нещата в ком. Листовете са толкова усукани и вързани на възли, че след това по някакъв начин ги изправям. Изключително недоволен от покупката, не съветвам никой да дава тази шайба.

Мнения на жените

Мери, Чебоксари

Bosch WLG 20261 OE с друго имущество е наследено от роднина.Първият път, когато беше изстрелян в къщата си. Машината се разтрепери просто ужасно, дори се замислих как да я продаде далеч от греха. Когато занаятчиите я инсталираха в моя апартамент на масивен плоч и заравниха сградата както трябва, тя започна да работи много тихо. Оказва се, че всичко зависи от инсталацията. Имах преди пералня Indesit WIUN 105Тя работеше много по-силно и се носеше по-зле. Сега уважавам Bosch!

Олга, Иркутск

Машината е много добра, изтрива без никакви оплаквания, забележително изтръгвайки нещата. Приятният сигнал в края на програмата радва, въпреки че, по мое мнение, не беше необходимо да се полагат неговите многократни повторения в програмата. Не ми хареса фактът, че по време на измиването пяна от праха пада върху вътрешната повърхност на вратата на люка и остава там до края. Дори при изплакване пяната не се отмива. Няколко пъти в самия край, по време на цикъла на въртене, прането се прилепва към тази пяна, което води до повторно изплакване и въртене.

Неотворените чорапи и други малки неща, които попадат там, често остават на вратата на люка. Защо производителят е сложил стъкло с тази форма не е ясно.

За такъв известен производител на перални машини като Bosch, това е доста важен момент. По принцип харесвам машината, особено ми хареса цената, така че няма да я обвинявам, съветвам всички да я вземат.

Татяна, Челябинск

Bosch все още прави най-добрата технология, въпреки факта, че много коли се продават в Русия и в Русия. Купих този модел преди две години. Не мога да кажа нищо лошо, пералнята работи според нейните характеристики, друго е, че за тези пари би било възможно да се сложи поне барабан с товар от 6 кг, но това вече е особено. Впечатлен съм, че машината значително спестява прах, докато прането също се измива добре.

Bosch WLG 20261 OE

Анна, Москва

Изберете много дълго време и излезте. Просто съм в шок, машината се движи отстрани или дори се движи вдясно от мивката с 15-20 см, просто кошмар! Изтрива, разбира се, чисто, но все пак ще се отърва от такава технология и то в съвсем близко бъдеще.

Алина, Нижни Новгород

Много е приятно, че машината внимателно изплаква прането. По тъканта няма следи от химия, само лек аромат на балсама. Машината изпълнява функцията си без глупаци, харесва ми.

Александра, Новосибирск

Влюбих се в тази машина почти веднага след като я купих. Тя е много привлекателна на външен вид, радва с качеството на измиване и тиха работа. Съпругът ми харесваше факта, че тя просто се свърза, не трябваше да купувам никакви части, всичко беше в кутията. Още повече би се направило с такава техника.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини