Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Bosch WLG 20162 OE

мнения за Bosch WLG 20162 OEТази машина по характеристиките на най-обикновените. Подготвяйки се да напишем тази публикация, ние подробно проучих пералнята Bosch WLG 20162 OE и стигнахме до извода, че такъв монтаж е бил в тенденция преди 7 години. В това няма нищо особено, но въпреки това потребителите все още активно придобиват този модел. Каква е нейната тайна? Как привлича хората? Ние четем отзиви, може би ще го разберем.

Мнения на мъжете

Артем, Нижни Новгород

Проста, функционална, добре позната и доказана марка, достъпна цена. Мисля, че не съм от тези. Марката Bosch спечели високата си репутация. По-специално, преди този модел, който вече имах от една година, бях собственик на пишеща машина на същата марка в продължение на 17 години. Освен това старата машина е в гаража в работно състояние, само външният й вид далеч не е представим. Какви предимства успях да забележа при Bosch WLG 20162 OE?

  1. Горният капак е премахнат, което ми позволи да интегрирам машината под плота.
  2. Електронно управление, което прави машината много по-функционална.
  3. Гладък барабан с добре разположени ребулери и вместимост 5 кг.
  4. Хубаво въртене. Възможността да се върти със скорост до 1000 об / мин и отмяната му.
  5. Високо ниво на сигурност, което включва: пълна защита срещу течове, контрол на дисбаланса, защита срещу прекомерно разпенване и от намесата на деца.
  6. Има 14 отлични програми за пране, включително: измиване на вълна, измиване на деликатни тъкани, програма за премахване на петна и предотвратяване на гънки. Много готини програми, наистина ги пропуснах.

Особено харесвам програмата за премахване на петна. Сложното замърсяване може да се намали с него без скучно втвърдяване. Съпругата е просто възхитена от този режим.

  1. Атрактивен външен вид. Може би това ми се струва само след нашата „стара жена”, при която случаят вече е изпаднал, но така или иначе ще го напиша, защото привлекателността е категория за оценка.

През годината на работа на машината тя се показа от добрата страна, във всеки случай съпругата и аз сме доволни. Препоръчваме го на всички и на всеки, защото Bosch е стандартът на качество.

Юри, Екатеринбург

Bosch WLG 20162 OE - нормална машина, работи две години, след като нагревателният елемент беше сменен. Трудно е да обвиняваме разработчиците на автомобилите, защото в нашия район има много твърда вода с примеси от соли на тежки метали, често има проблеми с коли, бойлери и електрически чайници.

Прането се стартира перфектно, работи тихо и не залита по време на цикъла на въртене. Детското заключване е ясно включено и изключено. Доволен съм от покупката!

Иван, Уфа

Nitsche so machine, тест. Никога досега не съм имал Боче. Първо използва машината Indesit, след това две години Перална машина Candy VITA G374TM-7, след това реших, че повече няма да купувам вертикали Спалното бельо не се разваля, измива се нормално. Още не е счупен.

Максим, ПензаBosch WLG 20162 OE барабан

Машината е много икономична. След покупката й, сметките за комунални услуги намаляха значително. Не мога да си представя как успява да изразходва малко светлина и вода, докато прави отлично измиване, но разбира се, че много ми подхожда.

Тимур, Казан

За моя вкус машината е страхотна. Марката е готина, тя изпълнява функцията си перфектно. Сглобяването е нормално, дори не можете да се обърнете към малките неща, всички части са монтирани. Вземете един и същ маншет за люк и капак, няма пропуски никъде, всичко пасва добре, от това капакът се отваря и затваря лесно и никъде няма течове. Материалите, от които е изработена кутията, са нормални, мисля, че Bosch WLG 20162 OE ще работи дълго време.

Иля, Санкт Петербург

Нещото е надеждно, веднага е очевидно, въпреки че не съм експерт. Забелязах в магазина колко солидно е направено тялото, колко лесно и естествено може да се сваля тавата с почистващ препарат, колко плавно се отваря люкът. Тогава, вече у дома, видях тази шайба в работата и просто се влюбих. Не ми трябва друга машина.

Мнения на жените

Наталия, Воронеж

Най-хубавото в тази машина е програмата за измиване. Те очевидно излязоха с опитна домакиня. Има всичко необходимо, без излишъци. Особено харесвам режима на пране на вълна. На теория вълната в машината не може да се пере, но разработчиците измислиха програма, която свежда до минимум контакта на вълненото нещо с вода. Много доволен от пералнята на Bosch, препоръчвам я на всички!

Елена, Уляновск

Ергономичността на машината е просто невероятна, изглежда като наистина перфектна пералня. Лесно се контролира, има дисплей, на който се показва напредъкът на програмата. Цената отново е ниска, което много се зарадвах, защото нямаше достатъчно пари, те влязоха в бюджета със скърцане. Невероятно се радвам, че сега имам такъв „домашен помощник“.

С отстъпка успяхме да купим машина за 330 долара, взехме я в брой.

Джулия, Рязан

Не знам каква програма е за предотвратяване на сгъстяване и какво е добро в нея. Познавам тази машина далеч и широко, тъй като я използвам от три години. Тя смазва нещата, както и всяка друга машина. Не ми харесва това, което хората пишат за това, което не е. Изтрива се добре, няма да кажа нищо лошо, но не е нужно да възлагате никакви магически функции на шайбата.

Татяна, Киров

Пишещата машина е на повече от две години. Това ни струваше евтино. Нямам оплаквания от миенето, но има много шум по време на работа, дори съседите чуват, когато започвам да мия. По принцип всичко е наред, но не и без недостатъци.

Людмила, Балашиха

Безумно доволен от тази пералня. В сравнение с „старицата“ Индезит, тя е просто магьосница. Изпира перфектно, особено спортни дрехи и връхни дрехи. Никога не съм се провалял и нямаше излишъци, изискващи ремонт. Поставих пет точки без колебание.

Bosch WLG 20162 OE контролен панел

Анна, Улан - Уде

Просторна машина. Спокойно изтривам комплект пастелно бельо. Вратата се отваря широко, откъдето да лежите и да приемате нещата удобно. Изтрива се перфектно, но ви трябва добра пудра. Радвам се, че слушах клиенти и взех тази шайба!

Евгений, Брянск

Лаконичен дизайн, прецизна работа, спално бельо, след като мирише на чистота. Контролният панел е готин, всичко за хората. Препоръчвам да закупите!

Ирина, Москва

Така машина. Преди Bosch се справяше по-добре, сега се отпуснаха и изоставаха в технологиите. Измих сакото си за последен път и по него има следи от прах, но това не е добре. Голям минус за производителя. За този модел няма да поставя повече от три точки.

Яна, Омск

Един приятел ме посъветва да избера тази машина и реших да слушам. Не се губи, техниката е наистина нормална. Спалното бельо не се разкъсва, изпира без проблеми, не е подхождащо към пудрите. Може би това е най-добрата машина в този ценови сегмент.

Светлана, Сочи

Техниката е посредствена, нищо особено не се откроява, но ми хареса заради цената. За мои пари колата е нормална, пак можеше да избереш, но мързелът майка преодоля. Няма да го препоръчвам, самите чувства са смесени!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини