Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Bosch WLG 20160 OE

Bosch WLG 20160 OE мненияПредставете си, пералнята Bosch WLG 20160 OE беше една от трите най-продавани машини в Русия през 2016 година. Този факт сам по себе си говори много, но не идеализирайте този модел твърде много. Само защото го купуват, не означава, че няма по-атрактивна подмяна. Нека видим какво казват потребителите и едва тогава ще направим междинни изводи.

Мнения на домакините

Тимур, Уфа

Притежавам машина само няколко дни, управлявах я два пъти. Първия път миех тениски и ризи, втори път сако. Резултатът от измиването е отличен.

  • Първо, от якето слезе дългогодишно петно ​​от моторно масло, което съм много доволен.
  • Второ, целият прах се изплаква от дрехите. Дори специално подуших бельото, имаше само лека миризма на балсама, нямаше миризма на прах.
  • Трето, веднага избрах най-подходящите програми. Мениджмънтът по принцип няма нужда да се учи, всичко е интуитивно. Горещо препоръчвам на всички!

Сергей, Санкт Петербург

Година и половина използва майсторапералня LG F12U1HBS4 и беше доста доволен. Миналия месец той се премести в нов апартамент под наем, където стои пералнята на Bosch. Първото впечатление ме накара на място, дори реших да изпиша ревю. Много готина машина, въпреки че, както се оказа, струва доста евтино.

  1. Измива до 5 кг различни сухи дрехи.
  2. Барабанът може да се ускори до 1000 об / мин. При тази скорост, поради центробежната сила, нещата се изтръгват бързо и ефикасно.

LG съгреши от факта, че понякога не можеше да извади якета, въпреки че имаше товар от 7 кг. Bosch, с 5 кг товар, перфектно сваля връхни дрехи.

  1. Има 14 различни режима на пране, а най-нормалните са: нощен режим, тънки дрехи, смесени дрехи и накисване. Имената на програмите са правилни, веднага става ясно какви са те.
  2. Извежда се цялата необходима информация, но лично аз се интересувам само от напредъка на програмата.
  3. Машината консумира малко вода и електричество.

Скоро отново ще се преместя, тъй като къщата ми се завършва в предградията. Без съмнение ще си купя такава пералня. Техниката е висококачествена, тя изпълнява функцията си от пет точки.

Алексей, БрянскBosch WLG 20160 OE барабан

Поздрави на всички! Използвам тази машина от 11 месеца. Това е нормална пералня, по добър начин няма от какво да се оплаквате. Малко е шумно и малко вибрира, но не се мие добре с ръцете ви. Струва си всяка инвестирана стотинка, още повече, че цената е ниска.

Павел, Мурманск

Не съжалявах за това, което купих, машината е супер-пудра, прави всичко и не разваля нещата. Консумира малко прах, вода и електричество, изглежда прилично на външен вид. Дори си мия чорапите в него, защото съм твърде мързелив с ръцете си. Страхотен избор!

Александър, Москва

Прилична и евтина пералня, която купих преди шест месеца с голяма отстъпка. Не мога да кажа, че тази машина е най-красивата, но фактът, че е солидна, е сигурен. Ще продължа да използвам, оценка пет!

Юри, Омск

Исках да купя пералня Indesit, но експертите ме разубедиха в полза на Bosch. Оказа се малко по-скъпо, но работи без проблеми вече втора година. Харесва ми факта, че машината успява да спести вода и в същото време всичко мие и изплаква перфектно. Барабанът е малък, когато получа семейство, ще се сменя.

Евгений, Ростов на Дон

Измиването е посредствено, не струва парите. Месец след началото на експлоатацията дренажната помпа се счупи. Не говорим за надеждност, въпреки че Bosch, но тя изтрива добре. Ще поставя три точки от пет.

Люкът се затваря лошо, подозирам, че скоро ще трябва да сменя UBL.

Андрей, Новосибирск

Една проста пералня за тези, които не търсят нищо изключително. Изтрива нещата нормално, въртенето е супер, изплакването е нормално. Машината не може да направи нещо специално, не е свързано с интернет, така че не се ласкайте. Работя вече трета година без повреди.

Какво казват домакините?

Анна, Москва

Когато взеха колата преди две години, спестиха много. Първо, получихме 25% отстъпка и второ, спестихме на капитана, тъй като съпругът сам го свърза за 40 минути, без да изпитва специални затруднения. Наистина ми хареса факта, че производителят не смърди и сложи в кутията аксесоарите, необходими за свързване на шайбата.

Използвам оборудване много често, поне пет пъти седмично. Бельото върху него беше презаписано, за да не се брои, дори веднъж дори не е имало неизправност. От излишния шум и вибрации съпругът постави антивибрационни подложки под краката си. Сега шайбата почти не се чува от вратата към банята. Направихме успешна покупка, не се колебайте да следвате нашия пример.

Юлия, Уляновск

По-добре от Bosch не знам пералнята и това не са просто красиви думи. Използвам тези машини от 19 години. Този модел е закупен преди година. За цялото време пералното оборудване никога не ме е проваляло, мисля, и няма да се провалите.

Bosch WLG 20160 OE контролен панел

Лариса, Павловски Посад

Доволни от пералнята, те я донесоха и свързаха бързо. Първото измиване впечатли с висок резултат. Първия път се научих да го управлявам. Има шум, но не много силен, свикнах бързо. Доверявам се на тази компания, затова купих пишеща машина.

Светлана, Бийск

Освен Bosch, не разпознавам никакви други шайби. Може би е правилно, защото машината на моя приятел Индезит изгори предишния ден, така че тя трябваше да донесе прането ми. Моята машина е надеждна като пералня, не се прави нищо. Изтрива се перфектно, но нищо друго не е необходимо.

Използвам само скъпи прахове, без това машината няма да се измие добре.

Катрин, Новосибирск

Изтрива се нормално. Нещата остават непокътнати и чисти. По време на измиването няма излишни звуци, което означава, че всички компоненти и възли работят нормално за една година. Не ми трябва нищо друго. Пет точки.

Анастасия, Кемерово

Може би ще напиша за моя опит с тази пералня. Отначало не исках да го купувам, защото тази шайба е немска и пише, че са я събирали в Русия и само година гаранция. Тогава се съгласих да купя и сега, втората година използвам и се наслаждавам. Няма оплаквания за измиване, нямаше и повреди. Всичко е добре.

Оксана, Санкт Петербург

Първите три месеца бях доволен от покупката, защото колата работеше чудесно. После изведнъж двигателят й изгоря. Майсторът едва по-късно ме информира за това, но в началото не знаех какво се случи с любимия ми „домашен помощник“. Много време и пари бяха изразходвани за ремонти. Чувството, че спестих при покупка, качеството е ниско. Разочарован съм!

Марина, Пенза

Оптималният набор от програми за пране и защита от деца, това са всички предимства на тази пералня. По форумите пишат, че не се чупи. Бях убеден в моя опит в неговата „надеждност“, когато намалих 8 000 рубли за ремонт. Хора, не се заблуждавайте, сглобената в Русия машина Bosch е боклук!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини