Всичко за пералните машини

Отзиви за перална машина на Bosch WLG 20061 OE

мнения за Bosch WLG 20061 OEПералнята Bosch WLG 20061 OE, сглобена в Русия, е изключително популярна сред потребителите. Както обикновено, не всички са доволни от тази техника, но определено няма равнодушни. За да видите това, просто погледнете броя отзиви, публикувани от хората в мрежата. Мненията на хората са много важни, защото именно незаинтересованите потребители могат да предоставят обективна картина на определена техника. Нека чуем и оценим тези мнения.

положителен

Сергей, Москва

Преди година търсех пералня без допълнителни функции и строго на цена до 350 долара. Много исках да си купя силна, известна марка пералня, но в същото време разбрах, че това най-вероятно е невъзможно. Представете си изненадата ми, когато се натъкнах на обикновена машина на марката Bosch, която напълно ми подхождаше.

  • Точен монтаж, присъщ на висококачествената немска технология.
  • Без допълнителни настройки, които трябва да копаете, преди да започнете измиването.
  • Достатъчен брой програми - 14 броя.
  • Нормален капацитет на барабана.
  • Завъртане с висока скорост.
  • Защитата срещу пенообразуване, течове и филтър за купчина са всичко, което модерната, качествена пералня трябва да бъде сведена до минимум.

Аз съм много вреден купувач. Нисък поклон пред продавача, който ме пострада, ми каза всичко, което ми трябва и отговори на всички въпроси. Техниката е нормална, 5 точки.

Марина, Саратов

Пералнята е отлична, качеството се вижда. Не съм специалист, но познавам Bosch много добре, затова направих такъв избор. Пералнята работи добре вече почти две години. Без оплаквания!

Иван, Красноярск

Занесох тази машина на баба си, защото тя има най-простия контрол. Не е необходимо да конфигурирате нищо, задайте желаната програма и стартирайте измиването. Отново има малко шум от нея, иначе баба ми стана нервна. Евтини, надеждни и практични - става въпрос за тази машина!

Между другото, баба хареса външния вид на машината, въпреки че, изглежда, нищо особено.

Игор, Тоглиати

Обикновено изтрива, изплаква и изтръгва, няма специални звънци и свирки, което означава, че не е нужно да преплащате. Bosch прави готини палта, всеки знае това. Срокът на употреба е шест месеца. Преди това имах машина от същата марка, която работеше 13 години. Препоръчвам го!

Елена, Алметиевск

Взех много евтино. Прекрасно изтрива. Рано е да се съди за фактора на качеството, но машината е малко шумна и това е почти достатъчно, за да спечели сърцето ми. Ще гледам по-нататък.

Людмила, ЕкатеринбургBosch WLG 20061 OE прахоуловител

За мен беше важно машината да не е прескачала банята, добре, че е изпълнила добре задачата си, защото в нашето семейство трябва да мием много. Bosch е чудесен вариант. Мама и аз наистина харесваме набора от програми, има всичко необходимо и нищо повече.

Спартак, Москва

Bosch познава от първа ръка пералните машини, те са в нашето семейство от 20 години. Първият работи 18 години, преди две години купи този. Явно тя не е по-лоша. Капацитетът на барабана е малък, но те спестиха.

Денис Белгород

Самият той продаваше перални машини от две години и от моя собствен опит знам, че повечето перални машини са боклуци. Bosch е мощност. Аз самият използвам този модел от 3 години, дори го изпуснахме при движение и поне това. Препоръчвам го!

Станислав, Брянск

Миенето красиво, се приближи до дизайна на нашата кухня. Програмите са фиксирани, не можете да поправите нищо самостоятелно и да го изтриете перфектно. Прахът от тавата поема към трохите, няма много шум. Това не е машина, а ергенска мечта!

Майкъл, Санкт Петербург

Жалко е, че не можете да изберете скоростта на въртене за този модел. Но може би това е за по-добро, ще се катеря по-малко с нея с експериментите си. Той перфектно изтрива якета. Машината изми "Alaska" върху мен, жена ми и синът ми. Готина техника.

Мая, Велики Новгород

Дори не съм обмислял нещо друго освен Bosch. Избрах този модел, защото е евтин, докато качеството не е по-лошо от останалите.За мен всякакви функции като управление чрез телефон или нещо подобно са глупости. Машината трябва да се мие и мие перфектно, останалото е поглезено. Няма съмнение, че Bosch изтрива красиво, не се съмнявах за три години използване на тази машина. Пет точки!

Олег, Санкт Петербург

Нямах по-добра машина. Може би защото предпочитах Канди и Индезит. Bosch има както измиване, така и изплакване в голямо количество вода, което се отразява на резултата. За първи път от много години прането ни спря да мирише на прах.

Машината се изплаква и изважда пет плюс.

Евгений, Псков

Това е любимият ми „домашен помощник“. Просто не разбирам хората, които пишат гадни неща за нея. Машината редовно се изтрива в продължение на почти две години, през което време дори не си позволи нито един отказ, а не само повреда. Висококачествено измиване.

Светлана, Владимир

Машината работи с нас повече от година. Няма оплаквания, майка ми е възхитена и тя е фина. Измиването е с високо качество, това може да се види от пастелното бельо. Само за да измия маратонките, купих специален чанта за измиване на обувки, Любовна машина, съветвам приятели.

Олга, Москва

Трябваше да използвам шайби от топмодел. Цената им е 2 и 3 хиляди долара, но моят Bosch изтрива не по-лошо, но в някои отношения дори по-добре. Не се заблуждавайте, факторът за качество на технологията не зависи от цената й, но не и от марката.

Александър, Вологда

За малко пари, по-добре не купувайте пералня. Имам предвид на първо място фактора на качеството, а не техническите характеристики. Може би единственият минус на тази пералня не е просторен барабан, но за мнозина това е дреболия. Няма да търся Bosch за друга машина.

отрицателен

Ирина, Твер

Когато за първи път миех нещата в тази машина, забелязах недостатък - вратата на люка не може да бъде покрита. Или оставяте люка широко отворен и вратата се намесва в тесната баня, или люкът остава затворен и след известно време започва да мирише неприятно от барабана. Как да бъде

На следващо място, искам да спомена огромната пропаст близо до маншета на люка. Или това е така замислено, или брак, но малките неща редовно попадат в тази празнина или попадат в резервоара, или просто се забиват и не се разтягат. За Bosch подобни „плитки“ са непростими.

Алена, Горно-Алтайск

Барабанът свисте ужасно, изтрива се лошо, понякога просто ужасно. Мисля, че скоро капетата ще дойде при нея, необходимо е да се обадите на работилницата, докато тя не бъде покрита с меден басейн. Не го препоръчвам.

Bosch WLG 20061 OE контролен панел

Яна, Иваново

Машината ме разочарова. Двойно разочароващо е, че управителят обеща, че шайбата е тиха, вероятно имаме различни идеи за шума. Вратата към банята е плътно затворена, но все пак можете да чуете всичко. Мислех, че под марката Bosch се произвеждат изключителни автомобили.

Работи особено шумно по време на цикъла на въртене, усеща се, че ще излети.

Катрин, Москва

С тази машина майсторите за година и половина ме разведоха за 300 долара. Оказва се, че почти дадох цената на нова машина за ремонт. Сега е жалко да се изхвърля, защото толкова много е инвестирано в него, ще продължа да го използвам, но предупреждавам всички да не купуват Bosch. Страхотни глупости!

Павел, Самара

Жалко е, че за три седмици успях да го измия само пет пъти, за шести път машината миришеше на изгаряне и се "отрязваше". Той се обади на капитана и каза, че двигателят е „мъртъв“. Колко проклинах, не само това, продавачът отказа да приеме машината и учтиво ме изпрати в сервиза, казаха, че това не е гаранционен случай. Какво да правя

Матвей, Челябинск

Е, как става, че старата машина на Bosch работи перфектно в продължение на 15 години, нямаше дори намек за повреда. Купих нов Бошко, проблеми започнаха почти веднага. Сега го имам за седми месец и вече смених входящия клапан и UBL. Руската асамблея се усеща!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини