Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Bosch WLG 20060 OE

Bosch WLG 20060 OEПералнята е най-популярните уреди в къщата и затова трябва да бъде надеждна и висококачествена. Трудно е да се каже кой тип пералня отговаря на такива изисквания, само потребителите могат да разкажат по-подробно за конкретен модел технология. Решихме да съберем отзиви за шайбата Bosch WLG 20060 OE, надяваме се да намерите тази информация за полезна.

положителен

eddy2016, Санкт Петербург

Избрах колата внимателно, така че да работи по-дълго, около 10 години, и в същото време беше евтина. Търсена сред известни марки. По всички критерии се появи пералня Bosch WLG 20060 OE. Тя работи с мен от година и отговори на всички очаквания за качество. Изтрива се тихо и ефективно в сравнение със стария италиански. Обем от 5 кг е достатъчен. Страхотна шайба, съветвам всички.

Masterphoto, Стари Оскол

Старата кола беше LG марки, Избрах нова шайба за дълго време, реших да купя Bosch, тъй като тя е евтина и надеждна в същото време. Измийте без шум. Като минус ще посоча продължителността на програмите - или кратка за 30 минути, или много дълга - 2 часа. Но свиквате, защото качеството на измиване е на върха. В този модел няма забавен старт, изборът на скорост на въртене. Но за мен това няма значение, тъй като вече няколко години се справя отлично. Препоръчвам да купя.

Roxxana_k, Череповец

Този автомобил е среден клас, но струва с порядък по-евтин от LG. Той има стандартни функции и е включено всичко необходимо. Отбелязвам, че една от характеристиките на тази машина е широк и издръжлив маншет. На стария Indesit венеца беше много по-зле. Плюс в тесен случай, проста работа и атрактивен дизайн. Единственият недостатък е, че чорапите понякога се забиват в маншета и не се опъват.

Евген3512, ЧелябинскПералня Bosch WLG 20060 OE

В продължение на 12 години те управлявали пералня Candy от Италия, с обем 3,5 кг. Но дойде времето, нагревателят изгори, беше решено да се купи нова кола. Търсех нещо евтино, а не китайско, главно Indesit и Ariston от руски монтаж. Видях модел на автомобил Bosch WLG 20060 OE, хареса ми, прочетох онлайн отзиви на клиенти и го взех. Вярно, не ми харесва това, което се събира в Русия, но няма други възможности.

Основното е, че тази пералня има akvastop, антивибрационна система, проста работа. Инсталирах го сам и веднага измих прането. Изненадан, че стои вкоренен на място, обаче, минусът е малко свирка по време на цикъла на въртене. Иначе всичко е наред.

Ameli_N

Купих пералня за 12 000 рубли през 2014 г., дълго време и внимателно проучих офертата на пазара, за да не сгреша с избора. Искам оборудването да служи възможно най-дълго. Възможно беше да се купи пералня с „звънци и свирки“, но на по-малко известна марка. Обръщам се към предимствата на моята машина:

 • Качествено изграждане. По време на операцията нищо не се случи, всичко работи както трябва.
 • Качеството на измиване също е отлично, целият прах се изплаква.
 • Без шум и без скачане из банята.
 • Барабанът е изцяло изработен от метал.
 • Компактен размер.
 • Наличие на защита срещу изтичане на вода.

Отбелязвам, че проблеми с бравата на вратата, както пишат някои купувачи, не възникват, разбира се, ако се отнасяте с автомобила внимателно.

Сега няколко думи за недостатъците, без тях не биха могли да се справят:

 • Малко програми, но това все пак е бюджетен модел. Липса на превключвател за регулиране на температурата.
 • Няма възможност за презареждане на барабана по време на измиване, само ако източите водата и след това рестартирате програмата.
 • Във венеца на люка остава вода, която трябва да се избърше.
 • Тесен резервоар в сравнение с други машини със същия обем.
 • Няма известие за края на програмата.

Като цяло, ако се нуждаете от кола без излишни и висококачествени, тогава е напълно възможно да закупите този модел.

отрицателен

Ринат, Уфа

Купих кола през януари 2013 г., след 20 дни започнаха да се появяват катастрофи. Първо, той се изключи по време на измиване и започна да издава звуци. Направен ремонт: сменен ключалката на вратата.Седмица по-късно индикаторът за измиване на машината светва, след като машината вече е извадена. Както се оказа, управляващият модул полетя. За да го промените, трябва да поръчате частта, която са направили. Докато чакаме резервната част, използваме машината, което няма да е ясно. Не съм доволен от тази кола.

Антон, Тюменшайба Bosch WLG 20060 OE

Автомобил Bosch беше закупен онлайн. Нямаше проблеми с доставката и връзката. След първото измиване се появи грешка, след което машината изобщо отказа да работи. Майсторът от сервизния център се оплака от руския монтаж, клемите от дренажната помпа увиснаха, трябваше да споявам. Сега всичко работи, стиска се малко със свирка, най-вероятно това е особеност на този модел.

Елена, Улан-Уде

Наистина не харесвах пералнята, тъй като мие лошо, въпреки високата температура. Прането в барабана се върти и мръсотията не се отдалечава. Когато се върти, той се държи като излитащ самолет, издаващ досаден звук. Програмите не са оптимални, много дълги или кратки. Няма достатъчно отделен режим на въртене и въртенето изобщо не е регулирано. Гуменият маншет смърди, просто ужасно.

Оксана, Ростов на Дон

Тази пералня е ужасна. Нещата не се разширяват, гледката се измива. Деликатните дрехи като цяло, след няколко пъти такова измиване, могат да бъдат изхвърлени. Напълно разочарован.

Така че да обобщим. Пералнята Bosch WLG 20060 OE модел в повечето случаи харесва хората, привлича със своята простота и ниска цена. Няма достатъчно негативни впечатления и оплаквания. Окончателното заключение е ваше, успешна покупка!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини