Всичко за пералните машини

Съдомиялна машина Bosch Отзиви SMV44KX00R

мнения за Bosch SMV44KX00RСъдомиялната машина Bosch SMV44KX00R има висок индекс на доверие на потребителите. За да се уверите в това, достатъчно е да посетите няколко сайта, продаващи домакински уреди. Защо потребителите са толкова добри в тази миялна машина? Какви са неговите предимства? Нека видим отзивите на хората, може би те ще изяснят ситуацията.

Мнения на жените

Татяна, Вологда

Вградената съдомиялна машина Bosch SMV44KX00R има големи размери и следователно голям капацитет. Това ми трябваше, когато купувах пишеща машина. В началото продавачът се опита да „привлече“ тесен модел, но дадох ясно да се разбере, че не се интересувам от такава техника. Bosch SMV44KX00R работи перфектно, качеството на мивката винаги е в най-доброто. Разбрах, че съвременните Boschi не са твърде взискателни към правилното разположение на ястията. Разпръсквачите са проектирани така, че да попадат мръсотия почти навсякъде. Освен при подреждането на елементи един в друг. Машината има доста предимства.

  1. В кошниците се побира огромно количество чинии, според производителя това е 13 комплекта.
  2. Икономичен е, защото може да измие посоченото количество чинии с 12 литра вода.

Машината изпомпва вода и след това я задвижва в кръг, почиствайки я от мръсотия и миене на съдове. За окончателното изплакване се изпомпва чиста вода.

  1. Тя има защита от твърде любопитни деца, които обичат да си играят с технологии.
  2. Тя има дисплей и електронно управление.
  3. Машината има много полезни индикатори, включително греда на пода.
  4. Има експресна програма за бързо измиване на съдове.

Просто обожавам колата си. Изглежда, че го използвам от векове, но всъщност само 11 месеца. Работи по начина, по който трябва да работи референтната миялна машина, поне според мен. Много щастлив от подобна придобивка!

Лариса, Томск

Влюбих се в тази машина не заради броя на функциите и външния вид, а заради факта, че тя изпълнява задачата при всякакви условия и това е знак за напреднали технологии. Много харесвам кошниците й, които лесно се регулират по височина. Сложих пишеща машина пет с десет плюса!

Олга, Кемерово

Взехте машината преди около година и половина. Първия месец не го използвах, защото съпругът ми и аз отидохме в чужбина да почиваме. След завръщането започнах активно да го използвам, пускам го няколко пъти на ден. Работи доста шумно, но отмива всичко на солидна четворка. Ако тя успя да унищожи петната от кафе и чай, тогава можеше да сложи пет точки. Може би, като цяло, това е прилична машина, можете спокойно да си купите.

Катрин, Иваново

Bosch SMV44KX00R е малко скъп, но щом започнете да работите с него, разбирате, че такава техника си струва парите. От около три години използвах съдомиялната машина Hans, но, за съжаление, едва след като купих Bosch, разбрах какво е добра миялна машина.

Олеся, Ростов на Дон

Това е първото ми ястиеBosch SMV44KX00RНяма с какво да я сравним. Но това не е необходимо, защото тя се справя перфектно със задачата си. Отделението за прибори за хранене не подхожда, в него се натрупва мръсотия, така че след две измивания трябва да се почисти старателно. Опитвам се да стартирам машината два пъти на ден, за да не се натрупват мръсни съдове вътре, в противен случай бързо се вкисва и започва да мирише. Аз използвам най-евтините хапчета. Те се разтварят перфектно, а качеството на измиване с тях не е по-лошо, отколкото при скъпи продукти.

Ирина, Краснодар

Най-големият недостатък на тази машина е цената. Цената е конна, но качеството изглежда е нормално. Миришеше доста неприятно, докато беше ново. След измиване на чиниите се носеше или с гума, или чрез изгоряло електрическо окабеляване, след месец миризмата изчезна. Заключвам, че цената на пишеща машина е малко надценена, би било възможно да падне 5-7 хиляди.

Елизабет, Москва

Добра кола, която работеше година и половина без проблем.Съдовете се мият добре, като същевременно пестят вода. Много се радвам на покупката!

Мнения на мъжете

Василий, Москва

Bosch SMV44KX00R е доста лесен за използване. Можете да се научите да го използвате почти веднага. Аз също не изпитах никакви трудности с инсталацията. Като цяло се занимавам със солидно оборудване и почти сигурно мога да кажа, че машината ще работи дълго време.

Алексей, Владивосток

Използвах съдомиялна машина Kandy, имаше проблеми с зареждането на някои елементи. Bosch е предназначен за всякакви, дори нестандартни ястия. В него всички малки неща са обмислени и това веднага пленява такива любители на технологиите като мен. Използвам го вече пет месеца, жена ми се радва, че не е нужно да стои до мивката и се радвам, че имах възможността да изпробвам друга нова техника за мен. Препоръчвам го!

Александър, Белгород

Не купих Bosch SMV44KX00R, веднага помислих, че цената е твърде висока, но брат ми взе един за себе си. Веднага се оказа, че машината е доста придирчива към качеството на солта и перилните препарати. Всъщност тя обикновено приема само таблетките Finish. Машината отказа да разтвори няколко вида евтини таблети. Фактурна техника. Всички ползи от него се изравняват от прекомерните разходи.

Виктор, Екатеринбург

Много харесвам новата ми съдомиялна машина Bosch SMV44KX00R. Той перфектно се интегрира в мебелите, а фасадата може да бъде окачена върху него с буквално лесно движение на ръката. Оказва влияние върху качеството на измиване на много мръсни съдове. Той дори измива стари, изсъхнали черни кори в тигани, въпреки че те не винаги могат да бъдат изтрити дори с желязна четка.

Иван, Нижни Новгород

Машината наистина е много удобна. Тя може лесно да извади кокера и да го измие, можете да изключите звука или да промените височината на кошниците. Всички програми са човешки, нито един „ляв“, не са необходими. По време на работа на машината е необходимо много сол, около килограм седмично, но все пак не вземам обикновена сол, за да спестя пари, употребата й може да се превърне в технически проблеми. Винаги купувам в магазина специални средства на средна цена.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини