Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Beko WKB 61031 PTMA

Отзиви за Beko WKB 61031 PTMAСред най-популярните перални машини, пуснати наскоро, със сигурност ще намерите пералня Beko WKB 61031 PTMA. Това, което толкова хареса клиентите, може да бъде ниска цена. Цената на този модел е наистина ниска, но не смятаме, че всичко се обяснява само с това. Нека собствениците на тези перални сами да говорят за своите „домашни помощници“, може би техните мнения ще формират нашето.

положителен

Семен, Москва

Преди да взема пералня, аз изневерих малко, разгледах статистическите данни за продажбите за последните три месеца в голям магазин за домакински уреди. Един приятел ми помогна да получа тази информация. По това време тази шайба беше най-разглобената и, както знаете, е трудно да заблудите хората. Можете да заблудите отделните купувачи, но голяма група хора най-често правят правилния избор. Затова реших да закупя перално оборудване от Beco.

Веднага ще кажа, че тези, които искат да си купят супер измиване, могат да забравят за Beco, защото тази машина е най-обикновената. Дори ако погледнете повърхностно техническите му характеристики, става очевидно, че имаме работа с най-обикновения „домашен асистент“.

 1. Зареждане на пералня - 6 кг.
 2. Завъртане с максимална скорост около 1000 об / мин.
 3. Електронно управление, има дисплей.
 4. В арсенала има 11 програми за измиване.
 5. Има защита от деца, дисбаланс и преливане.
 6. На разположение са ускорено измиване и забавен старт до максимум 19 часа.

От моя гледна точка автоматичната пералня вече имаше такъв монтаж в средата на 2000-те, така че няма с какво да се хваля. По принцип не е нужно да се хваля с никого, просто имам нужда от добра машина, която да мия. Ако и вие мислите, този модел ще ви подхожда. Ако търсите нещо специално, обърнете внимание на шайбите с по-висока стойност.

Ким, Омск

Година и половина шайба в услуга на моето семейство и въпреки това тя никога не ни е подведела. След като пренапрежението почти извади машината от ред, трябваше да купястабилизатор за пералня и съдомиялни машини, така че в случай на повторен скок оборудването да бъде по-добре защитено. Оттогава всичко е наред. Барабанът е обемно, включва якета, килими и одеяла. Изтрива се нормално, без проблеми. Жена ми харесва външния си вид и бих казала, че е селски, но за парите не виждам никакви недостатъци. Препоръчвам да купя.

Старата машина не миеше якета, явно връхните дрехи бяха тежки за нея. Тази машина лесно "поема" големи неща. Освен ако, разбира се, не ги избутате всички наведнъж.

Елена, ТулаBeko WKB 61031 PTMA изглед отпред

Основните предимства на тази пералня са управление и набор от програми. Има програми, които просто бяха създадени за мен, сякаш инженерите, които създадоха шайбата, слушаха точно моето мнение. Единствената пречка е липсата на програма за измиване на обувки, но това са наистина малки неща. Поставете машината пет с плюс!

Евгений, Казан

В продължение на 12 години той използва пералня Bosch, донесена от Европа. Тя работи там пет години, а аз имам 12, получавам 17-годишна кола, а тя поне е къна. Ако външният вид не се беше влошил толкова години, никога нямаше да отпиша пералнята до къщичката. Съпругата ми и аз си купихме замяна - шайба Beco. Засега харесвам всичко, от шест месеца тя не ни създава проблеми. Изтрива се по-тихо от нашия Bosch, а барабанът държи повече мръсно пране. Дисплеят, на който се вижда напредъкът на изпълнението на програмата, също е определен плюс. Харесва ни!

Анна, Ярославъл

Отличен модел, много програми, има избор на скорост на въртене, в допълнение, той има компактно тяло, беше възможно да поставите машината в малка баня. Бях много доволен от режима „Накисване“, който използвам постоянно, особено когато трябва да пера дрехите на децата. Защитата от деца също е надеждна, отразява всички опити на моите бебета. Доволен съм от покупката, надявам се, че ще работи дълго време.

отрицателен

Ирина, Москва

Тази шайба е сива и окаяна, в нея няма предимства, само недостатъци.Това беше първото впечатление и за съжаление след година на експлоатация не се промени.

 • Машината има доста лошо качество на пране. Много често се налага предварително да миете нещата, за да може машината да ги измие.
 • Дисплеят е голям, изглежда впечатляващ, докато не го включите. Информацията се показва на нея много слабо.
 • Няма нормално известие за края на измиването. Ще издаде силен звуков сигнал.
 • Няма функция, която да измие дрехите в големи количества вода, по дяволите, за тази икономия.
 • Допълнителното изплакване не се включва веднага, трябва да го стартирате отделно и това е неудобно.

Изводът е, че шайбата, макар и да не е скъпа, е напълно безполезна. По-добре е да похарчите малко повече пари за по-прилична машина. Ще поставя една точка от пет!

Beko WKB 61031 PTMA контролен панел

Елена, Самара

Работих само два месеца. Сега не мога да започна един режим на измиване. Индикаторите светват, дисплеят показва началото на измиването, но всъщност миенето не започва. Машината не излива вода и барабанът се завърта веднъж и след това спира. Опитах се да прочета в мрежата за сривове с такива симптоми. Тя казва, че машината трябва да даде грешка с един или друг код, но моето Becko не създава грешки. Не знам какво да правя, изглежда, че трябва да се обадите на господаря, няма друг начин. Лоша шайба!

Анна, Новосибирск

Чудовищно много шум от тази пералня. Имам малко дете, което страшно се страхува от работата на пералнята. Тя трябва да отнесе бебето към баба си преди миене, тъй като живее на два етажа по-горе. И добре, би било само на шум, качеството на измиване също е незадоволително. Бялото пастелно бельо след пет измивания стана сиво. Реших да продам пералнята, тъй като вече не мога да я използвам, търпението ми няма!

Опитах се да измия маратонките, така че шайбата ги съсипа. В старата пишеща машина същите маратонки се пераха без проблеми.

Март, Москва

Машината е с лошо качество. Трябваше да се уверя в това чрез горчивия си опит. За шест месеца, две сериозни щети, бюджетът за ремонт е 100 долара, въпреки факта, че купих пералнята за 270 с отстъпка. Сега чета отрицателни отзиви за нея и мисля, че не бях поглеждал в интернет преди. Отсега нататък ще бъда по-умен.

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини