Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Beko WKB 61001 Y

Beko WKB 61001 Y отзивиНапоследък производителите на перални машини започнаха да залагат на „народно“ оборудване, тоест да произвеждат перални машини, достъпни за повечето купувачи. Пералната машина Beko WKB 61001 Y принадлежи към тази категория, тъй като цената й варира от 200 до 230 щатски долара. Характеристиките й също са добри, но какво е качеството? Ще се опитаме да открием всичко, което потребителите се интересуват, но първо ще изберем истинските отзиви.

положителен

Татяна, Москва

Никога не съм преследвал сложно оборудване. Съпругът ми и аз сме привърженици на надеждни автомобили, които изпълняват своята функция перфектно. Надеждната техника обикновено е проста, без излишна електроника. Когато проучих характеристиките и мненията на експерти за Beko WKB 61001 YS, веднага реших да купя, съпругът ми и децата ми ме подкрепиха в това. Досега не съм използвала шайбата дълго, само пет месеца, но мога да кажа нещо сега.

  • Тя има рекордно ниска цена, дори беше страшно да се вземе, защото за такива пари обикновено се продават всякакви китайски глупости.
  • Той е добре сглобен, по време на работа нищо не чука или звъни навсякъде, освен това пералнята не залита много, което не може, но не зарадва.

Вярно, машината е малко шумна, но не ни дразни.

  • Тя има просто управление, но все още не механично, а електронно.
  • 6 кг голям барабан и високоскоростно въртене.
  • Калъфът е защитен от течове и, ако е необходимо, можете да включите детската ключалка.

Все още не вярвам наистина, че успях да си купя такава евтина пералня, толкова добре оборудвана. Просто искам да намеря уловка, но досега не успях. Ако продължава така, ще сложа пет точки, но засега четири, не вярвам на тази марка.

Евгений, Московска област

Аз живея в селска къща в предградията. Къщата е голяма, така че има доста различни техники. Имапералня Electrolux EWT 1064 ERW с вертикално натоварване, но нещо, което се чувства тъпо напоследък. И това не е достатъчно за мен Затова реших да купя и инсталирам следващо Beko WKB 61001 Y. Взех Beko на евтини цени, така че това далеч не е загуба на пари, както ми каза съпругът ми.

Първата ми мисъл беше: как пералните машини с вертикално зареждане изостават от пералните машини за предно зареждане! Beko изтрива много по-добре, вдига по-малко шум и всъщност държи повече пране. Изстисква два пъти по-добре. Мисля да продавам Electrolux, но го имам само две години.

Катрин, ОренбургBeko WKB 61001 Y приемник за прах

Когато се скитах из наети апартаменти, мечтаех за пералня, но не можах да я взема всичко. Сега тя се е настанила в апартамента си и в моя живот се появи миеща машина Becko. Изтрива отлично, дори якета и маратонки, след като „блести“ с чистота. Много съм доволен, препоръчайте го на всички!

Владимир, Велики Новгород

Харесвам миенето, въпреки че може да има по-малко шум. Сега слушам, не мога да разбера, изглежда, че вътре в началото на въртенето се чува метален клак. Служи на втора година, много ми харесва начина, по който машината изплаква прането. Също така много доволен от големия товар на барабана.

Артем, Вологда

В тази машина съм доволен от много, много готини технологии, въпреки че е евтин. Акцентът на тази пералня е експресното измиване, което бързо и ефективно изпира прането. Забелязах, че при експресно измиване не слагайте повече от 3 кг пране в барабана. При спазване на това правило, дори доста мръсно пране се пера.

Александър, Североуралск

Тази машина е много по-малка от старата ми и побира повече пране. Тази „компактност“ ми помогна да го сложа под плота в кухнята, въпреки че преди имаше шкаф. Много готино се случи. В самото начало сложих гумени подложки под краката, може би това помогна, защото вдига много малко шум.

Юлия, Рибинск

Просто много ми хареса тази техника. Не е необходимо да се говори много. Разбира се, не е перфектно, има празнини между капака на шахтата и предната стена, а маншетът не е много монтиран, но като цяло работи.Не мога да кажа нищо за качеството на частите, но годината изтривах без проблеми и това вече каза много.

Изненадва ме колко малко прах консумира машината. Измивам 5,5 кг пране с половината от обичайната порция.

отрицателен

Стас, Псков

Докато не изтече и благодаря за това. Режимите на измиване са много малко, това, което е необходимо, не е и е невъзможно да се програмира. Плюсове: високо натоварване и ниска цена. Минуси: лош монтаж, няма дисплей, няма нормална защита срещу течове, неразбираема защита от деца, „неясен“ приемник за прах.

Дария, Санкт Петербург

Взехте тази машина заради тесния корпус и ниската цена. Не бях доволен от изгодна покупка дълго. След месец и половина пералнята се провали - нагревателният елемент изгоря. Замяната дойде за сметка на продавача, но колко много ме нервираха. Сега управляващият модул изгоря, гаранцията приключи и ремонтите ще бъдат много скъпи. Тъй като съжалявам, че не взех LG, той поне ще работи без проблеми.

Beko WKB 61001 Y контролен панел

Руслан, Новосибирск

Какви предимства има, машината бие като луда жена. Не пипах инсталацията; работниците направиха всичко според договора, който сключих в магазина. Специалист дойде от сервизния център, каза, че машината е инсталирана с повредено окабеляване, монтажниците не проверяват нищо или се преструват, че не забелязват. Продавачът ме обвинява за всичко, има желание да дойде и да почисти лицето си. Ще разбера, недоволен от пералня.

В отговор на жалбата ми продавачът посочи, че съм инсталирал неправилно машината, въпреки че не съм пипал инсталацията, всичко е направено от „специалисти“.

Людмила, Иркутск

Не пестете от оборудване, което използвате постоянно. Машината трябва да се включва всеки ден, което означава, че е било необходимо да се вземе нещо по-надеждно. Сега съм умен, но тогава видях цената и го взех. Имаше няколко повреди, третият път машината не се ремонтира. Така останах "с нищо".

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини