Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Beko WKB 51001 M

Beko WKB 51001 M мненияНа пазара на домакински уреди има перални машини не само от немските, китайските, руските марки, но и от Турция. Това са автомобили с марка Beco. Те привличат с ниската си цена и лекотата на управление. Но колко дълго трае това оборудване и дали е надеждно, ще научим за това от клиентите, използвайки примера на пералня Beko WKB 51001 M.

положителен

elizavet95

Направихме покупка в City Link, преди около 2 месеца. Те решиха да не плащат за инсталацията, съпругът направи всичко сам. Машината, за разлика например от Indesit, изобщо не е шумна. Вълненият каре и половина влезе в кладенеца с пет килограма. Изстисква бързо и ефективно, почти до сухо при скорости от 800 или 1000. За парите не видях нищо по-добро. И най-важното е, че бързата 29-минутна програма е прекрасна, децата се мият добре след улицата. Накратко, компактната шайба намери само предимства.

Kirena

Дълго мислех за коя марка да предпочитам Beco или Indeset, прочетох много отзиви за това. В резултат на това използваме пералня Beco, която оцеля при нас нито едно преместване от апартамент под наем. През последните три години работи перфектно, надявам се, че ще продължи да работи добре.

Огромно предимство е, че ако случайно захранването бъде изключено и след това включено, машината продължава да работи в съответствие с дадена програма.

0112marishka21

С появата на малко дете просто нямаше време да се мие с ръце, без пералня не е катастрофа. Решено е да се вземе Beko WKB 51001 MS с голям брой програми и функции за пране. По принцип препоръчвам машината за закупуване, няма да съжалявате.

Lilu19999

Тази пералня беше купена отдавна, преди няколко години. Нямаме оплаквания към технологията, тя издава малко шум, когато се отвива, но това не е критично. Изтрива се перфектно, изпира прането дори за 30 минути, което спестява енергия. Автоматичното водоснабдяване също спестява вода. Има много програми за такава машина, до 15 плюс защита от течове. И, разбира се, най-приятното нещо при този монтаж е цената, само 15 хиляди рубли.

DIMMIMITRIBeko WKB 51001 M мнения

Здравейте на всички! Ще споделя впечатленията си от чудото на машина-автомат с товарене на 5 килограма на марката Beco. Купихме този автомобил, защото има една от най-простите системи за управление. Програмата се настройва чрез завъртане на копчето и бутона за стартиране, а ако е необходимо, можете да забавите процеса на измиване.

В работата тази техника се оказа непретенциозна, дори и при малък скок на мощност не се изключва. При висока температура се изтрива перфектно, изстисква почти сухо при 1000 об / мин. Но местоположението на изпускателния филтър не е много удобно. За съжаление има още няколко недостатъка:

  • температурата на измиване не е регулирана, което означава, че при 30-минутна програма машината изтрива 30 градуса само във вода, други режими също не се променят;
  • издава много шум по време на цикъла на въртене, независимо от скоростта;
  • във филтъра остава много вода, която изтича по време на почистването и нищо не може да бъде заменено под отвора за оттичане, тъй като филтърът е разположен много ниско. Използвам много парцали, неудобно е.

Василий

Купих пералня за дъщеря си, ръководех се от размера на банята. Тази машина, макар и тясна, но съдържа много неща. Не трябва да очаквате много от нея, но тя изтрива много високо качество. За такива пари, това е просто прекрасна техника, по всякакъв начин.

отрицателен

Neat-04

Пералнята е избрана въз основа на бюджета, поръчката е направена в онлайн магазина. Как работеше старата ни машина, няма начин да ги открием сега. за разлика от перални АтлантТози скача, оставяйки ужасни черни ивици на пода. Допълнителните стойки не дадоха резултат, машината все още скача. Беше неудобно да карам машината до сервизния център, обадих се на специалист в къщата. Той беше изненадан от такава вибрация, каза, че никога не е виждал нещо подобно.

В резултат краката бяха заварени независимо чрез заваряване към машината, тя започна да скача много по-малко. По принцип не препоръчвам тази техника на никого, не е надеждна. Ако изведнъж решите да го вземете, тогава само широк, а не тесен, той трябва да е по-стабилен.

Анна

Машината изтрива много добре, но това са всички плюсове. Вече в режими с нагряване на водата до 40 градуса, колата започва да „колбаса” по време на програмата, може да се движи на около половин метър от мястото си. Нито гумените крака, нито специалният килим помогнаха. След всяко измиване трябва да поставите шайбата на място, в допълнение, вие също трябва да завъртите краката, защото те са усукани от вибрация. Веднъж от такава вибрация кракът паднал напълно заедно с нишката. Трябва да го поправите сами.

Обжалването до производителя с такъв проблем не даде резултат, никой не вярва, че кракът може да изпадне поради измиване.

ДарияBeko WKB 51001 M

Приятна машина, която дойде в дома ни първоначално в развалено състояние. По случая имаше чип. Услугата в магазина се оказа ужасна, инсталирането й отне много време. При миене и въртене той скача ужасно, завъртайки се в посока от 30 градуса. Приемникът за прах е тънък, който изглежда и лети или се счупва, а прахът е неудобно да се излива в него. Няма оплаквания за миене, всичко е наред, но монтажа е ужасен, не препоръчвам този модел.

Галина

Цената на машината е много привлекателна, но работи грозно. Той издава шум, скача, вибрира, дори можете да кажете, че работи, въпреки факта, че е настроен на ниво. Стойките изобщо не помогнаха, антивибрационният мат малко подобри ситуацията. Машината изтрива и изтръгва добре, но не трябва просто да бъдете съблазнени от нея, не я приемайте.

Калугина Олеся

Страхотна пералня, след два дни работа съм разочарована. В крайна сметка всичките ми светли и бели тениски остават мръсни, еднакви с чорапи, усещането, че нещата изобщо не се износват. Какво сега да правя, дали ще взема обратно тази машина, вероятно не.

DimaDibov

Споделям моята история за пералнята. Купуването ми е вече шест месеца, за което включих машината доста и след това на бързо измиване, тъй като дрехите не са много мръсни. Той измил гащеризоните си, напоени с масло няколко пъти в него, въпреки че преди това го е накиснал в леген. На 90 градуса всичко беше премахнато, но не забравяйте, че гумените части, включително маншета, могат да се влошат от маслото при тази температура.

Но по-близо до темата, след 20 измивания машината спря да се извива, прането остана мокро, но с отделно въртене все още беше възможно да се изтръгнат нещата. В стария Samsung имаше същия проблем. Освен това Беко спря да затопля водата, добре, това наистина е капец. Ще трябва да се вземат за ремонт. Също така не ми хареса, че температурата на загряване на водата не е регулирана. Вероятно модел с брак. Послепис Обновено под гаранция, всичко е наред.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини