Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Beko WKB 50801 M

Beko WKB 50801 M отзивиВ обхвата на бюджетните перални машини Beco има модели с тесен корпус и много примитивни характеристики. Цената на такива модели е много достъпна, така че клиентите с удоволствие кълват по тях. Ярък пример е пералната машина Beko WKB 50801 M, за която в мрежата има много отзиви на потребителите. Да видим какво казват.

Мнения на мъжете

Никита, Сочи

Преди около година имах възможност да работя в голям търговски център. Не продадох нищо, но работих усилено върху асистента. При напускане взех част от заплатата с уреди, защото по онова време наистина ми трябваше тясна пералня. Взех Beko WKB 50801 M, като взех предвид корпоративната отстъпка, получих го само за 140 долара. Машината е много проста, но никога няма да я сменя на която и да е друга и затова.

  • Пералнята е много проста и надеждна, не създаде никакви проблеми за мен по време на работа, показвайки се от най-добрата страна.
  • Тя има много тясно тяло, но плотът на банята ми също е тесен, като се вземе предвид необходимия клирънс, шайбата някак влиза под него. Ако дълбочината на кутията не беше 37, а 40 см, тогава машината нямаше да влезе под плота.
  • Поради правилно разпределените везни вътре в кутията, машината стои здраво на пода и не скача, особено след като изравних и подсилих пода, и го поставих под краката антивибрационни стойки.
  • Прост набор от програми. Всички режими са ясни и отговарят на моите скромни заявки.
  • Машината е доста тиха, предишната беше много по-шумна.

В паспорта е посочено, че максималният шум, който машината издава 68 dB, е малко по-малък от този на подобни бюджетни модели.

  • Обикновено изтрива и изтръсква нещата, зареждането съвсем ми подхожда.

Търсите обикновена, солидна пералня? Вземете това, ще бъде трудно да го намерите по-добре и по-евтино. Бях убеден в това. Във всеки случай тя работи много по-бързо от машината Indesit.

Александър, МоскваBeko WKB 50801 M прахоуловител

Купиха наематели на втора пишеща машина, ползват втората година и са доволни. Пералнята на марката Beko WKB 50801 M е проста и евтина, но изглежда, че изпълнява функцията си нормално. Една от наемателите се похвали, че е натъпкала 7 кг пране наведнъж, а тя мие, изплаква и почиства всичко. Явно машината е добра, но аз самият не съм я използвал, просто съм я купувал и тествал.

Вадим, Ижевск

Първата ми машина беше Bosch. Много е просто, все още с механично управление, така че когато „се покри“, в замяна търсех нещо подобно. Разбира се, сега няма да намерите машини с механично управление „няма да намерите ден с огън“, а това не е необходимо, но ми трябваше обикновена единица, за да мия нормално, без излишни излишъци. Наистина не обичам да преплащам. Търсена дълго време, в крайна сметка взе Беко. Ще кажа веднага, шайбата на средния бизнес и ще го препоръчам на приятели, не бих го направил, но ми подхождаше. Основните му недостатъци: слабо въртене, лошо разтваряне на праха, скокове в банята.

Юри, Кострома

Simpotnaya и евтина машина, незабележима, но изтрива перфектно. Точно това, от което се нуждаех. Предишния ден се опитах да измия няколко чифта маратонки в него. Резултатът е просто вълшебен, много по-готин от мигането на четка за зъби.

Владимир, Белгород

В нашата селска къща на около 7 години беше изтрита полуавтоматична съветска „бъчва“, не помня името. Преди две години го разделих и в замяна взех Beko WKB 50801 M. Жена ми е много щастлива, защото през лятото има много измиване и живеем с цялото семейство в страната. Помислете, аз и три деца, представете си колко много се замърсяват, просто ужасно. Много време мина за измиване, дори се наложи да се свържа с процеса. Сега машината се мие, а ние отпиваме глътка чай с шипки в беседката.

През зимата машината се съхранява в страната, ние не я изнасяме. През лятото го включваме всеки ден и досега работи без провали.

Иван, Иркутск

Най-нормалната пералня, без допълнително пълнене, всичко е просто най-необходимото.И аз гонех готини домакински уреди, докато не разбрах, че цялата тази обвивка не е нищо повече от обвивка и хвърляте пари за нея съвсем реално. Беко перфектно изтрива всякакви неща, не дъвче нищо, не се мачка и не се разкъсва. Работи тихо, не се счупва, свързва се самостоятелно по елементарен начин. Струва си стотинка Придобих и съм доста щастлив, сега те ще се погрижат за моите неща.

Алексей, Липецк

Много, много ниска цена, това е основното и засега единственото предимство на тази машина. Пералнята скача ужасно. За едно измиване тя успява да се премести настрани до половин метър, тъй като в банята има място, а маркучите не са къси. Измиването е просто грозно. Прахът сякаш поема, но смисълът е нулев. Разбира се, аз не съм експерт, но не препоръчвам тази машина. Ако я помолите да оцени, тогава аз ще поставя максимум две точки от пет.

Мнения на жените

Галина, Велики Новгород

Използвам третата година, доста се радва. Зареждането с барабан е малко, но цената е достъпна. В началото не исках да взема машината поради примитивния външен вид, но когато си спомних, че все пак ще трябва да бъде вградена, реших. Техника за тестване!

Ирина, Москва

Много ми харесва прането, жалко е, че няма дисплей и няма време до края на измиването, но това не е критично, основното е да се измие добре. Машината е точно за тези, които искат да спестят пари, и е добре да спестите пари. Не трябва да очаквате невероятни свойства от нея, но тя просто ще изпере дрехите си. Пет точки!

Beko WKB 50801 M контролен панел

Светлана, Тоглиати

Машината не е много надеждна, счупи се шест месеца след покупката. Електрониката беше покрита, ремонтирана дълго време, добре, поне безплатно, под гаранция. Измиването е така, така че има много шум, депресира лошо. Ужасен модел, дори не си струва парите!

Лариса, Санкт Петербург

Взехте, машината не харесва, защото скача и вдига шум. Освен това, скоро след покупката помпата се счупи при шайбата, смени се бързо, но това за пореден път доказва, че сто машина не е надеждна. Качеството на измиване също е много лошо, дори при скъпа пудра. Изсипете в него добър прах - напразно да прехвърляте продукта, по-енергично той все още не измива.

Татяна, Новоросийск

Страхотна стилочка. Купиха го за малко пари, но в продължение на три години "изнасилиха", както можеха. Избърсва килими в нея, в която цяла грамада пясък. Изтървал я при движение, като цяло се подсмивал. Но машината работи и работи много добре. Тестовете на нашето семейство, считам за най-тежките. Машината ги издържа с чест, което означава, че получава своите добри пет точки от мен.

Анастасия, Омск

Преди около година баба ми се нуждаеше от нова машина и тя просто имаше рожден ден. Напрегнах парите си, затова взех за подарък евтината пералня Beko WKB 50801 М. Баба ми все още ми благодари и разказва колко прекрасна машина изтрива и извива. Тъй като баба ми е щастлива, реших да напиша няколко мили думи за тази техника. Сложих първите пет!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини