Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня Beco WKB 41001

мнения за Beco WKB 41001Много простата и евтина пералня Beko WKB 41001 е идеална за самотни хора или малки семейства. Техническите характеристики на този модел не са лоши, така че, най-малкото, трябва да му обърнете внимание в процеса на намиране на подходящ "домашен помощник". Нека поговорим за това с потребителите, помолете ги да посочат предимствата и недостатъците на тази машина, може би техните мнения ще ни помогнат.

Мнения на мъжете

Дмитрий, Москва

Беко се появи в къщата ни с вписването на роднини, които й дадоха новооткриване преди година. Какви са впечатленията ни Напълно обикновена пералня не е без недостатъци. По-специално, той издава много шум по време на измиване. Имаме студио апартамент с минимум прегради, така че шумът от оборудването е сериозен проблем. По време на цикъла на въртене към шума се добавят вибрации.

Качеството на измиването ни подхожда идеално. Товарът е малък, така че да не можете да перете много пране наведнъж, трябва да направите два или три цикъла. Но не считам този „момент“ за недостатък, тъй като прането е избрано по различен начин и все още трябва да бъде подредено на купчини. Изтривате всяка купчина отделно, което означава, че максималното зареждане на барабана вече не играе роля. Друго нещо е, когато ще миете голямо нещо, като например одеяло, но в този случай минавам през пътя до пералнята, където има перални машини с товар от 9 кг.

Максималното натоварване на Beko на този модел е 4 кг, което е доста малко, според съвременните стандарти, но не е критично.

Александър, Санкт ПетербургBeco WKB 41001 изглед отпред

Когато купувахме, бяхме подведени от продавача, който каза, че тази шайба има товар от 6 кг. Може би е смесил нещо. Или просто сме се разбрали взаимно, но в резултат Беко замина за къщичката с малък барабан от 4 кг. Обратното шофиране на автомобил беше проблематично, затова решихме да опитаме да го използваме за един сезон.

През лятото пералнята никога не ни е проваляла, работи перфектно. Мръсни неща след легла и разходки из гората под дъжда, машината се измиваше без усилия. Честно казано, след месец експлоатация напълно забравихме, че "домашният ни асистент" има малко натоварване, въпреки че в началото беше срамно и често си припомняме перфектната грешка. Сега "не се къпем", измиваме се в нова машина и се отпускаме за наше удоволствие, което е това, което желаем.

Иван, Ижевск

Срокът на използване на машината е 4 месеца. Наскоро шайбата започна „да се показва“. Качеството на измиване е намаляло и почти целият прах остава в тавата. Измивам тавата след всяко измиване, така че да се изключи запушване с парчета стар прах.

Отначало си помислих, че смесих отделенията и сложих праха на неправилното място. Преглеждайки инструкциите обаче разбрах, че няма грешка.Почистване на филтъра на пералната машина също не помогна, въпреки че на един от форумите в интернет горещо ми препоръчаха да го държа. Ще се свържа с капитана, тъй като машината има 2 години гаранция.

Мнения на жените

Валерия, Калинин

Хареса ми машината, но съпругът ми настоя, че трябва да вземем модел с по-просторен барабан. В крайна сметка ме измийте, затова настоях да си купя тази конкретна пералня. Измина година и половина от покупката, но все още не мога да намеря никакви недостатъци в нея, шайбата е поне евтина, но много надеждна. След като трябваше да извадя дреболия от резервоара, майсторът извади колкото 26 монети, но машината не работеше по-лошо от това. Който каже нещо, съм доволен!

Оксана, Казан

Миналата година се сблъскахме с въпроса за закупуването на пералня. Имаше два проблема: много ограничен бюджет и липса на свободно пространство. Машината не влезе в банята по никакъв начин, така че трябваше да помисля как да я инсталирам в кухнята - 6 квадратни метра. м. Сами разбирате, че изборът на модели е бил ограничен. За пари и размери се появи пералня Beco.

  • 4 кг пране се поставя в барабана.
  • Има електронно управление, но няма дисплей.
  • Използването на машината е много просто, тъй като няма допълнителни бутони на контролния панел.
  • Пералнята притиска прането качествено, барабанът се върти със скорост до 1000 об / мин.

Скоростта на завъртане може да се регулира.

  • Има 15 програми за пране, включително програма за бързо измиване.

Beco WKB 41001 прахоуловителПоставихме го много добре. Няма оплаквания за работата, изтрива се перфектно, въпреки че по време на цикъла на въртене се люлее много и докосва кухненската маса, която се намира вдясно. Препоръчвам, че шайбата е евтина и добра!

Людмила, Омск

Измиването е невероятно. Мислех, че евтина машина ще се окаже лоша, търсех недостатъци, но шест месеца не я намерих. Вече съветвах приятелите си. Изтрива се дори по-добре от Bosch или Electrolux, които използвах преди. Пет точки!

Анастасия, Кемерово

Много исках да купя пералня от корейската компания LG, но се оказа скъпо и имахме много пари, трябваше да вземем Beko, разгледахме отзивите на клиентите, оказаха се добри. О, защо не чакахме до заплатата, аз все още упреквам себе си.

Беко не беше Беко, а "бакой", два месеца по-късно двигателят беше покрит, което отказахме да поправим под гаранцията. Сега електрическата част се счупи, ние дори не знаем как да се обадим на капитана. Може би някой ще ви каже какво да правите, как да оказвате натиск върху услугата, така че да изпълнят задълженията си, защото в черно и бяло е написано, че машината има 2 години гаранция.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини