Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Beko DIN 15210

мнения за Beko DIN 15210Конкурентите на водещите производители на съдомиялни машини са нащрек и се появи пълноценната съдомиялна машина Beko DIN 15210. В много отношения изглежда като няколко модела на Bosch, но има някои технически подобрения. В допълнение, това струва средно с 85 долара по-евтино, което не може да не привлече потребителите. Какви са характеристиките на работата на тази машина и какво обикновено казват потребителите за нея, нека разберем, като прочетем техните отзиви.

положителен

Сергей, Дмитров

Бях приятно изненадан от тази миялна машина. Оказа се, че е много красива, технически напреднала и евтина. Производител, който не е алчен, сложи в комплекта малка опаковка таблетки Finish. Закупих машина в онлайн магазин и сам я инсталирах, всичко вървеше като часовник. Сега използвам съдомиялната машина с голямо удоволствие.

  1. Управлението е най-лесното, дори баба може да се справи.
  2. Пет програми за всеки повод, дори има половин товар.
  3. Има пълна защита срещу изтичане.

Бях много изненадан от защитата срещу течове на евтина машина. Не знам колко добре работи, но определено е там.

  1. Можете да използвате всякакви средства, освен това миялната машина е почти шумна по време на работа.
  2. Наскоро забелязах, че машината дори има забавяне на старта, което по принцип е много готино.

Преди това ясно не можех да се нарека вентилатор на съдомиялната машина Beko DIN 15210, а точно обратното. Когато го поръчах, бях много внимателен и се консултирах със специалисти с приятелите си. След много размишление взех шанс и не съжалявам, защото това е нормална техника!

Алексей, Москва

Съпругата ми и аз се опитваме редовно да използваме съдомиялната машина, но ние я стартираме главно през нощта, благодарение на забавения старт. Техниката е изненадващо обмислена, особено харесвам трансформаторни кошници, в които се помещават дори нестандартни ястия. Първите две седмици тя миришеше леко на пластмаса, но след това миризмата изчезна. Машината не вдига много шум, нощем със затворени врати към кухнята не пречи на съня (има много повече шум от съседите). Измива предимно добре. Пет точки!

Вячеслав, Кемерово

Машината е вградена, докато има много красив дизайн. Тя е много просторна. Успях да напълня всички ястия, които бяха в къщата. Измива се добре, дори по-добре, отколкото очаквах. Кошовете са удобни, има половин товар и забавен старт. Не знам колко дълго ще работи, но бих искал да бъде от много години.

Катрин, Новосибирск

За тези пари машината няма недостатъци. Дори и с лошо оформление на съдовете, тя успява да измие всичко добре. Абсолютно съм сигурен, че не бива да купувате съдомиялни машини на скъпи марки, защото Beko ще им даде 100 точки предварително, но те са евтини. Много е икономичен, изразходва само 12 литра вода на цикъл на измиване, докато кошниците ще бъдат напълно заредени. Техниката е малко шумна, но не ме притеснява. Препоръчвам го!

Олеся, Томск

Преди около година купих Beko DIN 15210 като подарък на баба си. Баба ми живее отделно в апартамента си. Вече е много стара и миенето на чинии е неудобно за нея. Сега тя се помага от съдомиялна машина. Баба ми го усвои само за седмица, само че понякога забравя да добави сол и да сложи препарат. Тя не включва машината всеки ден, докато всичко работи добре. Измива всичко наред. Баба е щастлива!

Ирина, Санкт ПетербургBeko DIN 15210

Използвам машината наскоро. Просто не мога да свикна с факта, че тя мие три часа. Не мога да кажа, че ме дразни, но все още не е ясно. Резултатът от измиването е като магия. Машината обработва съдовете много внимателно, изсушава добре. Пет точки!

Александър, Красноярск

Модерният човек не трябва да мие чинии с ръце, затова купих Beko DIN 15210. Впечатленията от техниката са най-положителни. Обичах кошниците, които махаха държачите на чинии.Самите кошници могат да се движат хоризонтално и вертикално, което ви позволява да сгъвате чинии и тигани с големи размери. Съпругата се радва, вече скърца. Дори пътуване до морето не й донесе толкова радост, колкото миялна машина.

отрицателен

Станислав, Новосибирск

Това е просто невероятна кола. За съжаление невероятно, по лош начин. Изглежда, че мие добре, но може би това не е нейната заслуга, тъй като винаги вземам хапчета завърши, Наскоро, в името на експеримента, реших да дръпна дръжката на вратата върху себе си и почти получих струя гореща вода в лицето си. Оказва се, че вратата не се е заключила по време на изпълнението на програмата, но какво ще стане, ако детето е направило това? Категорично не съм доволен от подобно придобиване, няма да съветвам никого.

Джулия, Ростов на Дон

Живяхме някак без миялна машина и беше нормално. Сега миялната машина е в услуга счупена и дори не усещам липсата на нещо. Специалисти от сервизния център казват, че ще го поправят в рамките на една седмица, но нямам желание да го върна у дома. Причината е проста, просто не ми трябва съдомиялна машина, въпреки че качеството на Beco оставя много да се желае.

Лариса, Смоленск

Съдомиялната е доста лоша. Лошо се мие, замръзва доста често. Случаят е красиво бял, но това е единственият му плюс. Напразно вярвах, че продавачът в магазина, хвърли парите.

Татяна, Краснодар

Машината се счупи още след първия старт. Е, нормалният майстор дойде от сервиза, разпозна фабричното косе и взе машината. Още на следващия ден продавачът ми преведе парите. Повече няма да обръщам внимание на техниката на Беко и не ви съветвам.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини