Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Beko DFC 26010 W

Рецензии на Beko DFC 26010 WСъвсем наскоро производителят ни зарадва всички с продажбата на тясна съдомиялна машина Beko DFC 26010 W. Оборудването се отличава с много добри характеристики, добри монтажни материали и достъпна цена. След първите тестове експертите оцениха този модел доста високо, но какво ще кажат потребителите. Нека прочетем техните рецензии, които съдържат много полезна и обективна информация за тази машина.

положителен

Адел, Москва

Миналата година изплатих всичките си дългове и реших да закупя съдомиялна машина от евтина серия. Beko DFC 26010 W ми хвана окото, което продавачът с охота ми предложи. Вярно, той ми каза, че за първи път донесоха този модел. И все още няма информация за него. Бях доволен, че тя е вградена и тясна, просто се вписва в ниша в кухнята, не мислех за останалото. Монтажът е направен от съпруга. Нямаше проблеми и вече почти година използвам много добро оборудване.

  1. Машината има натоварване на чинии за 10 души, което само по себе си е много добро.
  2. Измива всякакви остатъци от храна, включително плака за кафе, ако се поръси със сода, преди да се сложи в съдомиялната машина.
  3. Съдомиялната възприема абсолютно нормално всички почистващи препарати, дори и най-евтините и базовите. В същото време тя добре се мие.
  4. Той има дисплей и отлично съвременно електронно управление. В същото време е много лесно да управлявате машината, научих само за два старта.
  5. Машината има 6 добри режима на измиване, забавено стартиране, защита срещу течове и деца и най-важното половин товар.

Смятах, че половин зареждане се среща само при скъпи модели съдомиялни, но се оказва, че това далеч не е така. Толкова е хубаво, че сгреших

Мога да кажа със сигурност, Beco далеч не е третокласна техника. Може би тази конкретна миялна машина не се сравнява с елитните уреди, но въпреки това е достойна. Бях убеден в това на свой собствен опит.

Яна, Архангелск

Добра миялна машина с нормални кошници и пръскачки. Харесва ми също, че съдомиялната машина е просторна, има надежден метален калъф и внимателно управление. Измива добре дори изгаряне до метална мазнина. Преди това трябваше да изстържа тиганите и чак след това да ги измия по класическия начин с помощта на ръце и гъба. Сега не се притеснявам, поставям тигана точно в съдомиялната машина и получавам приемлив резултат. Препоръчвам го!

Иван, Екатеринбург

Вече не трябва аз или жена ми да стоим до мивката, миейки и избърсвайки планина от чинии. Сега за нас работи миялна машина на марката Beko DFC 26010 W. По отношение на техническото оборудване силно прилича Съдомиялни машини Hansa, е, малко Бош. В същото време цената му е малко по-ниска от тази на Ханс и значително по-ниска от тази на Bosch. Машината работи перфектно, по-добре е да не пожелаете нищо, така че защо да преплащате, придобивайки Boschi и Electroluxes. Освен това се носят слухове, че започнали да се справят зле.

Григорий, Ростов на Дон

Изберете съдомиялна машина Beco заради разходите. Сега марковото оборудване става все по-скъпо, а заплатата ми някак не расте. Трябва да вземем това, което е по-достъпно. Беко мие нормално и няма съществени недостатъци, затова поставих пет точки!

Андрей, Самара

В семейство, в което две малки деца почистват чинии на стойност от злато. Жена ми, дори седнала в отпуск по майчинство, нямаше време да мие чиниите и когато отиде на работа, това като цяло се превърна в проблем. Буквално бяхме спасени от съдомиялната машина Beko DFC 26010 W. Трябва да я стартираме три пъти на ден, но тя никога не се е провалила. Оборудването е евтино и отлично. Нашето семейство препоръчва!

Соня, Санкт ПетербургBeko DFC 26010 W

Машината ми хареса от пръв поглед. Бях на парти на приятел и там видях тази техника за първи път.И когато един приятел ми каза колко струва, буквално на следващия уикенд отидох в магазина и си купих точно същото. Продавачът ми каза, че тези машини се купуват като горещи торти, те са много популярни сред хората. Използвам го вече осми месец и мисля как живеех без Беко!

Елдар, Москва

Този модел е пример за това как една съдомиялна машина може да бъде едновременно иновативна и евтина. Трябваше да науча много за съдомиялните, преди да реша да купя. Бях убеден, че цената не винаги играе роля и успях да взема евтин, но добър Beko DFC 26010 W. Вземете го и няма да съжалявате!

отрицателен

Александър, Тоглиати

Качеството на тази съдомиялна машина, меко казано, оставя много да се желае. Ще обясня по ред. Първо, машината има много стегната врата. Дъщерята дори няма сили да го отвори. Инструкциите казват, че може да се регулира, но все още не разбирам как да го направя. Второ, спринклерите висят странно. Четох във форума, че могат да излязат, но засега това не се е случило на пишещата ми машина. Трето, машината е доста шумна и не винаги мие добре тенджери и тигани. По принцип дори и малкото пари, които дадох за машината, не си заслужава. Това е моето мнение!

Катрин, Москва

Примитивна „дрънкалка“, която не изпира нищо. Кошниците са удобни, удоволствие е да сгъвате съдовете, но какво е смисълът, защото съдомиялната машина все още мие лошо, независимо как го сгъвате. Шумът по време на приема на вода е малко досаден, но ако проблемът беше само в шума, няма да се притеснявам и ще напиша жалба до производителя.

Татяна, Новосибирск

Beko DFC 26010 W не харесваше. Отвратително измива и изсъхва доста зле. От пишещата машина носи малко гнило месо. Напразно обикновено си купувах съдомиялна, все по-често с ръце.

Алексей, Красноярск

Машината беше доста добре с мен, докато не започна да мирише на изгоряло окабеляване. Не придадох значение на този факт и след следващия старт съдомиялната машина изгоря. Гаранцията приключи, сега ремонтът е за моя сметка. Много ненадеждна техника, която се прави, за да се изработи гаранция и след това да се счупи. Не ви съветвам да купувате!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини