Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня AEG l574270SL

мнения за AEG l574270SLПералните машини, сглобени в Италия, се различават значително по качество от тези, сглобени в Русия или Китай. Рецензиите на експерти красноречиво потвърждават това. Тайната се крие, първо, в деликатното сглобяване, като се използват доказани и надеждни части, и второ, в подробен контрол на качеството. Машината никога няма да удари брояча на магазина, докато не премине строги тестови изпитания. Ето например пералня AEG l574270SL - немски резервни части, плюс италианската сглобка и получаваме истински технически шедьовър. Наистина ли е така? Питаме клиенти.

положителен

Дмитрий, Новосибирск

Взех AEG l574270SL преди година и половина, тогава струваше малко по-евтино от сега, но все пак цената е "конна". Придобити, защото съм дългогодишен фен на тази марка. Веднъж АЕГ стоеше в родителския дом. Това е техника от векове, не се страхувам от тази фраза. Дори пуснахме стария AEG по стълбите, когато се движехме, и той се изтъркаля по пътеката надолу към площадката. В този случай само външният вид се повреди, след свързването му работи перфектно.

AEG l574270SL в този смисъл, сигурен съм, не е по-лош, но няма да го изпусна от стълбите заради експеримента, твърде скъпо е удоволствие. Защо избрах точно този модел?

 1. На цена се вписва в бюджета, който планирах да купя шайба.
 2. Барабанът й съдържа 6,5 кг пране, което е приемлив показател за моето семейство.
 3. Той перфектно изпълнява основната си роля - изтрива, изплаква и извива.
 4. Нещата след измиване остават напълно непокътнати.

Евтините автомобили често замърсяват нещата с моторно масло или ги разкъсват. Не бих си измила ризата с подпис в такава машина.

 1. Малко шум от нея.
 2. Наборът от програми е изключително обмислен, не може да бъде по-добър.

Съпругата ми обвинява, че мога да взема сушилня с тази машина за парите, но доброто от това сушене. Невъзможно е да изсушите дрехите във всичко - разваляте го, но да го купите просто, знаете, не е рационално. По принцип съпругата ми промърмори, но се съгласи с моята позиция, и двамата сме доволни от покупката!

Максим, Перм

Измиването е много прилично, качествени материали - това веднага се забелязва. Работи тихо, но ефективно. Някак си под формата на опит настроих въртенето на 1200 оборота в минута, машината започна да работи забележимо по-силно, но когато затворих вратите към банята, това беше почти неразборно. Преди това използвахме пералня LG F12B8WD8, така че поне затворете вратата към банята поне не се затваряйте, както на летището. Италианците си знаят работата, залагам пет.

Валентина, Москва

Използвам AEG l574270SL от почти година. Много съм доволен, че го имам. Машината се държи добре, изтрива внимателно дори много деликатни неща, не бръмчи, не дрънка, не скача и най-важното не се чупи. Веднъж шепа монети попадна във филтъра за боклук, но аз самият се справих с проблема, не се обадих в услугата. Освен това почистването на филтъра на тази машина е много просто. Това струва малко, но не съжалявам за изразходваните пари!

Яна, Санкт ПетербургAEG l574270SL

Вече споделих впечатленията си от тази машина и сега, година по-късно, бях убеден, че това е най-добрата техника. Поне аз все още не съм имал толкова добра машина. Ще се изненадате, но тя просто перфектно измива вълнени и копринени неща, като същевременно не ги съсипва. Това е някаква магия. Тя има и програма за премахване на петна, колко добри неща съм спестила с нея, просто не мога да преброя. Ако имате правилната сума, за да купите тази машина, вземете я, няма да съжалявате!

Рустам, Махачкала

Това е нормална единица, но ужасно скъпа. Нямам оплаквания за качеството на машината, съпругата е щастлива. Няколко пъти я видях как мие килимите си. Не знаех, че в машината дори можеш да измиеш рогозки, добра икономка. Гласувам "за"!

отрицателен

Владимир, Москва

Шайбата AEG l574270SL наистина е много тиха, нямам оплаквания тук.Измива се перфектно за около година и половина. В края на втората година на работа лагерът бръмче на машината. Бях много изненадан, защото това е AEG, машината дори не е евтина - европейската сглобка е еднаква. Трябваше да го поправя за своя сметка. За щастие имам приятел близък ремонтник на перални машини.

През уикенда двамата закарахме машината в гаража, там тя беше разглобена, трионирахме резервоара (той не се отделя при AEG), сменихме лагерите и усукахме половинките на резервоара заедно. Два дни се търсят, за да спестят шайба на стойност 900 долара. Това казвам, така че хората да нямат илюзии относно „надеждната италианска технология“. Тя не заслужава повече от две точки.

За да не се разпадне резервоарът, смазваме половинките му с уплътнител и след това го усукваме с болтове, той перфектно задържа вода и нищо друго не е необходимо.

Константин, Казан

Нямах проблеми с AEG l574270SL от година и половина. Тогава шайбата понякога започна да работи неизправно. Показано е, както следва:

 • Първо, барабанът се завърта няколко пъти в самото начало на програмата.
 • На следващия етап тя започва да черпи вода и вдига максимума.
 • След това машината източва водата и след това отново взема.
 • След пет до седем пъти такъв набор и разреждане, машината започна да изпълнява програмата според нуждите.

Така машината направи около 1 път в три измивания, а преди месец това започна да се случва при всяко измиване. В същото време се губи огромно количество вода. Ужасно съм разстроен; трябва да се обадя на господаря и да му платя. Не препоръчвам тази машина на никого!

Роза, Ростов на Дон

Работи само 7 месеца, след което спря да се включва. Добре е гаранцията да не свърши, така че ще трябва да платите за скъп ремонт. Магьосниците казаха, че е необходимо да промените контролния модул. Много се ядосвам на производителя. Как AEG може да си позволи да направи такава техника, това е пълна измама!

Людмила, Томск

С течение на годината машината е изгубила своя външен вид и това е всичко, защото капакът на шахтата не е хром, а е боядисан. Дори малките неща бяха спестени от „италианците“, за които се разкъсват такива пари. Вече се примирих с външния си вид, но едва вчера забелязах, че изтича вода под капака на шахтата. По време на изплакването това се забелязва най-вече. Не мога да повярвам на очите си, дори не знам как да изразя възмущението си!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини