Всичко за пералните машини

Отзиви за пералня AEG AMS7000U

AEG AMS7000U мненияМечтаете за пералня AEG, но не можете да си го позволите. Представяме на вашето внимание сравнително евтина перална машина AEG AMS7000U с предно зареждане. Тя не е толкова сложна като другите модели перални машини AEG, но въпреки това, тя изпълнява функцията си с пет плюс, във всеки случай, според експертите. Днес не искаме да знаем мнението на професионалисти, а обикновените клиенти, които са запознати с такава машина поне шест месеца, техните прегледи и вижте.

Мнения на мъжете

Сергей, Москва

Италианският монтажен задвижва, машината е много добра, всичко е органично в нея, от външен вид до сглобяване. Не е много тежък, така че изглежда, че когато се върти с 1000 оборота в минута, ще скочи, но нищо подобно. Машината не само не прескача, но и работи много тихо. Осем месеца го заличаваме с жена си, сякаш в рая. Тя има много предимства.

  1. Електронното управление изглежда е създадено за обикновения човек, всичко е много удобно.
  2. Има пълна защита срещу деца, течове, прекомерно разпенване. Има и контрол на дисбаланса.

За разлика от повечето автомобили AEG има пълна защита срещу течове, тоест не само кутията, но и маркучите са защитени в нея, така че няма да бъдете наводнени.

  1. Има добри програми за пране на коприна и вълна и това са тъкани, които всъщност изобщо не могат да се перат. В този смисъл машината е просто уникална.
  2. Има забавяне на старта, което може да се конфигурира от потребителя, доколкото е възможно можете да поставите закъснение от 20 часа.

Най-важното е, че машината изтрива просто добре и се справя с измиването не само на обикновени неща, а изтрива перфектно, например завесите. За това тя има специална програма. В известен смисъл шайбата заменя прането, много сме доволни. Особено при покупката успяхме да спестим малко, общо ни струваше 566 долара. Препоръчва се за покупка!

Петър, МоскваAEG AMS7000U мнения

Надежден и добре изтрит. Имам го от една година, доволен съм от покупката. PДоволен съм от качеството на всякакви оплаквания; изтривам го около два пъти седмично. Пет точки!

Александър, Уляновск

Машината работи отлично, но в началото бях в различно настроение и всичко това, защото прахоуловителят беше изваден с голяма трудност. Погледнах вътре, оказа се, че движението на таблата е възпрепятствано от голям пластмасов ремък, който успешно изстъргах с плоска отвертка. Проблемът беше решен, но както се казва, утайката остана. Вярвам, че AEG не може да си позволи такива "запаси" по дефиниция!

Артем, Магнитогорск

Благородна марка, отличен италиански монтаж, безупречен дизайн. Използването на тази шайба е удоволствие, защото дори по време на цикъла на въртене тя не вибрира и почти не вдига шум. Всички програми са внимателни, не развалят бельото, но се справят с мръсотията без милост.

Глеб, Санкт Петербург

Когато току-що купих AEG AMS7000U, се страхувах, че тя няма да влезе в банята, защото тялото й беше малко дебело, но нищо не влезе точно. Изтрива се доста тихо, но не скача. Програмите са изключителни, никъде няма, само в перални машини AEG. Освен това машината е доста икономична. Тя може да измие веднага 6 кг бельо, като същевременно изразходва само 49 литра вода за измиване. Прахът също може да се поръсва по-малко. Страхотен модел!

Евгений, Нижни Новгород

Преди две години използвах пералня Indesit IWUC 4105, Колко нерви ме потупа, колко проблеми създаде. В резултат на това го продадох и твърдо реших да не вземам евтини автомобили вече. AEG AMS7000U беше посъветван от продавача, за което съм му много благодарен. Измиването беше отлично, с Indesit и не стоеше наблизо!

Мнения на жените

Алла, Саратов

Просто ужасна машина и всичко това, защото летях с нея подредена сума. Когато го взех, AEG помисли - това е надеждност, но всъщност е дори по-лошо от евтините китайски шайби. Година и два месеца по-късно лагерите се счупиха, първо се появи гърмеж, а след това и метална дрънкалка.Свързах се със сервиза, казаха ми, че гаранцията е приключила и могат да поправят шайбата за моя сметка. Господарят пристигна бързо, но ми каза, че ремонтът ще струва около 300 долара, защото трябва да смените резервоара с барабан, което е скъпо. Не платих, взех нова машина, сега знам, че няма смисъл да плащам за оборудване с марка.

Според майстора има повече оплаквания от AEG техниката и ако е така, тогава защо си прави труда да я купуваш за толкова много пари.

Лариса, ВоронежAEG AMS7000U

Мощна вносна машина без технически излишъци. Купих го преди две години и все още не мога да го взема достатъчно. Тя има добра програма за защита на нещата от сгъване, ако го включите, лесно е да гладите по-късно. Но имайте предвид, че ако нещата изсъхнат, ще трябва да обработите прането с параход. AEG AMS7000U е скъпа шайба, тъй като беше сглобена в Италия, но си заслужава. Препоръчвам да закупите!

Ксения, Москва

Взех тази шайба без колебание, защото е проста, без никакви сензори, но изтрива нормално. Цената е малко прекалено голяма за уреди с такава функционалност, но нищо, аз самият продавам домакински уреди, знам за какво плащам. Нормален избор за тричленно семейство. Ако имате голямо семейство, трябва да вземете модел с голям барабан, поне за 8 кг. Успех и се наслаждавайте на пазаруването!

Ирина, Пенза

AEG AMS7000U е достоен избор. Някога имах смелостта да харча пари за добра машина и сега съм щастлив, но майка ми взе Беко и две години го ремонтираха за втори път. Тук, както ви харесва, има разумната поговорка „авариен плаща два пъти“, това е само нашият случай!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини