Всичко за пералните машини

Най-добри отзиви за перална машина Indesit

Най-добри отзиви за перална машина IndesitТърсенето на автомобили с предни колела в Русия е много по-голямо, отколкото за машини с вертикално натоварване. "Вертикално" ще се превърне в спасител за собствениците на малки апартаменти. Можете да инсталирате такова оборудване дори в най-малката стая. Италианската марка Indesit се вярва на клиенти от цял ​​свят, така че често изборът пада върху тази конкретна марка. Нека да разгледаме истинските отзиви на потребителите за пералнята с най-високо зареждане Indesit, за да разберем колко надеждни и функционални са моделите.

Indesit WITL 867

Рустамсапер Камбарка

Повече от 10 години машината Indesit 86 вярно служи на нашето семейство, така че когато оборудването се провали, беше решено да закупим подобна машина. След „бурята“ в интернет попаднах на идентичен модел, с малко по-различен цифров индекс.

Не очаквах толкова лесно да намеря „близнака“ на нашата шайба. Купихме нов „домашен асистент“ в пункт „Център Център“. Цената остана много доволна - около 19 000 рубли на машина с отлична функционалност и висока надеждност.

Важно е също така, че Indesit WITL 867 се произвежда и монтира директно в Италия, където оперира основното производство.

Банята в нашия апартамент е много тясна, така че нямаше избор между предната и вертикалната. Малките размери на модела ви позволяват да го поставите на малка площ. И след като прочетох отзивите на клиентите, разбрах, че машините за вертикално зареждане са по-трайни и надеждни.

Indesit WITL 867

Управлението на шайбата е много удобно. Основният панел се характеризира с електронно-механичен тип управление. Всички опции и режими, присъщи на съвременната машина, са програмирани в интелекта: предотвратяване на сгъстяване, забавен старт, екомиене и т.н.

Можете да зареждате до 5 кг предмети в барабана едновременно. Качество на сглобяване на височина: всички връзки са плътни, надеждни. Зоните, където водата може да започне да изтича, са добре гумирани.

Преди да инсталирате модела, не забравяйте да отстраните монтажните болтове, в противен случай има голям риск от разваляне на оборудването.

Инсталирах и свързах шайбата сам, целият процес отне не повече от 20 минути. Експлоатацията работи три месеца, засега няма оплаквания. Машината работи ясно, добре изпира и изтрива пране. Надявам се, че ще го използваме не по-малко от предишната пералня от марката Indesit.

Indesit BTW D51052

Хахаха8, Воронеж

Много съм доволен от новата ни придобивка. Пералнята Indesit за най-високо зареждане BTW D51052 е с малки размери, така че пропълзя в нашата малка баня. Ако говорим за характеристиките на модела, тогава всичко ми подхожда: предене с висока скорост, 14 специални режима на пране, висококачествено почистване на бельо, различни допълнения.

Машината работи почти безшумно, често започвам да я мия през нощта. Що се отнася до програмите, можете да изберете "експресно почистване" и можете да зададете режима на дълго измиване, който продължава 2-4 часа. Наличието на опция за еко измиване ни помага да пестим електроенергия. Цената на машината е приятна, гаранцията за оборудване е една година. Цената на шайбата и нейната пазарна стойност съответстват на декларираната функционалност и качество на изграждане.

Indesit BTW D51052

Gadurmes Khimki

Въпросът дали си струва да купите оборудване на марката Indesit изобщо не беше в нашето семейство. Нашият първи „помощник“ стана и италианската шайба, която служи вярно 8 години. След това ремонтирахме кухнята, променихме интериора на стаята и закупихме още една машина Indesit, която функционира правилно днес повече от 8 години.

Indesit BTW D51052 изтрива перфектно, работи тихо, извива нещата добре. Управлението на машините е много просто, дори нашето седемгодишно дете свободно зарежда нещата и включва желаната програма за миене.

Indesit BTW A5851

Шикоала, Новотроицк

Ревюто ми няма да е за достойнствата на пералня, а за многото недостатъци (според мен). Трябваше да си купя евтин модел Indesit след внезапен отказ на стара пералня.

След четири месеца използване на оборудването започнаха проблеми: не превключване на системата в режим „Спин“, замразяване на цифровия дисплей и др. По време на изстискването на дрехите, машината започва да „скача“, буквално, „да се движи из стаята“. Опитахме се да инсталираме нов софтуер в шайбата, но тази мярка не помогна. Диагностиката не е открила неизправност в системата.

Не ми е удобно да използвам пералнята. Щом събера пари за добра миячка, веднага ще сменя машината.

Indesit BTW A5851

Мария Филипова, Йошкар-Ола

Основното предимство на този модел е вертикалният тип натоварване. Във всички останали аспекти няма повече плюсове: шайбата е твърде дълбока, неудобна за отваряне, не е оборудвана с цифров дисплей. Струваше ми се, че моделът не е много надежден.

Придобита кола на кредит, общата цена не беше повече от 22 000 рубли. Куриерът достави пишещата машина, след което съпругът бързо я инсталира на място. Стартира шайбата и видя осветен индикатор, показващ неизправност при събиране на вода в резервоара. Както се оказа, нямахме късмет, получихме фабрично дефектна машина.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини