Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялни машини Zigmund & Shtain

мнения за Zigmund & ShtainПродуктите на сравнително младата немска компания Zigmund & Shtain не са много популярни в Германия. Поради голямата конкуренция в родината, компанията практически няма пазари за продажби, но извън Европейския съюз те обичат и познават тази марка. Съдомиялни машини Zigmund & Shtain имат достъпна цена и достатъчно високо качество. Това твърдят много експерти, но бихме искали да знаем мнението на обикновените потребители. Какво ще кажат хората?

Zigmund & Shtain DW139.4505X

Иван, Москва

Тази машина донякъде прилича на старата ми съдомиялна марка Bosch, но мие по-добре. Тя има само три програми за измиване, но има половин товар. Съдейки по броя на функциите, машината не прави впечатление за бюджет. Той има абсолютно всичко необходимо, освен греда на пода, Доста съм доволен от новата си машина, ще я препоръчам на приятелите си.

Реджина, Москва

Бях изумен, когато продавачът в магазина ми предложи да купя съдомиялна машина Zigmund & Shtain. Тази марка ми се стори странна, защото никога досега не бях чувал нищо за нея. Други марки като Samsung, Indesit, Becko, Bosch, Kandy, и тук някои Sigmund и Stein, обикновено са много странни. Но мениджърът се втурна добре, отдели ми много време и търпеливо говорих за всички предимства на тази машина. Реших да купя. Донесоха и монтираха бързо и сега вече втори месец не пипам гъбата и бутилката на Феята с пръст. Какви предимства забелязах в Zigmund & Shtain DW139.4505X?

  1. Тесен, което означава, че пести място и просторен. Бункерът за миене е проектиран много компетентно, дори можете да избутате здрави тигани.
  2. Той е вграден и се инсталира доста лесно, а фасадата на вратата "седи като ръкавица".
  3. Машината има режим на половин товар, но не я използвам, опитвам се да натрупам повече чинии.

При половин товар машината измива или предмети в горната кошница, или в долната, в зависимост от настройките.

  1. Машината има пълна защита срещу течове и три програми за пране. Изглежда, че не е достатъчно за модерна миялна машина, но не чувствам недостиг.

Мисля, че тази съдомиялна машина заслужава пет точки, въпреки че на някой може да изглежда селски. Най-важното е, че тя изпълнява добре своята функция и работи надеждно. Във всеки случай, надявам се, че времето ще покаже!

Марина, Петрозаводск

Тази немска миялна машина е евтина и с добро качество. Има добри програми за измиване, защита от деца и течове. Освен това кутията й е само 45 см и може да бъде вградена в мебели. Придобита преди месец. Препоръчвам го на всички!

Zigmund & Shtain DW129.4509X

Константин, Москва

За толкова ниска цена все още не съм виждал тихи съдомиялни машини, а Zigmund & Shtain DW129.4509X е невероятно тих. Измива чиниите и приборите за хранене много чисто, без петна и петна. Тавата за вилици и лъжици е много удобна, а държачът за очила е измислен много хитро. В началото се страхувах, че машината ще бие чиниите, но това, за щастие, не се случи.

Алена, Владивосток

Zigmund & Shtain DW129.4509X побира много ястия, въпреки че кутията му е тясна. Той се предлага в малко по-малко, отколкото в старата ни свободностояща пълномащабна миялна машина Kandy, но не от много. Машината се изпира добре, особено ако включите режима предварително накисване за изсушени мръсни съдове. Тя има отделение за таблетки 3 в 1 и там се разтварят перфектно, насищайки водата с химия и правят възможно измиването на мръсотията. Zigmund & Shtain е нормална опция!

Матвей, Киров

След три седмици на работа машината изведнъж започна да бръмчи по време на събирането на вода, а след това, като цяло, спря да събира вода. Не получих никакви системни грешки на дисплея, не знаех какво да мисля. Майсторът се обади, той малко се замисли и каза, че съдомиялната трябва да бъде отведена в сервиза. Тази новина много ме разстрои. Сега не се знае колко дълго ще живея без оборудване, но вече започнах да свиквам.

Zigmund & Shtain DW129.6009X

Ринат, Екатеринбург

И изобщо тази миялна машина не е немска, а само компания, регистрирана в Германия. Производството е изцяло в Китай, но това не прави лошо машината. Лично аз използвам Zigmund & Shtain DW129.6009X от около година и през това време не открих никакви минуси в него. Той държи много, перфектно изпълнява основната си функция и не вдига шум. Тя има дисплей и удобно меню, в което дори бабата ще разбере. Той е в пълен размер и напълно вграден, точно това, което някога търсех.

Изградих го изцяло сам, няма проблеми с това и нищо не трябва да се купува.

Ирина, Новосибирск

Zigmund & Shtain DW129.6009X не е най-ниската цена, но определено заслужава място в моята кухня. Вече имах лош опит с използването на съдомиялна машина и за втори път реших да проуча всичко, за да си купя добро оборудване. Мисля, че успях.

Валери, Москва

Тази съдомиялна машина е просто пълнена с различни функции. Тя не вдига шум и перфектно прави съдове и кухненски прибори. Дори се опитах да измия маратонките в него, между другото, се оказва доста добре, по-внимателно, отколкото в пералнята. Той има вградена нормална защита срещу течове и таймер за забавяне за стартиране за цял ден. Тя има цели 9 програми за миене, мисля, че това е рекорд за съдомиялна машина, добре, ако не е дори запис, то нещо близко. Добра техника!

Zigmund & Shtain DW139.6005XZigmund & shtain

Татяна, Краснодар

Исках да взема бюджет в пълен размер от Zigmund & Shtain и мечтата ми се сбъдна, основното е правилно да мотивирам съпруга си. Калъфът й е широк 60 см и почти изигра жестока шега към мен; трябваше малко да прекроя мебелите в кухнята, за да може машината да влезе без проблеми. Тя мие перфектно, но трябва правилно да подредите съдовете и да използвате нормален препарат. Особено внимание на подреждането на чиниите, малко, което съм поставил неправилно и ще се измия.

Олег, Syktyvkar

Машина с вместима работна камера. Кошниците са регулирани по всякакъв начин и формата им е добра, можете дори да сгънете чиниите и чашите, макар и с по-цялостни ястия. Машината разполага само с три програми: редовна, интензивна и бърза програма. Като бонус има режим на половин товар, но ми се струва напълно безполезен, защото имаме голямо семейство и винаги планини от мръсни съдове. Добър „работен кон“, препоръчвам!

Оксана, Сочи

Закупих Zigmund & Shtain DW139.6005X с фабричен дефект. Господарят ми каза, че тези машини често боклуци електроника. Това е новината, но в мола не ми казаха нито дума. Навсякъде, където ни заблуди брат ни, никога не знаеш къде ще стигнеш да се возиш. Времето мина доста, не мога да предам колата. Майсторите предложиха промяна на модула за управление на гаранцията. Нека променят това, което остава.

Zigmund & Shtain DW69.4508X

Александър, Санкт Петербург

Намерих няколко добри отзива в мрежата за тази миялна машина и попаднах на празни приказки. Машината никъде не е по-лоша, защото не се мие с или без инструмент. Още от първия ден имаше проблеми с нея, затова я прехвърлих от греха. Не се забърквайте с китайската технология и особено с такава с немско име.

Роман, Москва

Съдомиялната машина Zigmund и Shtain работи правилно. Ястията ми се сервират два пъти на ден, тъй като сега роднините ни ни посещават. Съпругата слага половин таблетка Финиш и всичко се измива добре. На изхода съдовете скърцат чисти, сухи и горещи.

Валентина, Нижни Новгород

Всмукателният клапан е покрит. Така съпругът ми описа разбиването, а господарят, който дойде на повикване, потвърди. Всичко това се случи на третия месец след покупката, тук имате немско-китайската надеждност. Преди разбивката миялната машина работеше доста добре, жалко е, че дълго време не беше достатъчно.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини