Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялни машини Zanussi

Отзиви за съдомиялни машини ZanussiПод марката Zanussi се произвежда огромен брой съдомиялни машини, но само малка част от моделите се продават в Русия и страните от ОНД. Съдомиялните машини Zanussi са в търсенето, но не винаги е ясно на кои модели потребителите обръщат повече внимание. Нека проучим потребителските отзиви, които, надяваме се, ще ви помогнат да разберете кои модели на тази техника са по-успешни. Да започнем.

Zanussi ZDS 105 S

Анастасия, Москва

Преди това някак си не мислех да си купя съдомиялна машина, докато не родих близнаци. Моите прекрасни деца носят много радост, но и много притеснения. За да не прекарвам време в миене на чинии и детски играчки, съпругът ми ми взе съдомиялна машина Zanussi ZDS 105 S. Както се оказа, това е проста, но любезна машина, която си върши работата перфектно.

  1. Машината е тясна, затова я натъпкахме между шкафа и стената. Тя влезе перфектно, остана само малка пропаст.
  2. Тя има удобни кошници и тави. Как да разположите е ясно интуитивно.
  3. Машината има три стандартни и две специални програми за пране.
  4. На пода няма лъч, а в края на измиването няма дори звуков сигнал. Това е малко неудобно, защото не е ясно кога машината е приключила с миенето, но съм свикнала.
  5. Специалните крушки предупреждават за наличието на сол и препарат за изплакване. Особено ценно е предупреждението, че солта е изтекла.

Солта се налива периодично и не винаги си спомняте дали я има или не, а проверката всеки път не е опция.

Съдомиялната машина много ми улесни живота. Свободно време за игра с децата. Много готино, препоръчвам го на всички!

Катрин, Астрахан

Машината се справя много добре с трудно измити кухненски прибори: ренде, вилици, чесън джинджифил и др. Мазните съдове и листа за печене също се изпират добре. Частично измива въглерода от тиганите, но миялната машина се справя слабо със сухи петна от чай и кафе, дори много зле. Най-общо казано, доволен съм от машината и можете да пренебрегнете дребните недостатъци. Пет точки!

Борис, Кемерово

Това е обикновена свободно стояща тясна (45 см) машина, сглобена според добрата стара технология. Той е позициониран, че е бюджетен, но всъщност цената му е малко завишена - $ 389. Според мен „червената цена“ за нея е 300 долара, поне съдейки по техническите характеристики. Измива добре, и много ястия се поберат. Все още не предполагам да преценявам надеждността, използвам го само 4 месеца.

Zanussi ZDS 91500 WA

Александър, Москва

Преди няколко месеца най-накрая се сдобиха с миялна машина. Те не мислеха дълго, взеха машината Zanussi ZDS 91500 WA. Тя имаше интересни кошници за ястия, в началото дори ги харесвах, но след това се оказа, че е неудобно да се метне в тях нестандартни ястия. Машината е много икономична. Тя изразходва 10 литра за всички съдове, гони вода в кръг и го почиства след употреба. Вместо обичайното изсушаване на кондензатора е инсталирана турбо сушилня. Той значително ускорява процеса на изпълнение на програмата, но харчи малко повече електроенергия. Добра машина, препоръчвам!

Валентина, Саратов

През миналата година успяхме да закупим независима миялна машина Zanussi ZDS 91500 WA. Получих 35% отстъпка, иначе нямаше да я купя. Има само пет програми, но те са напълно достатъчни. Можете да използвате таблетки 3 в 1. Работи доста шумно, а кошниците са неудобни. Измива добре, така че сложете клас С, тази техника не заслужава повече.

Ирина, Нижни Новгород

Измива добре, не се счупва през годината. Има турбо сушилня, благодарение на която съдовете се сушат от поток горещ въздух. Радвам се, че този път не купих дефектно оборудване, препоръчвам го на всички!

Zanussi ZDT 92200 FAсъдомиялни машини Zanussi

Светлана, Красногорск

Ужасно не обичам да мия съдове с размери като тенджери, тави за печене и големи тигани. Те наистина дори не се вписват в мивката.Когато ги миете с ръце, водата с продукта лети във всички посоки, без значение как се опитвате да го миете внимателно. Не само, че прекарвате много време, разваляте ноктите си, но и трябва да почиствате кухнята два пъти на ден. С появата на Zanussi ZDT 92200 FA проблемът беше решен. Освободено беше много свободно време, сега мога да си бъбрим с приятелката си в мрежата за допълнителни половин час. Радвам се да купувам!

Соня, Пенза

Съдомиялна машина придоби за първи път. Не знаех нищо за работата й, така че трябваше да уча по пътя. Той е вграден, мие чинии добре, дори по-добре, отколкото бих могъл да очаквам. Научих се да използвам бързо, само за няколко дни. Може би не знаех нищо за някакви специални трикове, но мога да го използвам. мой хапчета Фрау ШмитТе дават отлични резултати и не оставят петна. Машината може да се вземе!

Иван, Екатеринбург

Счупи се, без да работи два месеца. Чувствителната електроника изгоря, много съм недоволен. Те събират оборудване, сякаш за Европа със своите стабилни енергийни мрежи. И в нашата област капки често се случват, беше необходимо да се сложи стабилизатор, но сега какво да мечтая за сега, няма кола.

Zanussi ZDF 92600 WA

Юджийн, Барнаул

Съдомиялните машини от Zanussi обикновено са доста скъпи, а след това добра самостоятелна машина в пълен размер се появи само за $ 380. Калъфът й е широк 60 см и дълбок 63 см, така че трябваше да препланирам кухнята, за да й намеря място. Тя има забавяне в пускането до 24 часа, сензор, който определя чистотата на водата и много други всевъзможни „благини“. Мие се безотказно, така че жена ми е щастлива до лудост и аз също.

Галина, Горно-Алтайск

Закупих съдомиялната машина преди около 7 месеца, през което време тя беше ремонтирана два пъти под гаранция. Учителят хвана добър. Той замени клапана и нагревателния елемент безплатно, но друг проблем остана нерешен - бъгове в края на програмата. Този бизнес е много неприятен. Машината се мие нормално в продължение на два часа, след което виси плътно и трябва да започнете отначало. Това е досадно, не препоръчвам тази машина!

Георги, Москва

Машината не разтваря добре почистващия препарат. Изглежда, че се мие добре, но в тавата винаги има малко прах или част от таблетката, която не се разтваря напълно. Гледайте какво да използвате. Смених много средства и резултатът винаги е един и същ. Останалата част от машината като машина, работи тихо и не създава проблеми.

Zanussi ZDS 2010

Алиса, Новосибирск

Имах нужда от много евтина и надеждна съдомиялна машина и попаднах на Zanussi ZDS 2010. Той е свободно стоящ, има унифициран дизайн и перфектно отмива планини от чинии. Цената е смешна, а качеството е съвсем нормално, работи за мен вече повече от година. Препоръчвам го!

Николай, Москва

На 70 градуса измива всякаква мръсотия. Има нежни режими за крехки ястия. Тавата за прибори и кошницата са удобни. Ако трябва да заредите най-много, кошниците могат лесно да се пренареждат, дори без използването на импровизирани инструменти. Кратка програма продължава 30 минути, но върху нея могат да се мият само чинии, малки саксии, черпаци и вилици с лъжици. Твърде мръсните съдове в кратка програма не се мият, сякаш не искаме. Доволен от покупката!

Вячеслав, Санкт Петербург

Нормална машина за тричленно семейство. Тя изпълнява добре задачата, харчи малко вода и пари. В същото време машината струва стотинка и е доста надеждна. Препоръчвам го!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини