Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Zanussi ZDV91500FA

Zanussi Отзиви ZDV91500FAИзвестният производител на домакински уреди Zanussi периодично радва клиентите с нови модели съдомиялни машини. Съвсем наскоро беше пусната съдомиялна машина Zanussi ZDV91500FA с тесен калъф от 45 см, дисплей и електронно управление. Броят на отзивите на клиентите за тази машина се увеличава във всички основни сайтове за продажба и това е ясен показател за интереса на хората.

положителен

Денис, Санкт Петербург

С покупката на съдомиялна машина, жена ми явно се забавляваше и по-желаеше да влезе в кухнята. Zanussi ZDV91500FA от първите дни се показа перфектно. Стартира всички „мрачни“ тигани и тигани. Мислех, че ще трябва дълго да ги почистват старателно, а съдомиялната машина след няколко часа интензивно измиване ни спаси от проблема. Всъщност тя има много предимства.

  1. 7 различни програми за миене и режим на половин зареждане, което е просто необходимо, тъй като не винаги съдовете се натрупват в огромни количества.
  2. Калъфът е широк само 45 см. От една страна, това ограничава капацитета, но от друга, спестява място в кухнята. Тук например кухненският бокс е малък, а допълнителните 15 см играят роля.

Наблизо, почти точно до съдомиялната машина, имаме пералня. Поради спестявания от няколко сантиметра, оставихме празнина между машините, така че пералнята да не удари съдомиялната машина по време на цикъла на въртене, когато виси от една на друга страна.

  1. Има дисплей, на който се показва всичко необходимо. Дисплеят е разположен там, където трябва да бъде, в края на вратата на съдомиялната машина.
  2. Съдомиялната машина е напълно защитена от течове, не можете да се страхувате да оставите оборудването да работи и да напуснете къщата.
  3. Има кутия с 3 в 1 хапче, което не е лошо, но никога не съм ги използвала, вземам пудра.
  4. Има и много готино нещо, наречено греда на пода.

Засега периодът на използване на машината е кратък, само шест месеца, но засега миялната машина показа своята най-добра страна. Първо, винаги изпира всичко добре, и второ, работи правилно и не се счупва. Дори не си спомням, че някакви неуспехи по принцип съм удовлетворен.

Нина, Москва

В началото наистина не харесвах машината, защото първите три измивания бяха ужасни. Дори съдовете не бяха измити много добре. Но тогава осъзнах фаталната си грешка, беше необходимо да заредя правилно машината и изхвърлих всичко в кошницата, както е необходимо и исках добър резултат. След като прочетох инструкциите, сгънах всичко правилно и отличният резултат не беше дълго. Като цяло моят съвет е прост: научете се да използвате миялна машина и след това да критикувате, не взимайте пример от мен.

Яна, Екатеринбург

Това е доста разумна цена и голямо изобилие от функции, които не могат да бъдат наречени излишни. Току-що прочетох едно нещо във форума, как момчета спореха за ненужните характеристики на Zanussi ZDV91500FA. Мисля, че такъв спор е възникнал от невежеството. Всичко в тази машина е необходимо и ако постоянно го използвате, бързо разбирате. Готов да отговори за вашите думи, машината е добра!

Родион, Краснодар

Много уважавам техниката на Зануси. Използвам го от 17-годишна възраст, когато бях още студент, си купих пералня от тази марка. Тя работеше за мен 12 години, докато не го дадох на приятел. Сега взех Zanussi ZDV91500FA, това е отлична миялна машина, която спаси семейството ми от кухненско робство. Без оплаквания, работи добре.

Машината се крие зад мебелна фасада и не напомня визуално за нейното съществуване. По принцип го обичам, когато оборудването не се вижда, изглежда, че стаята не е прекалено затрупана, има дори намек за пространство. Пет точки!

Иля, Серпухов

Общо използвам съдомиялни от 4 години. Първият опит беше неуспешен. Машината на Канди работи три години, 4 разрушения, сапунът за миене на съдове е зле, едно мъчение. Zanussi ZDV91500FA е трудно да се сравни с него. Година на отлична работа. Удоволствие е да съдържам такава техника, добре е, че реших да я купя.

Максим, ж.НовосибирскZanussi ZDV91500FA

Най-вече в модерните съдомиялни машини харесвам половин зареждане и забавен старт. Zanussi ZDV91500FA, който взех преди година и половина, има и двете. Освен това тя има възможност да използва таблетки за измиване, а в края на програмата се чува силен сигнал. Някои коли на хайут, мислейки, че трябва да мият всичко подред. Всъщност не всяка машина ще заеме най-трудните места и това е нормално. Например се примирих, че Зануси не мие петна от чай и кафе, но не мисля, че машината е лоша от това. По-скоро това е общ технически недостатък на цялото оборудване от този вид. Поставих пет точки!

Галина, Воронеж

Как не можете да се влюбите в техника, която върши гадната и мръсна работа за миене на чинии за вас. Закупих Zanussi ZDV91500FA малко след преместването в нов апартамент и сега лежа на дивана, докато пишещата машина работи върху планина от мръсни чинии. Не само че ценните ми нерви са непокътнати, но и ноктите ми, които редовно развалях, притежавайки гъба и крайъгълен камък. С две ръце гласувам „за“!

отрицателен

Василий, град Клин

Съдомиялната работи много зле. Често замръзва в средата на мивката, а резултатът е под средния. Откровено съм разочарован и как би могло да бъде иначе, когато отвориш вратата след три часа измиване, а върху чиниите има мръсотия и отвратителни петна. Слагам чиниите според инструкциите, заспивам при необходимост, вземам само най-скъпите и висококачествени прахове. Не разбирам каква е шегата. Изглежда, че имам дефектна техника! Не съм доволен!

Людмила, Толяти

Тя не мие, даде много пари, но не. Как да не се кълна. На третия ден отидох в магазина и отправих оплакване до продавачите за нискокачествени стоки и нека ми кажат, че не знам как да използвам съдомиялна машина. Не мина без псувни. Сега пиша рекламация до магазина, няма да я оставя така.

Ирина, Новосибирск

Първия месец сапунената машина както трябва. Всичко беше наред и после рязко спря да мие. Мръсотията започна да остава по чиниите. Проведох малко разследване и установих, че съдомиялната машина започва да мие съдовете със студена вода. Майсторът се обади и под гаранция смени нагревателя за мен. Две седмици колата работеше перфектно и сега нагревателят отново изгоря. Защо това се случва, не разбирам!

Алена, Оренбург

Не препоръчвам тази машина, тя е просто ужасна, въпреки че цената е доста голяма. Това е вградена машина и по принцип беше инсталирана не лошо, но защо толкова лошо миене на съдове. Просто не го разбирам. Не е щастливо!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини