Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната Whirlpool ADG 422

мнения за Whirlpool ADG 422Когато компанията лансира съдомиялната машина Whirlpool ADG 422, се смяташе, че това ще е бюджетен модел с ограничени функции. В този случай машината трябва да е направена проста и надеждна. Как стана това и какво представлява Whirlpool ADG 422 днес? Това ни е казано най-правдиво от потребителите.

Мнения на жените

Анна, Санкт Петербург

Преди три месеца взех тази съдомиялна машина с 25% отстъпка. Честно казано, бях поласкан с отстъпка, въпреки техническите спецификации, но трябваше да ги разгледам. Редовната цена на Whirlpool ADG 422 е 440 долара. Бих искал да задам на производителя въпрос: за какво са парите?

  1. Машината няма пълна защита срещу течове, частичната защита не отговаря на съвременните изисквания за безопасност.
  2. Съдомиялната няма сензор за чистота на водата, въпреки че повечето съдомиялни машини на Whirlpool са инсталирани.
  3. Също така, тя няма автоматична инсталация на твърдостта на водата, което е много полезно по време на работа.
  4. Освен всичко друго, машината е доста шумна, дори фактът, че се крие зад мебелна фасада, не спестява.

Посочено е, че машината е напълно вградена. Така е, но инсталирането му е чист тежък труд.

  1. Кошниците са доста неудобни, въпреки че ако свикнете с него, идва много.

Описанието ми може да изглежда пагубно за някои, но не исках да критикувам машината. Всъщност не е лошо, само цената е малко надценена. Тя не заслужава пет точки, но аз ще сложа четири.

Елена, Магнитогорск

Whirlpool ADG 422 беше закупен от нашето семейство преди около година. Тя се справя добре с функцията си, въпреки че понякога има пропасти под формата на мръсни саксии, които трябва да притеснявам. Техниката е много чувствителна към дозата на почистващия препарат, така че е по-добре да използвате таблетки. Ако сложите малко по-малко прах, той е лошо измит, ако сложите малко повече, ще остане хлъзгаво покритие. Хапчетата все още са главна тема, въпреки че намерих евтин вариант под формата на Чисто и свежо.

Алена, Омск

Радвам се на новата ми съдомиялна машина Whirlpool ADG 422, която използвам всеки ден в продължение на пет месеца. Работи добре, опитах всички режими, включително програмата за половин товар. При половин товар машината може да измие както горната кошница, така и долната, в зависимост от това кои съдове зареждате. Няма петна по чиниите дори при използване на евтини перилни препарати. В края на измиването лъчът предупреждава за това, блестящ в стената, но звуковият сигнал не се предоставя. Машината е по-просторна от тесния Bosch. Много се радвам, че го купих.

Юлия, Москва

Когато работите в банка, винаги трябва да имате перфектна прическа, дрехи и разбира се маникюр. „Търговия с лицето си“ Прибирам се по цял ден у дома и се превръщам в обикновена домакиня, която трябва да върши домакинска работа. Най-вече ме възмути нуждата от измиване на съдовете, натрупани през деня. Няколко такива мивки и маникюра трябва да бъдат преработени, което е доста скъпо. Съдомиялната машина Whirlpool ADG 422, която се появи в къщата преди година. Тя мие чинии до блясък, докато всъщност не полагам никакви усилия. За съвременна домакиня това е чудесен вариант!

Марина, Новосибирск

Благодарение на продажбата тя грабна машина на Whirlpool ADG 422. Тя ми взе $ 322. За тези пари тя реши да не мисли много и грабна, както се казва, без да гледа. Много напразно! Машината определено не си струва парите. Често се замразява и прекъсва. За да измиете правилно съдовете, трябва да седнете до и да пазите. Предпочитам да си измия ръцете. Не го препоръчвам!

Оксана, Екатеринбург

Продавачът в магазина откровено ме измами, когато кацна на Whirlpool ADG 422. Работи много лошо, не мие чинии особено големи. От приборите се измиват само лъжици и ножове, с проблеми с вилиците. Прекарвам пари за хапчета, а след това измивам всичко с нова ръка. Това не е добро, моделът е провал и ми отиде точно като късмет.

Лидия, градМосква

Много красива, просторна и технологична миялна машина. Не се побира в главата, колко ястия с различни размери се поберат в тези малки кошници. Той не измива кафето и чая от чашите прекалено добре, така че трябва да ги почиствате с ръце, добре, това е незначително „не може“. По принцип съм доволен от машината, препоръчвам я на всички!

Мнения на мъжете

Юри, ПсковWhirlpool adg 422

Новата ни съдомиялна машина Whirlpool ADG 422 има калъф с ширина само 45 см. Кухнята ни е малка, така че няма да има място за техника с по-широк калъф и всичко се вписва. Поради малките размери функционалността не страда много, годни са 10 комплекта ястия.

Липсата на място в кошниците на съдомиялната се усеща само по време на събирания с приятели, когато се натрупва голямо количество мръсни съдове. Трябва да се мия на три стъпки, при нормални условия има достатъчно място. Качеството на измиване е нормално, не се наблюдават ивици и мазна плака. Машината е похвална.

Сергей, Томск

Whirlpool ADG 422 - прилична машина, добре е, че съм го получил толкова евтино. Мие се нормално, борави внимателно с чиниите. При правилна грижа нищо не се запушва с нея и не излизат грешки. Радвам се, че избрах този модел.

Денис, Ростов на Дон

Миналия месец той зарадва жена си с нова съдомиялна машина Whirlpool ADG 422. Първите три дни тя беше измъчвана от сгъване на чинии в кошници, но сега тя прави всичко „със затворени очи“. При правилно подреждане съдовете могат да се мият перфектно и ако все още не пестите от продукта, тогава чиниите започват да блестят и скърцат. Жена ми е по-доволна от моя подарък, отколкото със златни бижута, въпреки че би искала и двете.

Иван, Syktyvkar

Взех Whirlpool ADG 422, за да оборудвам напълно кухнята, но не виждам особена нужда от това. Прибирам се у дома късно вечерта, никой освен котката не ме очаква. Правя и малко миене на съдове, ръцете по-бързо и лесно се мият. Машината изглежда не е зле, но не ми струва нищо. Мисля да го продавам на съсед, докато не е ръждясал, но при мен положителен отзив.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини