Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялна машина Vestel

най-добрите отзиви за съдомиялна машинаСъдомиялните машини Vestel отдавна привличат вниманието на потребителите с ниска цена, добро качество и редица „чипове“, които няма да оставят равнодушни дори скептици. Но това са все красиви лозунги от рекламни брошури, но какво в действителност. Само потребителите могат да ни кажат истината за автомобилите от тази марка, чиито мнения ще представим в тази статия.

CDF 8646 WS

Лариса, Волгоград

Използвам съдомиялната машина CDF 8646 WS от почти 2 години. Купих го евтино и дори с отстъпка от продажбата, така че не мислех много. Честно признавам, че го купих само заради цената, не погледнах никакви характеристики, просто го разгледах, уверих се, че работи и го взех веднага. Няма да препоръчам този модел на никой от моите приятели и познати, защото:

 • чиниите се мият добре, само ако наливате повече средства;
 • тенджерите и тиганите често трябва да се мият, особено ако поставите малко погрешно;
 • ястията са подредени някак много хитро, докато се учиш, проклинаш всичко;
 • по време на измиването машината бучеше силно, съпругът решаваше проблема само като постави гумена постелка под тялото.

Можете също да поставите специални антивибрационни подложки под краката на съдомиялната машина.

Бях помолен да помисля за предимствата на този модел съдомиялни, но нещо, но цената не се получава. От петте точки давам на тази машина оценка 1.

Юри, МоскваVestel CDF 8646 WS

Той взе тази миялна машина, когато живееше с момиче в апартамент под наем. След това дълго се сблъскахме, често се движехме и нямаше много пари за скъпо оборудване. Те са доволни от тази машина, тя все още „работи“ в нашата селска къща, така че не мога да кажа нищо лошо - евтино и весело. Съветвам всички!

Яна, Саратов

Съдомиялната е отлична, все пак бих я използвала, ако не беше за ремонта в кухнята. Под новите мебели купихме изцяло вграден модел и това беше дадено на мама. Мама е щастлива от половин година, тъй като не се обаждаме, тя винаги си спомня новата си миялна машина. И все пак те миеха ръце с цели планини от чинии, тигани, най-гнусно - ужас, прекарваха по два часа на ден на него, но би било по-добре, ако децата и внуците вземат това време.

Като цяло мога да кажа много добри неща за тази съдомиялна машина, с изключение на едно „косе“. При бързи програми машината оставя следи от почистващ препарат върху чинии и чаши, затова се опитваме да включим само нормални режими.

VDWTC 6041W

Светлана, Санкт Петербург

Сега съжалявам само за едно, че докато децата ни растяха, нямаше такава машина в къщата. И че не слушах умни хора. Колко пъти ми се е налагало да третирам кожата на ръцете със специални мехлеми, защото от хлор и перилен препарат са станали като крака на врана. Относно маникюра като цяло си мълча. Моят маникюрист вероятно забогатя, защото не можех основно да мия чиниите в ръкавици, а съпругът ми принуден да мие чиниите, това е цяла епопея.Vestel VDWTC 6041W

Накратко, когато тази миялна машина се появи в живота ми, започнах да идвам в кухнята с удоволствие. Сега не е нужно да мисля какво да правя, за да мога да объркам по-малко ястия - готвя за собствено удоволствие и радост от домакинството. Просторна миялна машина, включва много ястия. Ако всичко е подредено правилно, качеството на измиването е отлично, не остават петна. Вероятно никой няма да успее да подреди ястията правилно от първия път, но всеки ще се научи от третия или четвъртия път.

Хората мият чинии с ръце, слушайте ме! Много дълго време аз самият бях скептично настроен към оборудването за миене на съдове, дори се смях на познати, които купуваха тези машини. Но сега коренно промених решението си и вероятно ще се промените, ако се опитате да използвате миялна машина!

Андрей, Новосибирск

Ужасна миялна машина. Направих това заключение, когато сравних пишеща машина на тази марка със стар Bosch, който работи за мен 7 години.Всъщност това е небето и земята. В новата машина е невъзможно да измиете нищо, докато не поставите чиниите, чашите, тенджерите под правилния ъгъл. По принцип системата е някакъв сложен, почти го поставете по такъв начин и помислете, че ще трябва да миете вещи. Едно е, че тя все още мие чиниите, а парите не са големи, така че техниката е валидна, можете да я вземете. Във всеки случай машината работи добре на своята цена.

Новата машина миришеше много неприятно. Миризмата изчезна след около месец.

Четох в интернет, оказва се Отзиви за съдомиялни машини на Bosch, много по-добре и аз самата имам добър опит в „комуникацията“ с технологията на тази марка. Защо го избра Вестел, а защото реши да спести малко. Не съжалявам особено, но няма да го направя в бъдеще.

Алена, Иркутск

Никога не съм използвал съдомиялна машина, а след това за компания с приятел извадиха евтин VDWTC 6041W и двете не бяха доволни. Първо, колите смърдят ужасно или с пластмаса или гума, отвратителната остра миризма, която не е изчезнала досега, но от покупката са минали 3 месеца. Второ, машината не мие чинии добре и нямам такова мнение. Моят приятел и аз играем заедно пъзели, всички мислим как да подредим съдовете така, че да се подобри качеството на миенето, но нещо още не е дошло. Съжалявам за покупката и не съветвам никого да го прави.

VDWIT 4514W

Егор, Краснодар

Доста съм доволен от качеството на миенето на съдове и нямам нужда от нищо друго. Някак си не се занимавам да спестявам енергия, вода и има всякакви „бездомни“. За мен всички съдомиялни машини консумират приблизително една и съща сума и дори да има някакви спестявания, това няма да повлияе по никакъв начин на семейния бюджет. Ако започнете да грешите, тогава бих подчертал следните предимства:Vestel VDWIT 4514W

 • ниска цена;
 • добро качество на миене на съдове;
 • възможността да се използват 3 в 1 таблетки;
 • тесен;
 • Можете да поставите забавяне при стартиране;
 • калъфът е защитен от течове.

Има и минуси, но тук ще направя резерва, че това е само от моя гледна точка и в живота това не ме притеснява по никакъв начин. В машината няма блокиране от намесата на деца. За съвременните технологии това е пропуск. Малката дъщеря на моя приятел толкова съсипа старата пералня, че нямаше и блокиране. Сега, купувайки всякакво оборудване, той на първо място изглежда да има заключване. Затова записах този въпрос за минусите, останалата част от колата е добра.

Ирина, Syktyvkar

Нямам късмет с техниката. Купих VDWIT 4514W преди 5 месеца и сега съм трудна. Два пъти тя вече се предаде на услугата, ползата от гаранцията досега. Разправяйки се с продавачите до деветката, сега услугата дърпа гума. Първо долетя електротехник, в сервиза подмениха захранващия кабел, всичко работеше 1 седмица. Тогава машината излезе напълно и дори не се включи, службата каза, че модулът за управление „лети”, че нямат такива резервни части и не се знае кога ще се появят, но за сто долара могат да поръчат частта и да я поправят в рамките на седмица. Тук седя и си мисля какво да правя, би било по-добре да не купувам този хемороид!

Иван, Москва.

Съдомиялната машина е без похвала. Купих й баба като подарък. Разбира се, в началото я гледаше като неандерталец на космически кораб, но след това бързо свикна и изсипа внука си освен пайове с много думи на благодарност. Производителите на тези съдомиялни уважават!

И така, подбрахме за вас най-ярките мнения на хората относно съдомиялните машини на тази марка. В никакъв случай не искаме да ви наклоним към тази или онази гледна точка, ние просто ви информираме за това какво казват хората за тези съдомиялни машини. Надяваме се тази статия да ви донесе практически ползи. Успех!

   

Коментари на читателите

 • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини