Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялна машина Smeg

Прегледи на PMM SmegИнтересувате се от луксозната италианска технология? Струва си да обърнете внимание на съдомиялните машини Smeg. В Русия има и клон на Smeg, така че в големите супермаркети на домакински уреди винаги можете да намерите няколко десетки модела на тази машина. Тези съдомиялни са скъпи, така че не всеки може да си ги позволи. Въпреки това в мрежата има все повече отзиви за автомобилите на тази марка и това не бихме могли да пропуснем.

Smeg STA6539L2

Юри, Москва

Отлична качествена съдомиялна машина, която побира голям брой ястия. Не съм фен на евтините китайски технологии, затова се опитвам да купя нещо немско, шведско или италианско, направено за дома. Smeg STA6539L2 жена ми и аз закупих преди 7 месеца. Не мина много време, но вече успях да забележа някои предимства.

  1. Изключителното качество на миенето на съдове, просто е невероятно как машината може да трансформира обичайните чинии, купи, чаши и стъклени чаши.
  2. Ясно и в същото време много усъвършенствано електронно управление. Има дисплей.
  3. В арсенала има 9 програми за мивка. Това е много, другите съвременни автомобили имат 5, добре, от силата на 7 програми.

Не мога да кажа, че използваме всички програми за измиване, но повечето съпрузи ги използват, особено след стриктно проучване на инструкциите.

  1. Има една необичайна функция, наречена „Лъч на пода“. Същият лъч показва, когато съдомиялната машина е приключила работа. Много е удобно, когато вземете предвид, че краят на програмата не е придружен от звуков сигнал, като в пералня.
  2. Техниката е много тиха.
  3. Съпругата ми особено цени функцията, която ви позволява да забавите стартирането на програмата с няколко часа. Оказва се, че зареждам праха, приборите и задавам желаната програма, но тя ще започне едва след 6 часа, когато всички ще спят. През нощта съдовете ще се мият и изсушават, а сутрин от кошниците можете да получите чисти съдове.

Ще добавя, че модерните миялни машини започнаха да се правят много компетентно. Количките могат да се регулират по височина и частично да се трансформират. Това отваря нови възможности за зареждане на нестандартни ястия. Много съм доволен от нашата миялна машина, жена ми и синът ми ме подкрепят напълно.

Игор, Новосибирск

Машината перфектно измива съдове. Той спира да свети на пода, когато програмата за пране приключи. В допълнение, в края на съдомиялната машина миялната машина отваря вратата, така че съдовете да изсъхнат по-добре. Добро техническо решение, но няма нищо изключително в тази съдомиялна машина. Трябва да преплатим за марката. Надявам се тя да работи дълго време.

Алексей, Тюмен

Измива и изсушава перфектно. Машината е удобна по всякакъв начин. Огромен минус са прекомерните разходи. Все още не разбирам защо толкова огромно надплащане. Няма да го препоръчвам заради това, но ако имате пари, вземете го.

Smeg STA4505

Марта, Санкт Петербург

Обикновено автомобилите на Smeg са безумно скъпи и този модел се продава на сравнително разумна цена. Лично аз не можах да устоя само заради това и когато продавачът ми обеща 10% отстъпка, последните съмнения изчезнаха. Машината работи перфектно, няма проблеми с нея, въпреки че мина повече от година. Препоръчвам го на всички!

Валентина, Екатеринбург

Преди около година и половина успях да закупя съдомиялна машина Smeg STA4505. Това е тясна, напълно вградена машина, разработена от суперпрофесионални инженери, това веднага личи. Тя има само пет програми за измиване, но най-добрата е интензивна програма. На него се измива всичко, дори и най-трудното замърсяване. Пет точки!

Smeg ST321

Сергей, Ростов на Дон

Къде са стигнали всички тези Samsung, Hansa и LG в сравнение със Smeg ST321. Имах съдомиялна машина Hansa ZIM 436 EH, работила по-малко от година без сривове, сега тя "живее живота си" в страната. Smeg работи страхотно от 1 година и 9 месеца. Страхотна техника, по всякакъв начин. Поставих най-високата оценка.

Галина, Москва

Преди да си купя съдомиялна машина, седях на няколко тематични форми, задавах редовните въпроси. След като научих много интересна информация, поверих избора си на съдомиялната машина Smeg ST321. Това е една от най-евтините съдомиялни машини в линията на пълномащабните Smeg с добри характеристики. Тя дори има половин товар. Качеството на сглобяване е просто отлично, чиниите ми, както се казва, "без да гледам"!

Smeg STA13XL2PMM Smeg

Алексей, Москва

Много сложна и много скъпа миялна машина Smeg STA13XL2 с намален шум по време на работа. Че е тихо, се убедих още след първото изстрелване. Въпреки това, за да намали нивото на шума, производителят отиде да ограничи скоростта на приема на вода. Водата навлиза в машината почти чрез гравитация, което се отразява на времето за изпълнение на програмата. Според мен това е неприемливо.

Останалата част от машината е нормална. Измива се добре, изсушава добре и не се счупва. Събрани добросъвестно, от добри материали. Пет точки!

Людмила, Челябинск

Съдомиялна машина Smeg STA13XL2 има в червата си всички съвременни технологии, присъщи на такава техника. Тя се справи много добре, от което потребителят не трябва да се оплаква. Машината работи безупречно и това в никакъв случай не е рекламно изявление. Много се радвам на покупката!

Smeg STA6539L3

Александър, Новосибирск

Противно на очакванията, машината беше просто ужасна. Толкова пари всъщност са хвърлени на вятъра. Измива много лошо, постоянни неизправности. Освен всичко това, не мога да поставя правилно съдовете в кошници. Разбива се в много малко, въпреки че е посочено, че са включени 13 комплекта. Плюсът на техниката е, че тя наистина работи тихо. Не мога да препоръчам!

Олег, Москва

Една от малкото съдомиялни машини в света, която има 10 програми за миене, но в тези 10 програми няма смисъл. Измива лошо. Отначало си мислех, че е наша вина, жена ми и мислех, че нещо не е наред, но се оказа, че проблемът не е в нас, а в колата. Разочарованието е неописуемо. Такава умна машина се оказа най-лошият представител на този вид. Затова си купих съдомиялна в къщата.

   

1 коментар на читателя

  1. Граватар Марина яхт клуб:

    Разрушаваме всички уреди на Smeg - от чайника до хладилника. При други марки това не беше.

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини