Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялни машини на Samsung

Прегледи на PMM SamsungКорейската технология е позната и обичана по целия свят. Той е сложен и технически напреднал, но в същото време дори малко дете може да го контролира. Samsung е така и при съдомиялните, но все още не си струва да пускате децата в тях. Нека да видим какви отзиви оставят потребителите за тази техника. Наистина ли е толкова добра или просто рекламодателите отново умело ни промиха мозъка? Трябва да разбера.

Samsung DW50K4030FW

Иван, Москва

Преди да се пенсионирам, ремонтирах съдомиялни и перални. Отдавна имах пералня, но доскоро нямаше съдомиялни машини. Жена ми ме убеди да купя и затова тръгнахме да пазаруваме, за да изберем добра техника. Жена ми го хареса, после един модел, после друг, но отхвърлих всичко, защото няма да пиеш професионално и няма да го загубиш, дори и да съм пенсионер.

Търсиха дълго, докато не видяха Samsung DW50K4030FW. Трябва да кажа, че за пръв път попаднах на съдомиялна машина, в която дисплеят не е на вратата, а отпред от външната страна на кутията. Любопитството ме разглоби и аз разгледах машината от всички страни и погледнах вътре. Бях доста доволен. Жена ми одобри избора ми и сега, за осмия месец, машината мие съдове безопасно в нашата кухня. Отбелязвам в него редица несъмнени предимства.

  1. Тя има удобна и лесна работа. Информацията, изисквана от потребителя, се показва подробно на дисплея.
  2. Има 5 програми и нито една безполезна. Всички програми работят добре, има дори половин товар.
  3. Машината възприема всеки препарат за миене на съдове, можете да използвате поне таблетки, поне прах, ефектът ще бъде добър.

Съдомиялната машина има специална тава, в която поставям таблетките 3 в 1, 5 в 1 и 7 в 1. Машината разпознава тези средства нормално.

  1. Машината изпира съдовете безупречно. Дори сложни замърсители се измиват, но трябва да се наложи интензивна програма.
  2. Кошниците са удобни и здраво изработени, а също така могат да се преместват по-високо и по-ниско.

Колата е сглобена добре, електрониката е надеждна, мисля, че ще работи дълго време. Може би като бивш майстор мнението ми не е напълно отворено, но ясно виждам, че този модел наистина е правилният избор. Не можете да слушате мнението ми, не настоявам.

Айдар, Уфа

Тази пишеща машина има солидни предимства, почти няма недостатъци, с изключение на един - отделението за таблети не се отваря добре. На моята пишеща машина реших този проблем, като шлайфах краищата на резето с шкурка. Ако срещнете същия проблем, можете да действате и вие, това ще помогне. Машината мие просто добре, мисля, че няма равен.

Джулия, Брянск

Трябваше да удавя съседите си много пъти и всеки път нямаше вина. След като тръбата се счупи, друг път, когато пералнята изтече, третият път батерията изтече, докато не бях у дома. Като цяло тих ужас. Нямам късмет с водните комуникации. Този път реших да си купя съдомиялна машина, но с условието тя да бъде напълно защитена от течове. Продавачът ми предложи Samsung DW50K4030FW с ширина 45 см и аз някак веднага се съгласих. Е, добре, че марката е добре позната и уважавана, защитата от течове е пълна и се измива прекрасно според убеждението на продавача.

Измина една година от закупуването на машината. Все още отоплявам съседите въпреки смяната на тръбите и подмяната на батериите. Съдомиялната никога не се е проваляла. Наистина нямаше течове и тя изпълнява добре своята функция. Трябва да се преместим на първия етаж, далеч от греха, иначе усещам, че съседите скоро ще ме застрелят.

Samsung DW50K4050BBSamsung DW50K4050BB

Руслан, Москва

Ценовият етикет на машината е приемлив, управлението е модерно с докосване, а самата машина изглежда добре, жалко е, че е вградена. Лесно е да се объркате в програмите, защото има 7 от тях. Не е ясно защо толкова много, но въпреки това. Има уникален режим, наречен Интензивно изплакване.Харесва ми, защото можете да използвате всеки препарат за миене на съдове, дори не много висококачествен, докато съдовете ще се мият много добре, няма да има плака и петна. Техниката е отлична, препоръчвам да закупите!

Албина, Новосибирск

Значителен недостатък на тази машина е ниско разположена кутия за хапчета. Поради местоположението си, долната кошница губи част от своята функционалност. Невъзможно е да се сложат достатъчно чинии в него, особено големи, затова се опитвам да сложа големи предмети назад и натискам дреболията напред, в противен случай таблетът може да не се разтвори. Ако не вземете предвид този недостатък, машината е нормална, може да се използва доста добре.

Жана, Красноярск

Доста тих и незабележим „домашен помощник“. Съдовете са чисти, имат редица полезни функции и има защита срещу течове. Препоръчвам да закупите!

Samsung DW50K4010BB

Денис, Москва

Машината е удобна, изпълнява добре своята функция и освен това е перфектно защитена. Първо, той е оборудван с пълна защита срещу течове, и второ, когато вратата случайно се отвори, водоснабдяването се изключва автоматично. Има някои проблеми с шумоизолацията, но всъщност не ме притеснява, затворих вратата в кухнята и всичко не пречи на съня. Давам най-висока оценка.

Наталия, Дмитров

Обичах съдомиялната машина на Samsung DW50K4010BB. Той е перфектно сглобен, кошниците са удобни, работи без повреди. Няма останала мазна плака или петна върху чиниите. Рядко оставя бледи следи от кафе и чаена плака върху чаши. Невероятно се радвам, че можете да забравите за миенето на ръце. Препоръчвам го на всички!

Много обичам да мия чинии с хапчета. Не е нужно дори да ги разопаковате, хвърляте ги директно в тавата и можете да започнете измиването.

Людмила, Самара

Съдомиялна машина е просто магическа единица. Сблъсквах се с тях. Мислех, че те са малко полезни. Добре, че сбърках Преди около три месеца съпругът ми ми даде Samsung DW50K4010BB и аз, все още говоря за това, няма как да не радвам. Преди, когато влязох в кухнята, много се разстроих, когато видях планина от немити чинии, които никой няма да мие освен мен. Сега не му обръщам внимание, бързо слагам всичко в съдомиялната машина, настройвам програмата и оставям да се занимавам с моя бизнес. Сигурен съм, че миялната машина няма да ме подведе!

Samsung DW50H4030FS

Александър, Тоглиати

Съпругата признава, че Samsung DW50H4030FS е най-добрият подарък през последните две години. По собствено признание машината не я кара да се пръска в гореща вода, поддържайки маникюра и кожата на ръцете си в добро състояние. Освен това машината спестява време, позволява да се занимава с техния бизнес, докато миялната машина работи върху мръсни съдове.

Странни хора, тези жени, не исках да кажа нищо, когато си купих кола. И изобщо не беше подарък за нея, а просто полезна покупка у дома. Подаръците за жените според мен трябва да изглеждат различно, но о добре. Машината работи добре, изпълнява своята функция, а останалото - неща от живота!

Галина, Иваново

Използвам тази машина само от два месеца и вече имах достатъчно от нея, така че вече не са достатъчни нерви. Първите повреди на капитана започнаха да се елиминират дори месец след като покупката не е минала. Машината изведнъж спря да загрява водата и изми ледените съдове. Изглежда, че отстранява проблема. Сега машината е спряла да изпомпва вода и отново се втурвам към сервиза, за да се договоря за гаранционен ремонт. Оказа се ненадеждна технология!

Владимир, Нижни Новгород

Това е съвсем обикновена модерна миялна машина, нищо забележително. Мие се чисто, но това не е рядкост. Цената е средна. Разходите за вода са нормални, поне не можете да я наречете супер икономични. Тавата за прибори е просторна. На разположение са пет програми за измиване, има режим на половин зареждане и таймер за забавяне на старта. Ако не търсите нещо специално, а просто нормална машина, този модел ще се справи!

Samsung DW60M6050SSSamsung DW60M6050SS

Сергей, Новокузнецк

Шест месеца след развода се сдобих със съдомиялна машина Samsung DW60M6050SS. Тя помага много с домакинската работа. Измивам чинии в нея, топки от полилея, порцеланови сувенири и понякога дори обувки. Тя перфектно изпира всичко, не оставя никаква мръсотия и най-малкия шанс. Машината е просторна, така че ако имате голямо семейство, това оборудване ще ви помогне, защото може да побере 14 комплекта ястия наведнъж. В него има и много функции, така че дори претенциозният купувач ще намери нещо свое в него.

Полина, Санкт Петербург

Машината е прилично „натъпкана“, като цялото оборудване на Samsung. Той е в пълен размер; в него са интегрирани 7 програми, от които пет са необходими, а две са безполезни. Удобна тава за лъжици и вилици. Кошници за моя вкус биха могли да се направят по-удобни, нестандартни ястия се вписват лошо. Пет машини не са достойни, 4-4,5 точки някъде.

Индикатор, който показва наличието на сол, не работи. Жалко е, че всеки път, когато попаднеш там, в машината има сол или не, е много неудобно.

Ирина, Екатеринбург

Не исках да взема тази машина, защото има сребърен калъф и обичам бялата техника. Тъй като фасадата на мебели не може да бъде окачена на тази пишеща машина, аз не се усмихвах наистина, като гледам сребърната врата няколко години подред. Помогна ми продавачът, който намери точно същия модел с бял калъф в склада, за което съм му изключително благодарен. Сега го използвам с удоволствие и съветвам всички да си купят тази машина!

Samsung DMS 600 TIX

Лариса, Москва

Миналата пролет реших да си купя миялна машина на вилата. Вилата ми е добре оборудвана и аз всъщност живея там от март до ноември, а миялната машина е само в града. Отначало исках да вземаСъдомиялна машина Bosch SMV47L10RU (Имам такъв в апартамента си), но продавачът ме разубеди. Той обясняваше дълго. Дори се съмнявам, че мога да повторя всичко, което ми каза. Да и не е необходимо.

По принцип купих Samsung DMS 600 TIX, докарах го в страната и принудих съпруга ми да го инсталира. Съдомиялната машина се оказа добра, мие се дори по-добре от тази, инсталирана в градския апартамент. С негова помощ най-накрая беше възможно да завършим установяването на ежедневието в страната, сега като цяло няма да отида в града от там.

Рамзан, Мирни

Страхотен подарък, улеснява работата на жените в кухнята. Занесох това на жена ми миналата година. Samsung, марката е добра, прави надеждна технология. Машината веднага измива и изсушава чиниите, не е нужно да правите нищо, просто поставете мръсните съдове вътре, изсипете праха като в пералня, след това затворете вратата и поставете в програмата. Гарантиран отличен резултат

Елена, град Есентуки

Преди месец исках съдомиялна машина. Няма пари за преоборудване на кухнята, затова взех машината на свободно място. Отзивите на потребителите за нея са нормални и това е ласкателно. Samsung DMS 600 TIX мие перфектно и не вдига шум по време на работа. Препоръчвам да закупите!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини