Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялна машина Neff

Отзиви за съдомиялна машина NeffНемската компания Neff е един от лидерите в производството на висококачествени домакински уреди. Технологията Neff е позната и обичана в Германия, не е чудно, че почти половината от продукцията остава в страната, а около 1/3 се изнася за Обединеното кралство. Останалите "трохи" се изнасят в трети страни, включително Русия. Съдомиялните машини Neff заслужават специално внимание. Нека се опитаме да разберем какво мислят руските потребители за тази технология, струва ли си да се преплати?

Neff S513G40X0R

Ксения, Москва

Доста скъпо оборудване и ако не беше рекламната кампания, благодарение на която получих отстъпка, едва ли бих обърнал внимание на тази съдомиялна машина. Neff S513G40X0R е в моето домакинство от около 7 месеца. Това е страхотна вградена съдомиялна машина с богат набор от функции и много добре направена. Има само един минус - цената, но има много плюсове.

  1. Много просторна перална камера. По желание в него могат да се поставят дори големи тигани.
  2. Има интензивна програма, по която всичко се изпира.
  3. Функцията за половин товар е контролируема. Можете да изберете нивото, на което водата ще се подава с почистващ препарат.
  4. Машината почти няма шум благодарение на тих инверторен мотор.
  5. Има сензор за натоварване, в допълнение, самата машина е в състояние да разпознае вида на използвания почистващ препарат и въз основа на това да коригира програмата за пране.
  6. Има забавяне на стартирането и времето му е неограничено.

Вратата на съдомиялната машина има много удобно и гладко затваряне. Благодарение на това вратата не може да се отваря или затваря рязко, докато може да бъде заключена във всяко удобно положение.

Бих могъл да говоря за моята миялна машина дълго време, но не искам да злоупотребявам с вашето внимание. Просто повярвайте, че машината е много добра. Направиха го честно и обмислиха всичко до най-малкия детайл за европейски купувач. Мисля, че си струва парите!

Владислав, Краснодар

Родителите закупиха Neff S513G40X0R миналата година и тъй като през цялото време се скитат по командировки, трябва да използвам пишещата машина. Преди това, докато родителите ми бяха далеч, аз миех чиниите с ръце, за себе си, за баба си и по-малкия брат. Сега миялната машина работи. Моята задача е само да заредя чиниите, да добавя почистващ препарат и да включа програмата, а в края да поставя чистите и сухи чинии в шкафа. Чисто блаженство. Вземете някъде другаде желязо, което сам желязо, тъй като и аз мразя тази дейност.

Иван, Новосибирск

Никога досега не съм попадал на технологиите на тази марка и тогава имаше възможност да вземем добра съдомиялна машина с отстъпка, имаше шанс да пропусна греха. Neff S513G40X0R работи абсолютно безупречно, просто мечта. В кошници всичко е сгънато и пренаредено. Пластмасата е малка, навсякъде е метал. Има усещане, че германците са правили съдомиялната от десетилетия. Много доволен!

Neff S515M60X0R

Артем, Санкт Петербург

1150 Евро е доста скъпо за съдомиялна машина, но наистина исках да зарадвам любимата си жена. Самият аз не го инсталирах, обадих се на майсторите. При първото измиване забелязах, че целият процес е много тих, дори инжектирането на вода не се чува. Всички видове почистващи препарати взимам, за първи път взех голяма опаковка таблетки за съдомиялна машина BioMioно мисля, че няма голяма разлика за такава техника Те миеха чиниите само няколко пъти, няма оплаквания. В края на измиването се чува звуков сигнал и се появява лъч. Пет точки!

Яна, Екатеринбург

Безумно скъпа миялна машина с посредствена функционалност. Той дори няма турбо сушилня. Защо да плащате такива космически пари? Можете да бъдете половин от цената, за да получите добра съдомиялна машина Bosch с абсолютно същите характеристики. Тази машина е направена от германците за германците, няма смисъл да я купуваме, особено при сегашния курс на еврото.

Анна, Белгород

Neff S515M60X0R работи за мен без неуспехи почти година и половина. Качеството на измиването винаги е безупречно, без шум.Средствата могат да бъдат поставени в половин дози, понякога дори и по-малко. "Използва" всичко, дори прах, дори хапчета. Пет точки, без да говорим!

Neff S58E47X2RUмиялна машина Neff

Валентин, Волгоград

Преди шест месеца ми хрумна да оборудвам нашата кухня с миялна машина. Прочетох различна информация за всички видове сайтове и форуми и стигнах до извода, че трябва да вземем немско оборудване, но не и Bosch. Бюджетът беше ограничен, така че трябваше да обиколя почти всички магазини в града, докато не попаднах на Neff S58E47X2RU. Това е кола с тясна каросерия, но се оказа много просторна.

Прекарах само 30 минути за инсталацията, защото германците вложиха всичко необходимо в комплекта. Освен това окачих фасадата на вратата без затруднения. Съдовете са винаги чисти, машината работи като добър швейцарски часовник. Ако има пари, по-добре е да вземете точно такава техника, няма да е нужно да съжалявате.

Елена, Москва

Използвам машината не повече от месец, но вече разбрах, че е направена от истински професионалисти. Материалите са с най-високо качество, това не са китайски потребителски стоки. Монтажът е надежден, всички монтирани, всички ролки на място и всичко работи безотказно. Количките не засядат при движение и е удоволствие да сгъвате съдовете в тях. Преди имах съдомиялна машина Kandy и така, ако сравните Kandy с Neff S58E47X2RU, това е все едно да поставите Bentley и Zaporozhets на следващо място. Тази техника просто не може да се сравни!

Едуард, Новосибирск

Дълги години съпругата използва съдомиялната машина Bosch, почти няма оплаквания. Преди около три месеца електрониката на машината изгоря и решихме да я заменим, взехме тесен Neff S58E47X2RU. Не съм експерт, но вече на пръв поглед се забелязва, че производителите на Neff направиха всичко възможно да направят оборудването толкова добре. Те дори успяха да оптимизират времето за изпълнение на програмите, така че машината да се мие по-бързо и по-добре от нашия счупен Bosch. Препоръчвам го!

Neff S58M58X2RU

Юлия, Москва

Технически много модерна миялна машина. Не успях веднага да науча как да го използвам, но сега знам тънкостите. Предишната миялна машина не мие добре тавите дори в интензивен режим. Не знаех какво е и всеки път миех такива нестандартни чинии с ръце. Neff S58M58X2RU разполага със специална дюза за измиване на листове за печене. С него дори изсушен и мазен предмет придобива девствена чистота. Не искам дори да говоря за такива дреболии като половин товар, греда на пода и кошници с регулиране на височината, защото почти всяка съвременна миялна машина има такива функции.

Дмитрий, Саратов

Според мен, въпреки качеството си, тази машина е твърде скъпа. Тя работи с мен от година, досега без неприятни изненади, но „жабата се задушава“. Бихте могли да вземете добра миялна машина за 250 долара по-евтино.

Александра, Псков

Neff е техника, която се проваля. Преди три години взех електрическа печка Neff, а сега и съдомиялна машина Neff S58M58X2RU. Той няма да остарее дълго и в идеалния случай ще работи поне 20 години, в което съм сигурен.

Според статистиката, поддържана от Германската асоциация на производителите на домакински уреди, продуктите на Neff работят средно 17,6 години, което е много подобно на истината.

Neff S51L43X1RU

Марк, Санкт Петербург

Отдавна използвам съдомиялната машина Neff S51L43X1RU, която все още не спира да ме учудва. Той беше сглобен не в Германия, а в Полша, но това е само по-добре, тъй като подобен модел, сглобен в Германия, струва два пъти повече. Машината мие всичко, дори стара мръсотия от стари метални прибори, струва ми се, че заслужава най-високата похвала.

Ирина, Твер

След по-малко от седмица машината се счупи. Чувствах, че не е необходимо да вземам оборудването на неизвестна марка при мен, затова платих. Услугата сякаш разпозна фабричен дефект, сега вече втори ден чакам решението на продавача. Наистина се надявам той да върне парите доброволно, в противен случай просто ще го разкъса на парчета в съда!

Валерия, Москва

Чух за техниката на Neff, прочетох много добри отзиви и затова предпочетох пишещата машина Neff S51L43X1RU. Това беше грешка. Машината не работи добре, водата се загрява веднъж и програмата често замръзва. Майсторът дойде и тъй като късметът щеше да мие всичко нормално. Заведоха машината в сервиз за диагностика, не знам как ще свърши. Извинявай за парите и времето!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини