Всичко за пералните машини

Отзиви за миялна машина Mile

Отзиви за миялна машина MileВ Германия повече от половината от населението на страната използват съдомиялни машини. Не е изненадващо, че там производството на това оборудване е по-добре развито. Съдомиялните машини Miele винаги са били еталон за немско качество, не е чудно, че въпреки високата цена, те продължават да се купуват активно. И какво мислят днешните потребители за тези автомобили си струва да разберете.

Miele G 4263 SCVi Active

Людмила, Москва

Това не е най-скъпата, но доста функционална съдомиялна машина. Купих го по настояване на съпруга ми, той е моят стар почитател на немските технологии. Мие се отлично, всички кухненски прибори блестят чисти, по принцип мълча за съдовете, никога не съм я виждала толкова чиста, въпреки че преди това си миех ръцете старателно. Машината има много предимства.

  1. На първо място е вграден и няма проблеми с това.
  2. Тя има само пет програми за миене, но тези програми са напълно балансирани, всичко е направено за хората.
  3. Побира огромно количество ястия, тъй като този модел е в пълен размер. 14 сета, ако не греша.
  4. Машината практически няма шум. По принцип тя присъства невидимо в кухнята. Имам приятел, който идва при нас постоянно на всеки три дни, дори не знаеше, че имам миялна машина.
  5. Тя има сушилня с турбо. Това е много готино нещо, което ви позволява да изсушите съдовете за минути.

В тази машина съдовете се сушат с мощен поток горещ въздух, поради което времето за изпълнение на програмата се намалява.

  1. Машината е защитена срещу изтичане и защитата срещу течове е сертифицирана, като е преминала специален тест.
  2. Възможно е да се постави закъснение при стартиране за дълго време. Максимум 24 часа, минимум 1 час.

Въпреки факта, че машината е скъпа, тя не е без недостатъци. Най-досадното е липсата на защита от деца. Наистина немските инженери не можеха да въведат толкова просто, но толкова необходимо нещо за семейства с малки деца. Също така не ми харесва, че машината няма половин товар. На всички съвременни съдомиялни машини той трябва да стои, без това да е неудобно. По принцип хвалям колата си, тя го заслужава.

Михаил, Смоленск

По отношение на удобството и качеството, Bosch е много по-добър, но струва три пъти по-евтино. Дълго време имах кола Bosch, но глупаво взех Miele G 4263 SCVi Active. Сега остава само да сравняваме и оплакваме. Първо, кошничките на Мила за ястия са много по-лошо направени по отношение на удобството. Второ, качеството на мивката е много по-ниско. Турбо сушилнята работи криво. Не го препоръчвам!

Ирина, Новосибирск

Най-често срещаната кола по съвременни стандарти, нищо особено. Явно много пари трябва да платят за марката. Мие достатъчно зле, няма лъч, няма и защита срещу намесата на деца, горната кошница не е функционална. Тя не си струва парите и това е сигурно!

Miele G 4880 SCVi

Дмитрий, Москва

По някаква причина реших да купя добро оборудване в къщата. Избрах Miele G 4880 SCVi за цената на употребяван Lada. Вероятно това ще изглежда изненадващо за някого, но се счупи след две седмици. Бях вбесен, особено когато разбрах цената на ремонта и факта, че сервизът отказва да направи ремонт под гаранция. Въведете не гаранционен случай. Веднага се обадих на адвокат, когото познавах и ме помоли да дойда в сервиза. След разговор с адвокат занаятчиите взеха машината за безплатен гаранционен ремонт и вече трета седмица чакам резултата.

Светлана, МоскваMiele G 4880 SCVi

Идеален „домашен помощник” в малка кухня. Включени са 9 програми за измиване, турбо сушене, половин товар и дори сензор за чистота на водата. Една от малкото машини, в които има сензор за сушене. Той определя степента на изсушаване на съдовете, за да не задвижва вентилатора напразно. Машината е много сложна, харесва ми. Не харесвам само цената.

Юлия, Санкт Петербург

Брат ми и аз купихме тази пишеща машина като подарък за нашите родители. Специално реши да вземе рязката техника. Miele G 4880 SCVi включва най-добрите съвременни разработки в областта на оборудването за миене на съдове. Състезателите все още нямат това. Машината работи перфектно вече два месеца, препоръчваме я!

Klein miele 6920

Василий, Ростов на Дон

Наскоро взех дъщеря си нова играчка, съдомиялна машина Klein Miele 6920. Тя е като истинска компактна миялна машина. Дъщеря ми вече има други подобни играчки за момичета, играе с удоволствие. Машината работи на три батерии и произвежда различни звукови и светлинни ефекти. Много интересна играчка, дъщеря ми е във възторг.

Елвира, Санкт Петербург

Моята Соня има различни домакински уреди за играчки. Играе с прахосмукачка, пералня, хладилник и сега ровейки из форума, тя поръча миялна машина Klein Miele 6920. Играчката, която работи с батерия, немска, е много красива и реалистична. Предоставя страхотни възможности за играта.

Иван, Москва

Добра играчка за малки деца. Захранва се от три батерии. Вратата се отваря, вътре има пластмасови чинии. Има звукови ефекти, като шумотене на водни и шумови единици. Учи малките момичета как да се справят с домакински уреди. Препоръчвам го!

Miele G 6000 SC Jubilee A +++

Александър, Москва

Машината е доста скъпа, така че няма да давам препоръки. Той е в пълен размер и независим. Забележимо е със специални функции, които са само в автомобилите на Mile. Смята се за един от най-икономичните модели на съдомиялни машини в света, въпреки турбо-сушенето. Моделът може да мие 14 комплекта чинии наведнъж, като същевременно изразходва 9,7 литра вода. Машината е много тиха, дори прекалено понякога е неразбираемо дали работи или замръзва. Има 6 програми за измиване, но без половин товар. От моя гледна точка това е малък недостатък. Пет точки!

Андрей, Новосибирск

Не мога да кажа нищо лошо за тази съдомиялна машина, отличен модел, който си върши добре работата. Купих го скъпо, но знаех за какво отивам, защото прочетох много за отзивите на клиентите за този модел. По онова време намирането на потребителска информация за тази пишеща машина не беше лесно, но опитах. Тя си струва парите!

Валентина, Красноярск

Вече смених четири съдомиялни машини, ужас. Всякакви технически проблеми винаги излизат. Тя изплаши и поиска пари от съпруга си за миялна машина Miele G 6000 SC Jubilee A +++. Засега толкова добре, но ако тази машина се счупи, съпругът ми ще ме убие. Не напразно германците взимат много пари за оборудването си.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини