Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялни машини Korting KDI 60175

Korting KDI 60175 отзиваГерманската миялна машина Korting KDI 60175 не може да се нарече евтина. Независимо от това, популярността на този модел расте с скокове и граници. Обсъжда се в социалните мрежи и на различни тематични форуми, където хората споделят впечатленията си от тази техника. Все още не можем да се присъединим към дискусията, но ще слушаме другите с удоволствие, след което ще направим собствените си изводи.

Мнения на новите собственици

Дмитрий, Казан

Тази машина е истински шедьовър от метал и пластмаса. Душата ми се радва, когато просто го гледам и когато го изтегля и пускам, съм възхитена. Обикновено не реагирам толкова емоционално, но просто се влюбих в тази техника. Съдомиялната машина Korting KDI 60175 има ергономичен дизайн и просто отличен контрол. Всичко е обмислено, дори и вътрешното осветление, след такава машина няма да искате да използвате нищо друго.

  1. Машината може да побере едновременно 14 комплекта ястия, всъщност аз преметнах повече.
  2. Тя може да бъде напълно интегрирана в мебелите и ще стане невидима.
  3. Тя има красив дисплей, който отразява всички необходими параметри.
  4. Тя е много икономична по всякакъв начин. Тя има намалена консумация на вода и електроенергия, а аз слагам по-малко от обичайната доза.
  5. Машината перфектно изстрелва различни предмети.

За да подобрите качеството на измиването, всеки път трябва да изберете правилната програма от 8 налични.

  1. Тя има пълна защита срещу изтичане и забавен старт.

Това далеч не е всичко. Тази машина има куп всякакви полезни малки неща под формата на поднос за прибори, индикатор за сол и препарат за изплакване, както и греда на пода. Не искам да похваля тази машина преди време, но изглежда, че това е качествена техника, която няма съществени недостатъци.

Евгений, Москва

Много технически интересна миялна машина. Купих го само преди няколко дни, още не беше имал време наистина да го разбера, но сега наистина много ми харесва. Машината има уникални функции, като "Детски ястия." Изглежда, че това е режим за хипоалергенно миене на съдове на малки деца, но трябва да разберете.

Харесва ми как се сглобява колата, как всичко се отваря и регулира. Пръскачките имат интересна форма, очевидно, за да стигнат по-добре до труднодостъпната мръсотия. Харесва ми цвета на интериорното осветление. Надявам се, че първото впечатление не ме заблуждава и машината е наистина добра. Ако нещо не е наред, ще го напиша със сигурност.

Любов, Саратов

Много хубава машина. И не очаквах нищо друго от немската технология. Никога не съм срещал лоши автомобили, произведени в Германия, оттук и доверието. Огромен товар ви позволява да пълните всички мръсни съдове от голям пир. Досега миех чиниите само седем пъти, всичко е идеално чисто. Доволен съм!

Използва се половин година

Оксана, Новосибирск

Използвам Korting KDI 60175 вече около шест месеца. Машината е просто страхотна, не искам нищо по-добро. Измива се добре, купувам прах и сол завършек за съдомиялна машина, Една приятелка препоръчва използването на хапчета, но все още не съм спазила нейните съвети. Кошничките на машината са много качествени, те са здрави и монтажните им елементи също са „неразбираеми“. Поставянето на чинии в тези кошници е удоволствие. Има отличен информативен дисплей и сензорно управление. Пет точки!

Григорий, Москва

От Corting тази машина е почти най-евтината, а по качество е сравнима с премиум моделите. Мие добре различни ястия и прибори за хранене и винаги показва нормален резултат. Тя има много различни режими и функции, които помагат много. Отделно искам да отбележа регулируемите кошници. Дори в сравнение със старата машина на Bosch, настройката е просто страхотна.

Татяна, Санкт ПетербургКортинг KDI 60175

Харесва ми, че тази машина има забавяне при стартиране без ограничения, а не като в старите съдомиялни машини. Не е придирчива.„Яде“ всякакви препарати за миене на съдове, дори прахове, дори хапчета, евтини включително, което ме прави много щастлива. Отделна тава за вилици и лъжици не е успешна. Слагам прибори за хранене в долната кошница, където са по-добре измити. Поставих пет точки!

Александър, Волгоград

От около три години жена ми и аз се размърдахме в наети апартаменти и сега най-накрая си взехме собствено жилище. Те се настаниха добре, освен всичко останало, купиха миялна машина Korting KDI 60175. Оборудването показа най-добрата си страна. Всичко се мие перфектно, чиниите от тънко стъкло се мият особено добре. Не се страхуваме да й се доверим дори на семейна услуга, защото машината мие внимателно, без бой. Мисля, че имахме късмет с машината, затова реших да оставя добър преглед.

Иван, Екатеринбург

Преди около 7 месеца бях "отвратен" от кухнята и реших да си купя съдомиялна машина. Трябваше да надраскам ряпата си, защото има много различни модели и не е ясно какво да купя, но в крайна сметка послушах съветите на продавача и купих Korting KDI 60175. В началото бях малко измъчен да подреждам чиниите в кошници, но се оказва бързо свикваш Машината измива дори изсъхналата тридневна мръсотия, без никакво накисване, също изсъхва добре. Има подсветка и всевъзможни „джаджи“, които не използвам. Дотук добре!

Период на употреба година

Мартин, Москва

Машината не се побира в кухните на IKeev, има проблеми с окачването на фасадата на вратата. Трябваше да платя малко пари за изменението на фасадата и изграждането на подиума. Проблемът бързо се забравя на фона на многобройните предимства на машината, но след година тя се счупи. Всмукателният клапан не е в ред. Отказаха ми гаранционни ремонти и го ремонтирах за своя сметка. Извод: машината е ненадеждна, няма да препоръчам!

За промяната на фасадата и ремонта дадох общо 150 долара, малко скъпо.

Светлана, Уфа

Въпреки сензорния контрол, машината е много добра и лесна за работа. От една година вече се адаптирах и зареждам буквално от овърклок. Мощното осветление ви позволява да осветите не само бункера за съдомиялна машина, но и част от кухнята. Измива без никакви оплаквания. Справя се само с петна и следи от чай и кафе, които са изсъхнали до тигана. Добра технология!

Ина, Москва

Добра, надеждна вградена съдомиялна машина. Всичко е обмислено в него до най-малкия детайл. Детето ми е алергично към домакински химикали, но машината мие всичко от чиниите, няма прояви. Предишната машина остави покритие върху чиниите и обривът постоянно се измъкваше от бебето. Трябваше да мия чиниите с ръце, сега няма такива проблеми.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини