Всичко за пералните машини

Korting KDI 60165 Отзиви за съдомиялни машини

Korting KDI 60165 отзиваВ Германия оборудването за миене на съдове се използва от много дълго време, не е изненадващо, че немската компания Korting е толкова напреднала в производството на съдомиялни машини. Ето, например, съдомиялната машина Korting KDI 60165, която едва се появява в магазините, веднага започва да печели популярност сред клиентите. Защо се случи това? Най-разумно е да попитате самите купувачи за това, но не директно, а косвено, след като прочетете техните отзиви.

положителен

Андрей, Омск

Преди три години имах съдомиялна машина Kandy, която се развали след няколко месеца и дълго време ме обезкуражаваше да купувам оборудване за съдомиялни машини. Преди около половин година въпреки това се поддадох на убеждението на съпругата си и купих миялна машина Korting KDI 60165. Продавачът ни ни посъветва, казват, тя има най-високо качество и най-добри характеристики. Аз лично тествах машината в продължение на седмица, измивах всичко с различни средства и в крайна сметка се убедих, че продавачът е прав.

Надявам се, че ще работи дълго време, защото не е възможно веднага да се провери неговата надеждност. Времето ще покаже. В този момент мога да кажа следното:

  • никаква мръсотия, залепнала върху съдовете, е сериозна пречка за машината, тъй като тя може да се справи с всичко;
  • машината приема всякакъв препарат и всякаква сол, вземам всичко най-евтино и това не се отразява на резултата;
  • машината е с пълен размер и напълно вградена, което ви позволява да я скриете зад фасадата на мебелите, въпреки че е жалко дори да скриете такава красота;
  • съдомиялната машина е много просторна, веднага можете да избутате купчина мръсни съдове с различни размери в кошниците си;

Ако всички чинии са големи, можете да пренаредите кошниците по-високо или по-ниско, така че всичко да влезе.

  • Оборудването има много полезни функции, включително функцията за половин товар.

Не мислех, че някога ще кажа това, но съм доволен от нашата миялна машина. Ако бях вслушал в добрите съвети и закупих оборудването по-скъпо, щях да използвам нормална машина отдавна. И така, допълнителните 2,5 години заедно със съпругата си се бориха с чинии с ръце.

Юлия, град Йелец

Между Bosch и Corting избрах Corting. Трябваше да мисля дълго, защото Korting KDI 60165 и Bosch SMV30D20RU две много достойни съдомиялни машини, които се продават на разумна цена. Кортинг избра заради красивото и мощно осветление, както и заради надеждните и удобни кошници за съдове. Струва ми се, че не съм загубил, използвам го вече почти година. Много съм благодарен на продавача, който направи правилните съвети.

Анна, Волгоград

Благодарение на новата ми съдомиялна машина Korting KDI 60165 погледнах по различен начин в кухнята. След работа ходих в кухнята като тежък труд, предвиждайки работата на средновековна миялна машина. Сега, с появата на съдомиялната машина, с удоволствие готвя и лекувам всички членове на семейството. Най-важното е моралът и настроението и такава дреболия като миялна машина може да я създаде, невероятно!

Роман, Киров

По време на покупката Korting KDI 60165 беше най-модерната съдомиялна машина в тази линия. За 458 долара получих почти цялата модерна технология „в една бутилка“. Машината има пълна защита срещу течове, което е важно, ако имате съседи от по-долу федерални съдии, както и забавяне на стартирането за произволен период от време. Също така машината има табла за таблети, която позволява използването на 3 в 1, 5 в 1 и т.н. На пода има дори греда. Машината мие, разбира се, безупречно, така че оценката ми е предвидима - 5 точки!

Елена, Новосибирск

Ще се опитам да се въздържа от похвала и да бъда обективен, но това е доста трудно да се направи, особено когато най-накрая намерих съдомиялна машина, която отговаря на всичките ти изисквания. Korting KDI 60165 наистина е направен от професионалисти, защото всяка най-малка дреболия е обмислена в него. Измийте съдовете добре и внимателно. Има половин товар, който често използвам, когато приборите се натрупват доста.За година и половина на употреба, нито една повреда.

Най-интересното е, че си купих тази машина на пречка. Продавачите не ми го предложиха и тогава нямаше отзиви от клиенти, тъй като моделът беше нов. Чувствах, че ще ми хареса тази конкретна машина, затова до известна степен притежавам дара на далновидност. Както се казва, вие няма да хвалите себе си, няма да чакате от другите ... Като цяло, препоръчвам!

Александър, МоскваКортинг KDI 60165

Препоръчаха ми да купя тази конкретна машина от брат ми, който сега работи като мениджър в един от големите магазини, продаващи домакински уреди. Доверявах се на съветите му, затова взех Korting KDI 60165. Съдомиялната машина е наистина много добра, с всички звънци и свирки и е евтина. Шест месеца не се счупих, въпреки че го включваме всеки ден.

Константин, Пенза

Наскоро успях да съкратя малко пари "лесно", затова съпругата ми и аз решихме да направим ремонт в кухнята и да поръчаме ново оборудване. Възникна въпросът коя миялна машина да купим и поради това почти се скарахме. Разтърсиха целия Интернет, форумите там са различни, но всъщност не намериха нищо. Свекървата, която ме посъветва да купя Korting KDI 60165, помогна за постигането на консенсус. Съпругата ми и аз подробно проучихме машината и с неохота признах, че това е най-добрият вариант. Използваме го с удоволствие, нямаше проблеми.

отрицателен

Лариса, Красноярск

Машината има слаба електроника. Два отказа на електронния модул за половин година, това не е добре. Добре е, че са възникнали повреди в рамките на гаранцията и ако е по-късно. Самата машина изглежда не е лоша, но какво означава всичко без нормална електроника. Присъда: ненадеждна миялна машина!

Оксана, Санкт Петербург

Korting KDI 60165 - изключително ненадеждна машина, опасна за човешкото здраве. Почти уби съпруга си с токов удар, а професионалисти от сертифициран сервиз свързаха машината. След инцидента съпругът отишъл в болницата, а синът веднага предал машината на службата. Ще съдим, няма да го оставя така.

Марина, Екатеринбург

Купи кола преди около година. Напоследък започнаха проблеми с разтварянето на прах и таблетки. Машината не взема инструмента и това е всичко. Вече няколко пъти сменях праха и си купих най-скъпите хапчета, няма полза. Изглежда, че трябва да се обадите на съветника, преди проблемът да се влоши.

Сергей, Барнаул

Има проблеми с инсталирането на Korting KDI 60165. Не можах да закача фасадата на вратата и се обадих на специалист. Майсторът се замисли малко и разбра, че крепежните елементи са инсталирани неправилно, това е фабричен дефект. Ще се опитам да заведа машината до магазина, може би ще я заменят с мен.

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини