Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялната машина Indesit DISR 16B EU

мнения за Indesit DISR 16B EUСъдомиялната машина Indesit DISR 16B, произведена в Полша, е много различна от машините Indesit, произведени в Русия или Китай. Според някои експерти полското оборудване се счупва по-рядко и работи по-добре. Потвърдете или опровергайте тези твърдения на купувачите, които вече имат такива съдомиялни машини. Да видим какво казват.

положителен

Иван Москва

Опитайте за $ 272, за да закупите съдомиялна машина в европейски стил. Самият аз не можех да повярвам на очите си, когато видях на тезгяха тесен, вграден Indesit DISR 16B EU именно за тази цена. Отначало си помислих, че по този начин търговският център се отърва от нискокачествените потребителски стоки. Но се оказа, че са купили голяма партида такива машини и че това е нов модел. Колебаех се известно време, но все пак го взех и сега мога да кажа, че не съжалявам за стореното.

  1. Първо, миялната машина се мие от година и половина без повреди и неизправности и това само по себе си е голям плюс.
  2. Второ, машината има просто устройство и прости контроли, което е важно за жена ми, която използва техниката „за теб“.
  3. Трето, тя мие удивително добре. Отделно отбелязвам кратки програми, които са много ефективни за този модел. Благодарение на тях можете да намалите времето за измиване с почти час.

Освен кратки програми за измиване, има и интензивни режими за чинии с тежко замърсяване.

  1. Четвърто, машината има регулируеми кошници, като скъпи модели и дори държач за очила.

Много се радвам, че успях да се сдобия с добра кола и в същото време да спестя много. Разбира се, в него няма такива звънци и свирки, както в скъпите модели, но отсъствието им изобщо не ме притеснява. Indesit DISR 16B EU е интелигентен вариант.

Олег, Ростов на Дон

Проста съдомиялна машина, която идеално се вписва в нишата, подготвена от мен. Свързва се бързо и лесно, но не създава проблеми в работата. Няма отделно отделение за таблетки, но жена ми се адаптира да хвърля таблетките в отделението за прах и всичко е добре измито. Има малко шум от машината, така че измиването може да започне през нощта, когато тарифите за електричество са по-ниски. Специални благодарности на производителя за ниската цена.

Андрей, Москва

Машината е много евтина и за това се прощават много малки недостатъци. Тя се справя с основната функция перфектно, въпреки че трябва да сгънете съдовете правилно и да изберете желания режим в зависимост от замърсяването. Спестете пари за миене на съдове също не е необходимо. При разумна употреба машината работи без повреди и е удоволствие да я използвате.

Роза, Санкт Петербург

Като гледах брат си, взех и миялна машина Indesit DISR 16B EU. Много е практичен и ми служи добре. В продължение на шест месеца тя никога не се е счупила, при условие че мия чиниите всеки ден. Ежедневна програма работи много добре. Добре направени, добре направени и продавани евтино.

Любов, Оренбург

Много просторна тясна машина. Тя перфектно изплаква дори дълбоки съдове, без да оставя следа от замърсяване. Написано е, че 3 в 1 таблетки не могат да се използват, но аз го използвам и резултатът винаги е прекрасен. Кошницата, ако е необходимо, може да бъде изтеглена и може да бъде преместена нагоре или надолу. Благодарение на това дори поставям чинии с големи размери в машината. Много съм доволен от покупката, ако не за цената, едва ли щях да откача за съдомиялна машина.

Лада, МоскваIndesit DISR 16B EU

Брат ми и аз търсехме евтина съдомиялна машина, така че ширината на кутията да е не повече от 45 см. Машината Indesit DISR 16B EU дойде на цена. На новогодишните празници си поръчахме тази машина, която зарадва нашите родители. Дадохме го от дъното на сърцето си, което вероятно затова работи безотказно. Може би малко повече влияе на европейското събрание (шега). На модела липсват някои от обичайните функции, но това не го влоши. Пет точки!

Диана, Санкт Петербург

Съдомиялната машина е без похвала. Отличен „работен кон“ за семейство с малък доход. Производителят намали разходите не поради намаляване на качеството, а поради отстраняване на ненужни функции, които имат малък ефект върху работата. Машината мие много добре, сравнима по качество с майка ми съдомиялна Electrolux ESL94200IO, Препоръчвам да закупите!

отрицателен

Анна, Томск

Машината е окаяна! Тя няма отделение за 3 в 1 таблетки, няма защита срещу деца, няма дори пълна защита срещу течове, каквато е на повечето съвременни съдомиялни машини. Аз живея на 7-ия етаж и подобна защита не би ми навредила. Плюс това машината има само едно - цената. Но от моя гледна точка, моделът дори не си струва парите. Оставете отрицателен отзив!

Анастасия, Орол

Изтръпвах нервите си с тази машина, дори трябваше да се свържа с невролог. Първите два месеца нямаше проблеми, сапунът е добър. Тогава машината отказа да загрява водата. Извикал майстора от сервиза и този, който е в гаранция, го ремонтира в продължение на два месеца. През повечето време трябваше да чакам резервната част. В началото чаках кротко и в крайна сметка вече открито ругаех с сервизния център, защото те пропуснаха всички разумни срокове за отстраняване на проблема. Сега, при споменаването на Indesit DISR 16B EU, потрепвам, така че не мога да дам положителна оценка. Ще сложа две точки!

Татяна, Екатеринбург

Преди 9 месеца взехме в магазина Indesit DISR 16B EU. Счупи се за шест месеца. Спря да се включва. Магьосниците от службата караха много дълго време и неохотно отстраниха проблема. За щастие нямаше износ на оборудване в сервиза. Не харесвам не толкова машината, въпреки че е и посредствена, колкото и следпродажбеното обслужване. Не го препоръчвам!

Артем, Москва

Машината е с лошо качество. Това не е първият път, в който се сблъсквам с полски фалшификат, така че вече не купувам оборудване, произведено в Полша и не ви съветвам. Indesit DISR 16B ЕС мие много зле, дори и за малка такса не е необходима от сто години!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини