Всичко за пералните машини

Отзиви за съдомиялна машина Hotpoint Ariston LSTB 4B00

Отзиви за Hotpoint Ariston LSTB 4B00Имаше още една причина за радост сред феновете на полската технология. Бюджетната съдомиялна машина Hotpoint Ariston LSTB 4B00 е в продажба. Засега малко се знае за реалните характеристики на този модел, а отзивите на хората все още са малко. Независимо от това, ние ще се опитаме да ги намерим, което ще ви позволи да направите някои изводи.

Мнения на стюардесите

Реджина, Санкт Петербург

Когато запасът е само 300 долара, е трудно да разчитате да закупите нормална съдомиялна машина. Мислех, че ще измия чиниите с ръце за няколко месеца, но на следващия ден приятелят ми ме завлече в търговския център и там видях хубавия Hotpoint Ariston LSTB 4B00. Цената беше подозрително ниска - 288 долара, но след като убедих мениджъра, се отказах и купих тази съдомиялна машина. Сега минаха 4 месеца и ето какво мога да кажа.

  1. Машината е инсталирана буквално със затворени очи, поне мъжът ми ми го каза. Той прекара 40 минути за връзката му и окачи фасадата.
  2. Съдомиялната машина има много удобно управление, а кошниците са направени така, че разположението на съдовете според инструкциите се превръща в проста операция.

Кошниците за ястие могат да бъдат извадени или преместени по-високо или по-ниско. Това помага, когато трябва да измиете огромен тиган, лист за печене или тиган.

  1. В машината няма много функции, тъй като това все още е бюджетна опция, но производителят е предоставил функция за половин товар, което помага много, когато ястията не се въвеждат в двете кошници.
  2. Тя има и 4 програми за пране и 3 настройки на температурата.

За съжаление Hotpoint Ariston LSTB 4B00 не разпознава таблетки, така че е необходимо да се измие с прахове, но не обръщам внимание на такива дреболии. Капацитетът на машината е напълно достатъчен, гласувам „ЗА”!

Любов, Смоленск

Проста и много полезна машина в домакинството. Измива се перфектно и не реагира на спада на напрежението. Обикновено се контролира, а съдовете вътре в съда за миене изсъхват добре. Това, което най-много ме радва, е, че е евтино, дори и да работи няколко години, няма да е жалко. Препоръчвам го!

Ирина, Москва

Hotpoint Ariston LSTB 4B00 е много икономична и евтина машина за всички. Той е добре сглобен, не вдига шум по време на работа и „изяжда“ всякакви перилни препарати, различни от таблетки. По технически характеристики тя губи от много модерни автомобили, но за мен това няма значение, тъй като новият ми „домашен помощник“ се справя отлично със задълженията си.

Юлия, Новосибирск

Ниската цена е единственият плюс на тази окаяна миялна машина. След първото изстрелване тя показа всичките си недостатъци: тя отказа да разтвори праха и лошо измие съдовете. Хубаво е, че успях да го върна на продавача и да купя нормална машина в замяна. Силно не препоръчвам!

Наталия, Рязан

Съпругът ми ме разубеди да си купя тази съдомиялна машина, казват, подозрително е евтина, но аз го направих по свой начин и не сбърках. Техниката, разбира се, е проста, но работи чудесно, стриктно измивайки дори и най-трудното замърсяване. Не съм доволен само от липсата на защита от деца, трябва да заключвам кухнята с ключ, докато мия, така че умният ми син да не стигне до работната миялна машина. В него няма повече минуси, за всеки случай.

Лариса, ЕкатеринбургHotpoint Ariston LSTB 4B00

Не харесвах машината, въпреки че честно се опитах да разбера какво е добро в нея. Купих го по настояване на майка ми, която просто е възхитена от Hotpoint Ariston LSTB 4B00. Очаквах, че тя има поне някакво предупреждение за края на измиването, но нямаше последен звук, нито лъч на пода. Докато миялната машина беше нова, миришеше много зле, бях страшно нещастна, но не казах на майка си, не исках да го разстройвам.

Мнения на мъжете

Николай, Липецк

Изглежда производителят е скъсал всички скъпи сензори от Hotpoint Ariston LSTB 4B00 и е оставил всичко, което влияе върху директната функция на машината. Аз съм против поскъпването на модела на всяка цена, особено след като качеството очевидно е пострадало от това.Пропускаме тавата с хапчета. В предишната машина имаше функция 3 в 1 и вече сме свикнали с нея. Сега трябва да отбиете и да използвате праха. Няма индикатори за наличието на сол и средства за изплакване, което също е неудобно. На няколко пъти солта свършваше и ние не знаехме нищо за нея. Лоша кола!

Юри, Москва

Купих тази пишеща машина в магазин за хардуер буквално за промяна. Целта беше хладилник, но тъй като успях да спестя малко, взех и съдомиялна машина Hotpoint Ariston LSTB 4B00. Наистина добра машина, съпругата й се радва повече от нов скъп хладилник. В това, което се случва!

Олег, Санкт Петербург

Машината работи перфектно, в допълнение, забелязах, че е икономична. С появата на съдомиялната машина в къщата започнахме да изразходваме 1,5 куб. М студена вода по-малко, може би ще спестим и топла вода, но имаме бойлер. Също така машината харчи половината прах. Заедно с водата се получават някои забележими спестявания. Е, да, това не е толкова важно, основното е, че вече не е нужно да миете съдовете с гъба и това е голяма радост за мен.

Алексей, Хабаровск

Тази вградена съдомиялна машина беше закупена с 10% отстъпка. Оказа се доста евтино, мислех, че са ме „приковали“ с тази техника, но не. Почти година машината оре без проблеми и съдовете винаги са чисти. Явно съм песимист, вярвам, че в лошото е по-лесно, отколкото в добро. Препоръчвам тази машина на всички, вземете добра техника!

Михаил, Мурманск

Цената на машината е наистина привлекателна, взех я от заплатата и дори не забелязах. Донесох го у дома и го инсталирах сам, всичко мина много просто. Машината се мие само с прах, но се мие перфектно, без оплаквания. Разбирам Край прах за съдомиялна машина, Не съм опитвал други средства. Пет точки!

   

Коментари на читателите

  • Споделете мнението си - оставете коментар

Добавете коментар

Прочетете също

Кодове за грешки за перални машини